Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 01. 16. vasárnap 09:34  #43
Vacska Vacska
Nem kell engem figyelmeztetned semmire Pammy, foleg nem burkoltan rendre intened, meg a vegen megijedek toled, huh...!
es ha mar igy elore szolunk egymasnak, akkor jovok neked egyel meg: minden egyes alkalommal ha olyant irsz ami nem tetszik, akkor vissza fogok kerdezni! Ha offenzivanak veszed, hat legyen.
Kerdesedre a valasz: jah, rosszul latod. Garantalom hogy minimum 60%-a a forumozoknak ha nem is celzatosan partnert keres, de nem zarkozik el az ismerkedestol, szemelyes talalkozotol!
Igy hat nem biztos hogy Erika annyira rossz helyen keresgel. De ha szerinted igen, akkor aruld el, hogy hol van az a jo hely, ahol csakis jo pasikat lehet talalni? sztem sok forumozot erdekelne... confused
2005. 01. 16. vasárnap 08:50  #42
Vacska Vacska
Szal meg mindig varom a kerdesemre a valaszt, persze csak ha nem banod?!;))))))
2005. 01. 16. vasárnap 08:49  #41
Vacska Vacska
Nem latod jol Pammy!
de ha nem ertem amit irsz, vagy sztem olyant irsz ami nem klassz, akkor azert rakerdezhetek, ugye? sztem ha olvasod a forumot, akkor lathatod hogy nem te vagy az egyetlen akinel visszakerdezek ha valami nekem nem jon at!
Ne vedd tamadasnak a kerdeseimet, egyszeruen teljesen maskeppen gondolkodunk, akar meg tanulhatok is toled - hiszen nem lehet mindig nekem igazam;) cafolj meg kedves Pammy!;)
2005. 01. 16. vasárnap 06:48  #40
Vacska Vacska
Pammy, ugyan nem nekem intezted, de azert kivancsi vagyok, hogy ezt a mondatodat hogyan is ertetted???
Ha ismered szemelyesen Eryka75-ot, akkor oke, akkor valszeg arra gondolsz hogy Erika rossz helyekre jar ismerkedni, vilagos. De ha arra ertetted hogy esetleg itt probal ismerkedni, es ez egy "rossz" hely, akkor ezzel a kijelentessel elegge lerantottad a forumlatogato erosebbik nem kepviseloit...
2005. 01. 15. szombat 13:09  #39
Törölt felhasználó (368461)
Én meg bonyolult és igényes...Esélyem sincs akkor?:-))) circling
2005. 01. 15. szombat 11:54  #38
rooollyy rooollyy
De azért megvan a lényeg! smile Egy pasinak teljesen más jelenti a kikapcsolódást,mint egy nőnek.Csak a nők ezt nem mindig képesek megérteni.
Vacska:éppen azért imádjuk a nőket,mert meg kell fejteni szinte minden szavukat nyes
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 15. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 15. szombat 11:32
Ironikomikus próbáltam lenni egy kicsit az egyszerűséggel, persze reális alapokon. Úgy értettem az egyszerűséget, hogy van például az, hogy kinek mi a kikapcsolódás? Pasik: fotel, távkapcsoló, sör. Leányok: gyertyafény, dédelgetés, bókok, kedveskedés, törődés, hódítás. Persze ez sarkos, de az alapjai igazak. (Nem sikerült jól megfogalmaznom amit akartam, nem tértem még magamhoz :( )
2005. 01. 15. szombat 11:32  #37
zeri zeri
Ironikomikus próbáltam lenni egy kicsit az egyszerűséggel, persze reális alapokon. Úgy értettem az egyszerűséget, hogy van például az, hogy kinek mi a kikapcsolódás? Pasik: fotel, távkapcsoló, sör. Leányok: gyertyafény, dédelgetés, bókok, kedveskedés, törődés, hódítás. Persze ez sarkos, de az alapjai igazak. (Nem sikerült jól megfogalmaznom amit akartam, nem tértem még magamhoz :( )
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 15. szombat 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 15. szombat 05:57
