Nógrád megyében fuvart vállalnék platós teherautóval
Számítógépes problémák, gyors és hatékony megoldása, garanciával, 30 év tapasztalattal.
Teljes diszkréció mindkét irányban, tuook kulturáltan és illedelmesen viselkedni, még akkor is ha mások is otthon vagy az irodádban vannak. Maximum megbeszéljük a fizetséget más alkalomra. smile
Írj bizalommal, ha csak beszélgetnél akkor is. (Nem cseten, élőben)
Teljes diszkréció mindkét irányban, tuook kulturáltan és illedelmesen viselkedni, még akkor is ha mások is otthon vagy az irodádban vannak. Maximum megbeszéljük a fizetséget más alkalomra. smile
Írj bizalommal, ha csak beszélgetnél akkor is. (Nem cseten, élőben)
Hello! Budapesten kisebb villanyszerelést vállalok ! Fizetés természetben
Balaton déli parton,Kerti munkát vállalok! Fűnyírást, kaszálási, sövény vágást! Főként egyedülálló hölgynek segítenék. Fizetés megbeszélés kérdése.
Sziasztok! Pest megyében, lakatos munkában tudnék segíteni hölgyeknek.
Sziasztok! Taxizást vállalok a hétvégén zala megyében! Fizetés természetben! Privát üziben keress! (csak és kizárólag csajokat, párokat, illetve elhanyagolt feleségeket!)
Sziasztok. Lenne egy Tabom esetleg érdekelne párt vagy hölgyet??!
Nagykőrös ês környékén hàz körüli munkát vállalok vagy kisebb kőműves munkákat.
Nyillás zárókat ,burkoló anyagokat keresnék stb...
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos
Sziasztok. Keszthely és környékén vállalok nőknek, pároknak autó fényszóró polirozást akár házhoz is megyek. Kisebb karosszéria fényezés munkát max 1-2 elem. Ha kell keress privátban a részletekért.
Budapesten keresek ma valós (valóban) taxist, taxisokat...valahogy a helzet vonz, hogy elviszel A-ból B-be és cserébe...nem finomkodsz a számmal, akár többen is...
Asztalos munka hölgyeknek, 11. kerület környéke?
Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Budapesten keresek ma valós (valóban) taxist, taxisokat...valahogy a helzet vonz, hogy elviszel A-ból B-be és cserébe...nem finomkodsz a számmal, akár többen is...
Kiskunlachaza s kk én szerelés hölgyeknek bármiben segitek
Pest megyében taxi szolgálat asszonyok lányok párok ?
Jó reggelt.
Segítek ha tudok!
Miben segíthetek és kinek??
Nem kell semmi mást csinálni csak írni nekem és kérdezni.
Üdv. Albert
Segítek ha tudok!
Miben segíthetek és kinek??
Nem kell semmi mást csinálni csak írni nekem és kérdezni.
Üdv. Albert
Pest megyében Fake taxi érdeke valakit asszonyok lányok párok hetero alapon privi meg beszéljük !
laptop szervízes van itt a közelben?