Kapaszkodjatok meg, ímé, szépséges főzőscelebünk: Geronazzo Maria.
Most az eccer nem csodálkoznék, ha leenné a rigó a feltett művet.
Maria Geronazzo ismét bebizonyította, hogy nem szégyellős! Elképesztően gusztustalanul viselkedett a Hal a tortán keddi vacsoráján.
Bár senki nem kérte tőle, beismerő vallomást tett Maria Geronazzó a Hal a tortán keddi vacsoráján. Elárulta az asztaltársaságnak, hogy nem hord bugyit, és rögtön felajánlotta, hogy meg is mutatja. Zana József mindezt megelőzvén be is szólt neki, miszerint nem biztos, hogy az erőteljes élmény után tudna vacsorázni, de Tamara mégsem úszta meg, és kénytelen volt bepillantani Mária szoknyája alá.
A pornós elmondta, hogy 30 éve nem hord bugyit, márpedig azért, mert nagy ideálja, Marilyn Monroe sem viselte ezt a ruhadarabot. Ám azt bevallotta, ha pasival randevúzik, azért felhúzza a fehérneműt, mert itt-ott van mit eltakarnia.
Most az eccer nem csodálkoznék, ha leenné a rigó a feltett művet.
Maria Geronazzo ismét bebizonyította, hogy nem szégyellős! Elképesztően gusztustalanul viselkedett a Hal a tortán keddi vacsoráján.
Bár senki nem kérte tőle, beismerő vallomást tett Maria Geronazzó a Hal a tortán keddi vacsoráján. Elárulta az asztaltársaságnak, hogy nem hord bugyit, és rögtön felajánlotta, hogy meg is mutatja. Zana József mindezt megelőzvén be is szólt neki, miszerint nem biztos, hogy az erőteljes élmény után tudna vacsorázni, de Tamara mégsem úszta meg, és kénytelen volt bepillantani Mária szoknyája alá.
A pornós elmondta, hogy 30 éve nem hord bugyit, márpedig azért, mert nagy ideálja, Marilyn Monroe sem viselte ezt a ruhadarabot. Ám azt bevallotta, ha pasival randevúzik, azért felhúzza a fehérneműt, mert itt-ott van mit eltakarnia.
Tegnap este ez volt vacsora, "Oso Bucco, Classic Italian Dish".
Ilyen marha lábszár húst vettem hozzá, borjú kellett volna, persze. De hát ez van.
Megláttam a polcon ... puff, lekaptam és elszaladtam vele...
Így nézett ki, amikor készen volt.
Ilyen marha lábszár húst vettem hozzá, borjú kellett volna, persze. De hát ez van.
Megláttam a polcon ... puff, lekaptam és elszaladtam vele...
Így nézett ki, amikor készen volt.
Csirkebatyu
Hozzávalók:
2 csirkemell,
4 szelet bacon,
12 dkg mirelit kukorica,
10 dkg spárgafej,
4 aprószemű csiperkegomba,
4 dkg vaj,
petrezselyem,
só,
bors
A csirkemellet kicsontozzuk, lebőrözzük, középen kettévágjuk. Az így kapott négy darab húst sózzuk, borsozzuk és 1-1 szelet baconbe begöngyöljük. Egyenként alufólialapra fektetjük. Ráhalmozzuk a megtisztított gombafejet, a mirelit kukoricát és az ugyancsak megtisztított spárgafejeket. Sóval, felaprított petrezselyemmel megszórjuk és rámorzsoljuk a vajat. A fóliát felül lazán összefogjuk. Ügyeljünk arra, hogy elég hely legyen a keletkező gőznek. Forró sütőben kb. 30 percig sütjük. Párolt rizzsel körítjük.
Hozzávalók:
2 csirkemell,
4 szelet bacon,
12 dkg mirelit kukorica,
10 dkg spárgafej,
4 aprószemű csiperkegomba,
4 dkg vaj,
petrezselyem,
só,
bors
A csirkemellet kicsontozzuk, lebőrözzük, középen kettévágjuk. Az így kapott négy darab húst sózzuk, borsozzuk és 1-1 szelet baconbe begöngyöljük. Egyenként alufólialapra fektetjük. Ráhalmozzuk a megtisztított gombafejet, a mirelit kukoricát és az ugyancsak megtisztított spárgafejeket. Sóval, felaprított petrezselyemmel megszórjuk és rámorzsoljuk a vajat. A fóliát felül lazán összefogjuk. Ügyeljünk arra, hogy elég hely legyen a keletkező gőznek. Forró sütőben kb. 30 percig sütjük. Párolt rizzsel körítjük.