Igy van, ez nem igenytelenseg nalatok, hanem egyszeruseg. Egy no sokkal bonyolultabban gondolkodik, aztan amikor a ferfi mond vagy csinal valamit, akkor moge kepzelunk extra dolgokat, hogy "hhhu, most ezt azert mondtad, mert titkon azt gondolod hogy buta/kover/sovany/okoskodo/stb vagyok!!!" erre a ferfi csak nez, nem ert semmit, es mar kesz is van a veszekedes!:)))
En szeretnek ugy gondolkodni mint a ferfiak, mert mindent sokkal egyszerubben latnak, atlatnak! Sajnos erre eselyem sincs, mivel no vagyok:D de ujevi fogadalmam volt, hogy megprobalom legalabb jobban megerteni a ferfi logikat, elfogadni azt hogy ha egy ferfi mond valamit akkor nem feltetlenul kell keresni a mogotte huzodo mondanivalot - mert nincs:DD Ok azt mondjak, amit gondolnak, nem ugy mint mi nok, akik korbetancoljuk a lenyeget, es felhaborodunk hogy a kedves nem erti hogy hova akarunk kilyukadni!:)))
A szabadsagrol pedig annyit, hogy nekem is szuksegem van a magam kis eletere, a barataimra, es ez igy normalis, allandoan egyutt lenni, az megoli a kapcsolatot! Persze ehhez kell a bizalom...es ha visszael a bizalmammal, akkor meg remelem hogy minel hamarabb kiderul, es ebben az esetben megadhatom neki a teljes szabadsagot:DDDDDD bye bye:DDD
2005. 01. 15. szombat 09:53  #36
Szexdzsinn Szexdzsinn
Vacska, szarva közt a tőgyét! worship Pont ezt magyarázom már egy éve az asszonynak! pardon1 De örülök, hogy akkor van remény! vigyor2 smile
wave
Dzsinn
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 15. szombat 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 15. szombat 05:57
Igy van, ez nem igenytelenseg nalatok, hanem egyszeruseg. Egy no sokkal bonyolultabban gondolkodik, aztan amikor a ferfi mond vagy csinal valamit, akkor moge kepzelunk extra dolgokat, hogy "hhhu, most ezt azert mondtad, mert titkon azt gondolod hogy buta/kover/sovany/okoskodo/stb vagyok!!!" erre a ferfi csak nez, nem ert semmit, es mar kesz is van a veszekedes!:)))
En szeretnek ugy gondolkodni mint a ferfiak, mert mindent sokkal egyszerubben latnak, atlatnak! Sajnos erre eselyem sincs, mivel no vagyok:D de ujevi fogadalmam volt, hogy megprobalom legalabb jobban megerteni a ferfi logikat, elfogadni azt hogy ha egy ferfi mond valamit akkor nem feltetlenul kell keresni a mogotte huzodo mondanivalot - mert nincs:DD Ok azt mondjak, amit gondolnak, nem ugy mint mi nok, akik korbetancoljuk a lenyeget, es felhaborodunk hogy a kedves nem erti hogy hova akarunk kilyukadni!:)))
A szabadsagrol pedig annyit, hogy nekem is szuksegem van a magam kis eletere, a barataimra, es ez igy normalis, allandoan egyutt lenni, az megoli a kapcsolatot! Persze ehhez kell a bizalom...es ha visszael a bizalmammal, akkor meg remelem hogy minel hamarabb kiderul, es ebben az esetben megadhatom neki a teljes szabadsagot:DDDDDD bye bye:DDD
2005. 01. 15. szombat 05:57  #35
Vacska Vacska
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 14. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 22:18
Pammy! Nem biztos, hogy igénytelenek, inkább
egyszerüek vagyunk.
2005. 01. 15. szombat 01:03  #34
33-as:-)
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 15. szombat 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 15. szombat 01:01
Nnnnna!
A mosolygós, integetős, incselkedős...Eryka már sokkal jobb!
Melyik kérésemnek is?
2005. 01. 15. szombat 01:01  #33
Skandy Skandy
Nnnnna!
A mosolygós, integetős, incselkedős...Eryka már sokkal jobb!
