Tüzifa,hölgynek,asszonynak.
Sziasztok! Budapesten villanyszerelést vállalok.
Kisebb Szobafestes vállalok Kecskemét környékén! hölgyek!
Sziasztok! Vannak itt szakemberek akiknek sikerült háznál ilyenben részt venni hogy nem bírtak fizetni ezért fizetés természetben?Feleség felkínálta magát ? Vagy férj fel ajánlotta a nejét ? Ha igen mesélhetnétek priviben milyen volt ,hogy történt stb..köszi előre is.
Kisebb festést, javítás ill. apró villanyszerelési problémához keresek szakembert. Cserébe orál, s/m, fétis pervi is ok.
Sebész orvos jár erre?
Vízvezeték szerelésben,javításban szíbesen segítenek hölgynek,párnak!Komoly,korrekt szakember vagyok!
Sziasztok !
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok!
Tudnék segíteni,ha még nem oldódott meg a dolog!Keressetek privát,ha gondoljátok! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 18. kedd 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudnék segíteni,ha még nem oldódott meg a dolog!Keressetek privát,ha gondoljátok! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 18. kedd 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (940065)
2022. 01. 18. kedd 19:10
Vízszerelőt keresünk a közelből (Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi) aki tudja hogy kell bekötni egy víztisztító berendezést.
A víztisztító a helyén van, csak a csöveit kell normálisan a helyükre tenni.
Tatabányán és környékén személyszállítást vállalok Hölgyeknek, esetleg pároknak.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
olaj radiátor Kisvárdán anyukának írj szállítás megoldható
Sziasztok !
Ehhez keresnék nőket. A tanfolyamon csak én, az oktató és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Köszönöm,
Zsolt
Ehhez keresnék nőket. A tanfolyamon csak én, az oktató és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Köszönöm,
Zsolt
Villanyszerelés, klímaszerelés kissebb házkörüli munkákat vállalnék csak természtbeli fizetségért...
Sziasztok !
Köszönöm,
Zsolt
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok Festés kartonozásban segitenék ha kell számlásan is fiz természetben!
Vízszerelőt keresünk a közelből (Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi) aki tudja hogy kell bekötni egy víztisztító berendezést.
Mindennemű infomatikai hibaelhárítás, telefonos adatok mentése, komplett hálózatok tervezése, kivitelezése, telepítés, rendrakás. Ha pedig épp várni kell a gépre, majd kitalálunk valamit Teljes diszkréció elvárt és adott! A helyszínen is. Nekem sem és neked sem jó, ha esetleg feltűnőek vagyunk.. De annál izgalmasabb játszani És én szeretek játszani. Hölgyek, férfiak, párok Csak tessék, csak tessék Ha írsz, adok emailcímet
Kisebb festés, ill. falrész helyrehozásához keresek szakembert. Kecskemét-Szolnok vonalon, cserébe orál, láb-téma, pervi is ok.
Sziasztok .Mily szakembert kerestek?
(Ez egy válasz Csabi73 üzenetére (2022. 01. 13. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 13. csütörtök 11:36
Szombat reggel indulok braunsweigbe Hannover mellé ha valakit érdekel van még 3-rom hely hölgyek párok pasik
Akár új felszerelése, üzembehelyezése is megoldható.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 07. péntek 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1365802)
2022. 01. 07. péntek 07:24
Kecskemét és környékén élő hölgy/pár, ha esetleg árnyékolás technikai problémátok van, szívesen segítek a megoldásában, némi kedvességért cserébe.
Privátban bővebben.
Privátban bővebben.