Budapesten Villanyszerelés ! Terhes illetve milf hölgyek előnyben ! Részletek Üzenetben !
Festő valakinek. Komárom Esztergom Megye ?
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos
Budapesten keresem rendszeres sofőrömet, akit a furikázásért cserébe finom kézimunkával jutalmaznék!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Sziasztok!
Olyan nyomtatásra vagy online használatra szánt grafikai munkák tervezését vállalom mint szórólapok, névjegykártyák, hirdetések, logók/emblémák, közösségi média tartalmak és profilanyagok, egyedi/személyre szabott képek, poszterek, brossúrák, weboldalelemek, stb. Hosszú a sor, de az biztos, hogy szinte mindent el tudok készíteni, amira egy hétköznapi embernek, vállalkozásnak, vagy projectcsoportnak szüksége lehet. Ezeknek a termékeknek a piaci értéke igencsak feltornászott, de ettől függetlenül nem az anyagi haszonszerzés reményében írok ide.
Érdeklődés esetén keressetek privát üzenetben, ahol a feladatok részleteit és értékarányait át tudjuk beszélni.
Olyan nyomtatásra vagy online használatra szánt grafikai munkák tervezését vállalom mint szórólapok, névjegykártyák, hirdetések, logók/emblémák, közösségi média tartalmak és profilanyagok, egyedi/személyre szabott képek, poszterek, brossúrák, weboldalelemek, stb. Hosszú a sor, de az biztos, hogy szinte mindent el tudok készíteni, amira egy hétköznapi embernek, vállalkozásnak, vagy projectcsoportnak szüksége lehet. Ezeknek a termékeknek a piaci értéke igencsak feltornászott, de ettől függetlenül nem az anyagi haszonszerzés reményében írok ide.
Érdeklődés esetén keressetek privát üzenetben, ahol a feladatok részleteit és értékarányait át tudjuk beszélni.
Szobafestést vállalok hölgyeknek esetleg pároknak! Keress bizalommal.
Sziasztok!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
Találtál már?
Te biztos egy nagyon jófej ember vagy! Sírok az adatlapodon!
(Ez egy válasz BpZsu üzenetére (2022. 03. 29. kedd 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
![worship](images/smilies/worship.gif)
Kecskemét környékén hölgynek, lánynak szívesen segítek "nincs egy férfi a háznál" problémák megoldásában.
Hello!
Bp-en keresek radiátor cseréhez hozzáértő helyes férfit.Pusz
Bp-en keresek radiátor cseréhez hozzáértő helyes férfit.Pusz
Sziasztok! Kecskemét és környékén hölgynek vagy párnak egy klíma tisztítás?
![smile](images/smilies/smile.gif)
Heti 2-3 alkalommal megyek be Bp-re.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 28. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658772)
2022. 03. 28. hétfő 16:46
Sziasztok! Érdről, Diósdról szívesen furikázok be Bp-re hölgyet vagy párt. Fizetség természetben cserébe
Reggel 7-8 közt szoktam indulni be, délután 5-6 körül vissza a 3. kerületbe/ből.
Reggel 7-8 közt szoktam indulni be, délután 5-6 körül vissza a 3. kerületbe/ből.
BDSM kaloda,pranger,fa játékszerek,paskolók,korbácsok új,egyedi tervezésű.fizetés természetben.
Sziasztok !
Ma estére masszázshoz értő partnert keresek Szekszárdon . Ha van valaki aki szívesen maszirozna írjon privit !
Ma estére masszázshoz értő partnert keresek Szekszárdon . Ha van valaki aki szívesen maszirozna írjon privit !
Sziasztok! Érdről, Diósdról szívesen furikázok be Bp-re hölgyet vagy párt. Fizetség természetben cserébe
Sziasztok ki készítene rólam pár fotót vagy videót masztizás közben amit ide a profilomhoz fel is tenne nekem,meghálálom elsősorban hölgyek vagy párok
Fuvart vállalok Nógrád Heves megyében kisteherrel de személyautóval is
Burkolót Keresünk Debrecenbe
Még mindig nincs áthuzalozva a ház?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 27. vasárnap 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4582342)
2022. 03. 27. vasárnap 23:50
Sziasztok
Keresünk villanyszerelőt Békés-megyében
Mi Gyomaendrőd lakunk.
Keresünk villanyszerelőt Békés-megyében
Mi Gyomaendrőd lakunk.