Melyik kérésemnek is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 15. szombat 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 15. szombat 00:50
Ne törődj a hivatalos formulákkal, hisz tudom, hogy nekem írtad:-)))
Ha a jó kedved ezen múlik, drága, akkor a te kérésednek is boldogan eleget teszek, legalábbis megkísérlem:-)))
A jelek? Hát nálam valamikor működnek, valamikor nem, de legtöbbször nem.-) wave Látom, most igen: most bepótolom az összeset: wave circling crazya hehe lookaround finom vigyor5 wow1 smile wink [ #worship] idiota
2005. 01. 15. szombat 00:50  #32
Ne törődj a hivatalos formulákkal, hisz tudom, hogy nekem írtad:-)))
Ha a jó kedved ezen múlik, drága, akkor a te kérésednek is boldogan eleget teszek, legalábbis megkísérlem:-)))
A jelek? Hát nálam valamikor működnek, valamikor nem, de legtöbbször nem.-) wave Látom, most igen: most bepótolom az összeset: wave circling crazya hehe lookaround finom vigyor5 wow1 smile wink [ #worship] idiota
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 15. szombat 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 15. szombat 00:11
Ehh!
Már megint elfelejtettem válaszolni Eryka75 üzenetére...
merges2
2005. 01. 15. szombat 00:11  #31
Skandy Skandy
Ehh!
Már megint elfelejtettem válaszolni Eryka75 üzenetére...
merges2
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 15. szombat 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 15. szombat 00:08
Persze! Ezt megértem. Senkinek sem egyforma hangulatúak a napjai. Legalábbis nekem nem (sem).
Nálam minden rendben, amíg szóbaállsz velem!
Hol vannak a jelecskék?
wink
2005. 01. 15. szombat 00:08  #30
Skandy Skandy
Persze! Ezt megértem. Senkinek sem egyforma hangulatúak a napjai. Legalábbis nekem nem (sem).
Nálam minden rendben, amíg szóbaállsz velem!
Hol vannak a jelecskék?
wink
2005. 01. 15. szombat 00:00  #29
nincs semmi baj, próbálok mosolyogni, ott vannak a jelecskék. Csak nem lehet minden nap olyan jó, mint a tegnapi például..sajna..:-)) És te hogy vagy?:-)
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 14. péntek 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 23:48
Upppsz!
Valami azt súgja, hogy nincs igazán kirobbanóan jókedved...
szomoru1
És ha nincs igazam, azonnal hajlandó vagyok megkövetni!
eplus2
2005. 01. 14. péntek 23:48  #28
Skandy Skandy
Upppsz!
Valami azt súgja, hogy nincs igazán kirobbanóan jókedved...
szomoru1
És ha nincs igazam, azonnal hajlandó vagyok megkövetni!
eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 14. péntek 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 23:42
Nem kétséges, van egy pár: pl. hogy igazuk legyen:-)))))
2005. 01. 14. péntek 23:42  #27
Nem kétséges, van egy pár: pl. hogy igazuk legyen:-)))))
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2005. 01. 14. péntek 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 23:39
Ery!
Azért valami sejtelmed biztosan van!
wink wink wink
2005. 01. 14. péntek 23:39  #26
Skandy Skandy
Ery!
Azért valami sejtelmed biztosan van!
wink wink wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 14. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 20:07
Ha tudnám, mi kell nekik, hát most nem gondolkoznék azon, hogy mit is írjak ide:-)) Egyelőre csak azt tudom, hogy nekünk(nekem) mi kell:-))
2005. 01. 14. péntek 23:37  #25
Skandy Skandy
Vitatkoznék veled Vadmacska!
De nem megy! szomoru1
worship
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2005. 01. 14. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 14. péntek 19:28
A ferfiaknak sok sok szex kell, sok sok figyelem, sok sok becezgetes, es legalabb ugyanennyi szabadsag!:)
Persze, vilagos, utaljatok a dramat, de azert egy kapcsolatban, ami mar evek ota tart, sztem szuksegszeruen vannak problemak, esetleg hisztizes, egy ferfinek tudnia kell kezelnie a not, turelmesnek kell lennie:)
2005. 01. 14. péntek 22:18  #24
zeri zeri
Pammy! Nem biztos, hogy igénytelenek, inkább
egyszerüek vagyunk.
/ 10