Itt meg egy hétvégi kaja-ajánlat, a paella, ez az egyetlen tengeri miegymásos kaja, amit megkóstolnék, de ehhez Spanyolhonba kéne utazni, viszont a paella lehet mindenféle más húsival is, meg zöldségekkel is, viszont egy bibi van, a família nem szereti a rizseshúst. Semmi se tökéletes.
Legyen tökéletesen vidám hétvégétek!
Legyen tökéletesen vidám hétvégétek!
Így készül el ez a hami-hami New York-ban.
Kosarat fonunk szalonnából.
Kolbász husika raja. Olasz kolbászt ír a recept, de MAGYAR kolbász az IGAZI !!!
Ráteszünk egy kis pirított kolozsvári füstölt szalonnát.
Meggyúrjuk a tölteléket.
Gondosan megsütjük és gyorsan megesszük!
Kosarat fonunk szalonnából.
Kolbász husika raja. Olasz kolbászt ír a recept, de MAGYAR kolbász az IGAZI !!!
Ráteszünk egy kis pirított kolozsvári füstölt szalonnát.
Meggyúrjuk a tölteléket.
Gondosan megsütjük és gyorsan megesszük!
Tavaszi tepsis csirke recept
Hozzávalók:
1 db csirke
1 kg bugonya
2-3 fej hagyma
20-30 dkg sárgarépa
20-30 dkg fehérrépa
petrezselyemzöld
Elkészítés:
A csirkét felaprózom, a burgonyát fél centi széles karikákra vágom, a sárgarépát és a petrezselymet, hagymát szintén felkarikázom. A tepsi aljára alufóliát teszek, megzsírozom/olajozom, rárakom a megmosott petrezselymet, a felkarikázott zöldségek egyharmadát, majd egy sor burgonyát teszek rá. Sózom, borsozom, majd rárakom a feldarabolt csirkeszeleteket. Tetszés szerint ízesítem a húst, majd befedem hagymával, sárgarépával, fehérrépával - ezeket is lehet fűszerekkel ízesíteni. Befedem a maradék burgonyával, amit szintén fűszerezek. (Az én családom úgy szereti, ha sok bors van rajta.) Alufóliát teszek rá, és a sütőben megpárolom. Amikor a hús megpuhult, leveszem az alufóliát, s addig sütöm, amíg a teteje megpirul.
Hozzávalók:
1 db csirke
1 kg bugonya
2-3 fej hagyma
20-30 dkg sárgarépa
20-30 dkg fehérrépa
petrezselyemzöld
Elkészítés:
A csirkét felaprózom, a burgonyát fél centi széles karikákra vágom, a sárgarépát és a petrezselymet, hagymát szintén felkarikázom. A tepsi aljára alufóliát teszek, megzsírozom/olajozom, rárakom a megmosott petrezselymet, a felkarikázott zöldségek egyharmadát, majd egy sor burgonyát teszek rá. Sózom, borsozom, majd rárakom a feldarabolt csirkeszeleteket. Tetszés szerint ízesítem a húst, majd befedem hagymával, sárgarépával, fehérrépával - ezeket is lehet fűszerekkel ízesíteni. Befedem a maradék burgonyával, amit szintén fűszerezek. (Az én családom úgy szereti, ha sok bors van rajta.) Alufóliát teszek rá, és a sütőben megpárolom. Amikor a hús megpuhult, leveszem az alufóliát, s addig sütöm, amíg a teteje megpirul.
Sajtos karaj
80 dkg karaj, 2 pohár tejföl, 25 dkg reszelt sajt (a fele lehet füstölt), liszt, só, vaj a kikenéshez.
A karajt felszeletelem, kiverem, sózom és lisztbe forgatom. Egy tűzálló tálat kikenek, majd beleterítem a karajszeleteket. Tetejüket ujjnyi vastagon megtejfölözöm, majd erre rászórom a sajtot. Középmeleg sütőben szép aranybarnára sütöm.
80 dkg karaj, 2 pohár tejföl, 25 dkg reszelt sajt (a fele lehet füstölt), liszt, só, vaj a kikenéshez.
