Borsodban, Szobafestést vállalok, legfőképpen egyedülálló hölgyeknek, esetleg pároknak. Keress bátran 42 éves átlagos igényes férfi vagyok.
Én is vállalnék villanyszerelést Budapesten, esetleg Pest megyében is....
Villanyszerelés Budapesten!
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban fizetés természetben nök párok
Sziasztok!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
Sziasztok! Gyepszellőztetést, füvesítést vállalok!
Sziasztok!
Masszázsterapeuta képzésben veszek részt így gyakorlás céljára keresnék masszázst kereső hölgyeket, párokat. Fizetés természetben.
Amennyiben jelentkeznél kérlek írj privát üzenetet.
Köszönöm.
Masszázsterapeuta képzésben veszek részt így gyakorlás céljára keresnék masszázst kereső hölgyeket, párokat. Fizetés természetben.
Amennyiben jelentkeznél kérlek írj privát üzenetet.
Köszönöm.
Hibátlan Huawei nova 5t telefonom kínálom egy hölgynek Budapest környékén. Fizetés természetben.
Sziasztok. Asztalos valakinek?
cyber7 Sziasztok! Borsodban érettebb, teltebb hölgy tavaszi ház körüli munkáiban segítenék. Kevés olyan dolog van amihez nem értek. Fizetés természetesen természetben! Idősebb, özvegy hölgyek előnyben!
Sziasztok, burkoló - kőműves kerestetik fizetést megbeszélük! Sürgős lenne a munka...B.almádiba
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos
Segítsek valamit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4495972)
2022. 04. 21. csütörtök 17:56
Szerintetek vette a nyitottságunk jeleit az a kőműves aki munka megbeszélésre jött hozzánk, de mindenhol szexi melltartók és bugyik voltak a lakásban véletlenül kint hagyva. ( Lehet , hogy csak rendetlenségnek vélte? )
Ugyan felajánlja e majd a lehetőségét a munkadíj egy részének természetben történő fizetésének?
Pár napot a nejem felügyel majd a brigádra.
Ugyan felajánlja e majd a lehetőségét a munkadíj egy részének természetben történő fizetésének?
Hibátlan Huawei nova 5t telefonom kínálom egy hölgynek Budapest környékén. Fizetés természetben.
Személy szerint, én biztos tettem volna pár félre érthetetlen megjegyzést a "kupival" kapcsolatban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintetek vette a nyitottságunk jeleit az a kőműves aki munka megbeszélésre jött hozzánk, de mindenhol szexi melltartók és bugyik voltak a lakásban véletlenül kint hagyva. ( Lehet , hogy csak rendetlenségnek vélte? )
Kissebb villanyszerelés Békés megyében.
Sziasztok, kisebb ácsmunkák hölgynek... Privát üzenetet irj.
Ha más jelét nem adtátok, simán rendetlenségre lehet következtetni.
Sziasztok! Villanyszerelő, klímaszerelő vagyok szívesen segítek ha hasonló területen akad problémád...csak egy kis kalandot keresek!
Kecskemétől Budapestig...
Kecskemétől Budapestig...