Sziasztok, erdeklodnek hogy van e itt koztunk fogorvos bacsi vagy fogorvos neni. Van egy lyukas fogam, amit be kene tomni. Termesztesen nem ingyen kerem, de ha szimpik vagyunk egymasnak akkor mas is lehet.
Baranya megyében szobafestésben segítenék nőknek , pároknak s pasiknak is . Szakképzet szobafestő vagyok .
Vasárnapra egy fuvart szerennénk Heses megyébe visza füzetés természetbe telefon számot adj férjel letudsz beszélni mindent
Sziasztok! CHECK ENGINE kiolvasás, törlés helyszínen Lányoknak, Pároknak!
Remélem, úgy lesz...
(Ez egy válasz Fecocs üzenetére (2022. 04. 22. péntek 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
nagymamit massziroznék a Jászság és környékén
Kisebb vill.szerelés is lehet.
Kisebb vill.szerelés is lehet.
Biztos észre veszik és kapnak az alkalman UI festő vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4495972)
2022. 04. 21. csütörtök 17:56
Szerintetek vette a nyitottságunk jeleit az a kőműves aki munka megbeszélésre jött hozzánk, de mindenhol szexi melltartók és bugyik voltak a lakásban véletlenül kint hagyva. ( Lehet , hogy csak rendetlenségnek vélte? )
Ugyan felajánlja e majd a lehetőségét a munkadíj egy részének természetben történő fizetésének?
Pár napot a nejem felügyel majd a brigádra.
Ugyan felajánlja e majd a lehetőségét a munkadíj egy részének természetben történő fizetésének?
Víz gáz szerelő vagyok debrecenbe. Elromlott meghibásodott csaptelep, cseréje. Csak természetes úton.... hölgyek,párok, akár idősebbek is jelentkezhetnek.
Szerintetek vette a nyitottságunk jeleit az a kőműves aki munka megbeszélésre jött hozzánk, de mindenhol szexi melltartók és bugyik voltak a lakásban véletlenül kint hagyva. ( Lehet , hogy csak rendetlenségnek vélte? )
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos
Körösparti stéges hétvégi telkemen szivesen látok horgászni, napozni kirándulni stb szerető vendégeket.
Sziasztok.ford galaxy alkatrész ek nönek párnak
Sziasztok.
Debrecen és környékén segítek idős teltebb akár nagyi korú hölgyeknek is ház körüli munkákban, javításokban. Privát üzenetben jelezz.
Debrecen és környékén segítek idős teltebb akár nagyi korú hölgyeknek is ház körüli munkákban, javításokban. Privát üzenetben jelezz.
Sziasztok! Borsodban érettebb, teltebb hölgy tavaszi ház körüli munkáiban segítenék. Kevés olyan dolog van amihez nem értek. Fizetés természetesen természetben! Idősebb, özvegy hölgyek előnyben!
Dbsm fa kaloda,paskoló keresi gazdáját,,nő,pár személyében. Fizetés természetben.
Sziasztok!Jó állapotú bútor érdekel valakit?Nagyon masszív fenyő bútor.
Épületasztalos munkát vállalok ha érdekel valakit.
Kom esztergom megyébe festés kartonozásban segitenék akár számlával is fizetés természetben
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos