Árány a szíwed fönöx...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 20:50
hihi...nem kaptok !
(na jó virtuálisan egy kostolót küldök nektek... !)
hihi...nem kaptok !
Baxa meg...ha eddig nm wótam kajás..most máá az lettem...megyek kirabolom a hűtőt...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A fenebe,en is ehes vok,egy jo halaszle,es a juhturos...tökeletes lennee.. Nekem is jut belölle,vagy egyedül zabalod meg ?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
comment nélkül:
Karácsonyi szexsütik
A karácsonyi mézessüti sem ússza meg szex nélkül, a szexipar kreatív alkotói ugyanis megalkották azokat a tésztaszaggatókat, amikkel különféle szexpózokat formálhat az ember.
Szoktatok mézeskalácsot sütni? Írhatnátok egyszerű de jó recepteket nekem.
Mi szokott lenni a karácsonyi menü?
A karácsonyi mézessüti sem ússza meg szex nélkül, a szexipar kreatív alkotói ugyanis megalkották azokat a tésztaszaggatókat, amikkel különféle szexpózokat formálhat az ember.
Szoktatok mézeskalácsot sütni? Írhatnátok egyszerű de jó recepteket nekem.
Mi szokott lenni a karácsonyi menü?
Nyalós bugyi
Új orális praktikára vágysz? A partner testéről lenyalható csokibugyi garantáltan izgalmas és mókás pillanatokat okoz.
A csokoládéból gyártott fehérnemű igazi kedvencnek számít a szexiségek piacán. Bár viselésre nem alkalmas, az orális szex, pontosabban a nyalás feldobásához praktikus ötlet. Mivel a csokibugyi itthoni beszerzése körülményes, érdemes otthon barkácsolni egy keveset. Vegyünk egy csokilapot, illetve pár szalagot, és erősítsük az intim területre. A férfiak csokoládés kényeztetése is könnyűszerrel megoldható, ha egy olyan csokifigurát vásárolunk, amibe belefér legbecsesebb tagja.
Új orális praktikára vágysz? A partner testéről lenyalható csokibugyi garantáltan izgalmas és mókás pillanatokat okoz.
A csokoládéból gyártott fehérnemű igazi kedvencnek számít a szexiségek piacán. Bár viselésre nem alkalmas, az orális szex, pontosabban a nyalás feldobásához praktikus ötlet. Mivel a csokibugyi itthoni beszerzése körülményes, érdemes otthon barkácsolni egy keveset. Vegyünk egy csokilapot, illetve pár szalagot, és erősítsük az intim területre. A férfiak csokoládés kényeztetése is könnyűszerrel megoldható, ha egy olyan csokifigurát vásárolunk, amibe belefér legbecsesebb tagja.
akkó az egyik fényképesre válaszolj kérlek, mert még nem döntöttem, h mi is legyen a megoldás.
ha nem kaptad meg jelezz és "bűnismétlést" követek el! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem kaptad meg jelezz és "bűnismétlést" követek el! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Asszem Te...többbször is...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
gyuri!
tudod már, h ki a fas írt??? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tudod már, h ki a fas írt??? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebéd utáni nasi...
Ezt mind szeretem,de csak szabadsag ideje alatt zaballom..
Holnap nagy nap lesz,mivel egyik kedvencemet fözicskelem...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 24. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap nagy nap lesz,mivel egyik kedvencemet fözicskelem...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 24. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 17:52
beérett hozzá a sanda, kiváncsi és éhes vacsi:
és a desszert hozzá a dobostorta:
beérett hozzá a sanda, kiváncsi és éhes vacsi:
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 24. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 24. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Mingyaa tiz ora,de meg a reggeli nem jött össze !
hát nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 23. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 23. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 11. 23. péntek 22:02
Nem viccelnek a lányok...
Nem viccelnek a lányok...
GG fórumozóknak kötelező ilyen szülinapi tortát csinálni:
dunakaviccsal finomabb lenne, de ez azért jobban néz ki