A karajt felszeletelem, kiverem, sózom és lisztbe forgatom. Egy tűzálló tálat kikenek, majd beleterítem a karajszeleteket. Tetejüket ujjnyi vastagon megtejfölözöm, majd erre rászórom a sajtot. Középmeleg sütőben szép aranybarnára sütöm.
Szakácskönyv férfiaknak
1. Először is, moss kezet!
2. Igenis, moss kezet! Ez elengedhetetlen.
3. Ebben hajthatatlan vagyok: moss kezet!
4. Rendben van. Most menj a hűtőhöz, és vegyél ki 5 tojást.
5. Azt a 4 tojást, amit sikeresen kivettél a hűtőből, törd fel egy tálkába.
6. Emeld fel a tálkát a padlóról, és töröld fel a kiömlött tojást.
7. A jövőben ügyelj arra, hogy semmit se verj le a másik kezeddel.
8. Vegyél ki a hűtőből újabb 5 tojást, és azt a négyet, ami megmaradt belőlük, törd fel egy tálkába.
9. Vegyél ki a konyhaszekrényből egy pohár lisztet és egy fél pohár cukrot.
10. Csukd be a tisztítószerek szekrényét, és nyisd ki a konyhaszekrényt.
11. Ez só. Tedd vissza a szekrénybe, és vedd ki a cukrot.
12. Próbáld a cukrot a pohárba önteni. Söpörd össze a cukrot, ami kiömlött.
13. Vedd elő a mixert, és és keverd benne a tésztát, amíg sűrű lesz.
14. Tisztítsd meg a falakat, a plafont és a padlót a tésztától, amit kevertél.
15. Nem, ez nem elég. A kutya nyalogatja a falat. Vegyél egy kendőt, és tisztíts meg mindent.
16. Legközelebb próbáld meg óvatosabban indítani a mixert. Ez nem egy légpuska.
17. Így szokták a fedelét rátenni, felülről.
18. A töltelékhez végy 10 almát, hámozd meg és vágd fel őket.
19. Tegyél ragtapaszt a sebekre az ujjadon. Jegyezd meg: felvágják az almákat, nem meggyilkolják.
20. Göngyöld be az almákat a tésztába, és tedd be őket a sütőbe egy fél órára.
21. Ha egy fél óra múlva a tészta még nem sült meg, ez azért van, mert elfelejtetted begyújtani a sütőt. Gyújtsd be, és várj újabb fél órát.
22. Letelt a fél óra, hagyd abba a tévézést, és vedd ki a tálcát a sütőből.
23. De most már komolyan! Hagyd abba a tévézést, és vedd ki a tálcát a sütőből!!
24. Vedd ki a tálcát most rögtön!!
25. Gyönyörű, nagyokos! Ez már elégett. Most menj a legközelebbi cukrászdába, és vegyél almás pitét.
26. Fogyaszd el a vásárolt almás süteményt.
27. Előbb vedd le a nylon csomagolást róla, tökfej!
1. Először is, moss kezet!
2. Igenis, moss kezet! Ez elengedhetetlen.
3. Ebben hajthatatlan vagyok: moss kezet!
4. Rendben van. Most menj a hűtőhöz, és vegyél ki 5 tojást.
5. Azt a 4 tojást, amit sikeresen kivettél a hűtőből, törd fel egy tálkába.
6. Emeld fel a tálkát a padlóról, és töröld fel a kiömlött tojást.
7. A jövőben ügyelj arra, hogy semmit se verj le a másik kezeddel.
8. Vegyél ki a hűtőből újabb 5 tojást, és azt a négyet, ami megmaradt belőlük, törd fel egy tálkába.
9. Vegyél ki a konyhaszekrényből egy pohár lisztet és egy fél pohár cukrot.
10. Csukd be a tisztítószerek szekrényét, és nyisd ki a konyhaszekrényt.
11. Ez só. Tedd vissza a szekrénybe, és vedd ki a cukrot.
12. Próbáld a cukrot a pohárba önteni. Söpörd össze a cukrot, ami kiömlött.
13. Vedd elő a mixert, és és keverd benne a tésztát, amíg sűrű lesz.
14. Tisztítsd meg a falakat, a plafont és a padlót a tésztától, amit kevertél.
15. Nem, ez nem elég. A kutya nyalogatja a falat. Vegyél egy kendőt, és tisztíts meg mindent.
16. Legközelebb próbáld meg óvatosabban indítani a mixert. Ez nem egy légpuska.
17. Így szokták a fedelét rátenni, felülről.
18. A töltelékhez végy 10 almát, hámozd meg és vágd fel őket.
19. Tegyél ragtapaszt a sebekre az ujjadon. Jegyezd meg: felvágják az almákat, nem meggyilkolják.
20. Göngyöld be az almákat a tésztába, és tedd be őket a sütőbe egy fél órára.
21. Ha egy fél óra múlva a tészta még nem sült meg, ez azért van, mert elfelejtetted begyújtani a sütőt. Gyújtsd be, és várj újabb fél órát.
22. Letelt a fél óra, hagyd abba a tévézést, és vedd ki a tálcát a sütőből.
23. De most már komolyan! Hagyd abba a tévézést, és vedd ki a tálcát a sütőből!!
24. Vedd ki a tálcát most rögtön!!
25. Gyönyörű, nagyokos! Ez már elégett. Most menj a legközelebbi cukrászdába, és vegyél almás pitét.
26. Fogyaszd el a vásárolt almás süteményt.
27. Előbb vedd le a nylon csomagolást róla, tökfej!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 19. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2009. 01. 19. hétfő 11:41
Kedves bibi56!
Felhívnám a figyelmed, (és másét is) hogy ez egy pornóhonlap és ide nem recepteket várunk elsősorban, hanem kicsit pikánsabb dolgokat. Olvasd el a téma leírását abban a sárga keretben.
A másik pedig: egy nap csak egy hozzászólás ha lehetne kérnem. Ugyebár neked ma ez az ötödik volt. Tudod a jóból is megárt a sok megfekszi a gyomrot, hogy stílusos maradjak.
Felhívnám a figyelmed, (és másét is) hogy ez egy pornóhonlap és ide nem recepteket várunk elsősorban, hanem kicsit pikánsabb dolgokat. Olvasd el a téma leírását abban a sárga keretben.
A másik pedig: egy nap csak egy hozzászólás ha lehetne kérnem. Ugyebár neked ma ez az ötödik volt. Tudod a jóból is megárt a sok megfekszi a gyomrot, hogy stílusos maradjak.
Kedves bibi56!
Felhívnám a figyelmed, (és másét is) hogy ez egy pornóhonlap és ide nem recepteket várunk elsősorban, hanem kicsit pikánsabb dolgokat. Olvasd el a téma leírását abban a sárga keretben.
A másik pedig: egy nap csak egy hozzászólás ha lehetne kérnem. Ugyebár neked ma ez az ötödik volt. Tudod a jóból is megárt a sok megfekszi a gyomrot, hogy stílusos maradjak.
(Ez egy válasz bibi56 üzenetére (2009. 01. 19. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Felhívnám a figyelmed, (és másét is) hogy ez egy pornóhonlap és ide nem recepteket várunk elsősorban, hanem kicsit pikánsabb dolgokat. Olvasd el a téma leírását abban a sárga keretben.
A másik pedig: egy nap csak egy hozzászólás ha lehetne kérnem. Ugyebár neked ma ez az ötödik volt. Tudod a jóból is megárt a sok megfekszi a gyomrot, hogy stílusos maradjak.
(Ez egy válasz bibi56 üzenetére (2009. 01. 19. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Na igen!!Kinek-kinek.
Jogos öregSam!Köretnek még Őt is lehet tálalni
És mivel nem csak főzni szeretek hanem horgászni is/a halat enni is szereti a Család/hal recept.Sült ponty boros sajtmártásban.:Hozzávalók:1 egész ponty,6 dkg margarin,4 dkg liszt,3 dl tej,1 dl tejszin,10-15 dkg reszelt sajt,2 tojássárgája,1 citrom,2 dl száraz vörösbor,zsemlemorzsa,szerecsendió,őrőltbors,só,burgonya- püré. A ontyot megtisztitjuk és centiméterenként beirdaljuk.Kivül-belül sóval,borssal,citromlével bedörzsőljük,majd margarinnal kikent és zsemlemorzsával meghintett tüzálló tálba fektetjük,elősütjük.Közben előkészitjük a mártást.5 dkg margarint felhevitünk,hozzá adjuk a lisztet és megfuttatjuk,majd felöntjük borral és tejjel,mártás sürrüségüre elkészitjük.A tüzről levéve sóval,borssal,szerecsendióval izesitjük és tojássárgájával,tejszinnel,reszelt sajttal dúsitjuk.A kész sajtmártást a pontyra öntjük és sütőben készre sütjük.Burgonyapüré -köret fincsi hozzá