Biztos, hogy nem! Egyrészt roppant vigyáz gyönyörű vörös hajára, másrészt a szösziket úgy rühelli, mint ördög a tömjénfüstöt...
Belül meg ópláne nem tud szöszi lenni... Annál ő sokkal-sokkal okosabb lány... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Belül meg ópláne nem tud szöszi lenni... Annál ő sokkal-sokkal okosabb lány... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 14. hétfő 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 14. hétfő 04:13
Reggelt!
UW-sugárzás?
Esetleg szőke lett...mindenképpen...kíwül-belül...
UW-sugárzás?
Esetleg szőke lett...mindenképpen...kíwül-belül...
Nyah...ma milyen baroti lehetett a királyijányosnak a balcsin...
Reggelt!
UW-sugárzás?
Esetleg szőke lett...mindenképpen...kíwül-belül... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
UW-sugárzás?
Esetleg szőke lett...mindenképpen...kíwül-belül... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 13. vasárnap 01:06
Ott biza! Szerintem már olyan barna, hogy egy afrikai benszülött is irígykedve nézne rá...
Remélem azért a durva UV sugárzás nem tett kárt az én drágámban.
Remélem azért a durva UV sugárzás nem tett kárt az én drágámban.
A felejthetetlen pörkölteddel nem lehet betelni...a jóból pedig sosem elég...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 13. vasárnap 01:02
"Virtuálisan" volt minden... De mást nem mondhatok, mert megint kapok a pofámra surditól, hogy illetlenül "kibeszélem" a dolgokat...
Különben is, ahogy emlékszem nem is oly rég volt részed nem virtuális marhapöriben, és ha siettél, még süti is jutott...
Szóval?
Különben is, ahogy emlékszem nem is oly rég volt részed nem virtuális marhapöriben, és ha siettél, még süti is jutott...
Szóval?
Ott biza! Szerintem már olyan barna, hogy egy afrikai benszülött is irígykedve nézne rá...
Remélem azért a durva UV sugárzás nem tett kárt az én drágámban. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 12. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem azért a durva UV sugárzás nem tett kárt az én drágámban. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 12. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 19:42
Nyah..miket nm olwasok én itt kw-zás közben...
Kijáj..jányos a balatonba áztatja magát...gondolom...
Pruniella meg a köztünk marad??
Te ne izgass!! A szőkék mellett a japcsi puncik a másik "gyengéim"... Természetesen se a szőkék, se a japcsi lányok nem érhetnek a rövid vörös hajú hölgyek nyomába...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 07. 12. szombat 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 20:44
Hát pofátlan dolog az biztos a saját szobádat felhozni
Látod nincs itt királylányos máris itt állnak a szobád előtt
"Virtuálisan" volt minden... De mást nem mondhatok, mert megint kapok a pofámra surditól, hogy illetlenül "kibeszélem" a dolgokat...
Szóval? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 12. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 12. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
VIP
2008. 07. 12. szombat 17:01
....volt virtuális menyegző?.....akkor volt virtuális marhapöri is ...és süti is....és Én nem kaptam kóstolót sem .
De Neked ezt is +bocsájtom édes doki'kám
De Neked ezt is +bocsájtom édes doki'kám
az királylányosnak szólt ő pletykált
onlánynak meg üzenem, hogy volt esküvő...én fogtam a fátyol végét:
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 12. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
onlánynak meg üzenem, hogy volt esküvő...én fogtam a fátyol végét:
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 07. 12. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 19:42
Hát pofátlan dolog az biztos a saját szobádat felhozni
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 18:19
Affrancba, hogy a szobámat folyton nekem kell felhoznom... Virtuális asszonykám is hanyagolja elég rendesen...
Pruniella meg a köztünk marad?? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Pruniella meg a köztünk marad?? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Affrancba, hogy a szobámat folyton nekem kell felhoznom... Virtuális asszonykám is hanyagolja elég rendesen...
....volt virtuális menyegző?.....akkor volt virtuális marhapöri is ...és süti is....és Én nem kaptam kóstolót sem .
De Neked ezt is +bocsájtom édes doki'kám (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
De Neked ezt is +bocsájtom édes doki'kám (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez Neked a "Köztünk marad!"???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 07. 03. csütörtök 13:19
Te megkukkolhatooooood.....és csak hallkan jegyzem meg...ugy sincs itt máás ....hogy rejtve van a kamera....
arra a jelenetre koncentrálj...mikor elkezdi énekeltetni magát....föleg a Zámbo fijjjuukat szereti nagyon utánozni
arra a jelenetre koncentrálj...mikor elkezdi énekeltetni magát....föleg a Zámbo fijjjuukat szereti nagyon utánozni
léccciléccciléccci kicsit legyen majd habos is, az olyan szexi
egyébként ha már így összejöttünk...20 tagú csajos zsűri fogja megszavazni a legjobb popsit, 10 a fórumból, 10 a chatről...molly és te is tagja leszel a zsűrinek (meg audrey is, lécci említsd meg neki alkalomadtán), feltéve, ha vállalod (de miért is ne tennéd)...16-a és 20-a között kell majd szavazni...remélem lesz mire (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként ha már így összejöttünk...20 tagú csajos zsűri fogja megszavazni a legjobb popsit, 10 a fórumból, 10 a chatről...molly és te is tagja leszel a zsűrinek (meg audrey is, lécci említsd meg neki alkalomadtán), feltéve, ha vállalod (de miért is ne tennéd)...16-a és 20-a között kell majd szavazni...remélem lesz mire (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 12:37
Hello Lányok!
Igérem Nektek..hogy ne kelljen annyit várnotok...az esti sex után...zuhi közben...lefotozom Nektek..még gatya nélkül is...
Igérem Nektek..hogy ne kelljen annyit várnotok...az esti sex után...zuhi közben...lefotozom Nektek..még gatya nélkül is...
Te megkukkolhatooooood.....és csak hallkan jegyzem meg...ugy sincs itt máás ....hogy rejtve van a kamera....
arra a jelenetre koncentrálj...mikor elkezdi énekeltetni magát....föleg a Zámbo fijjjuukat szereti nagyon utánozni (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
arra a jelenetre koncentrálj...mikor elkezdi énekeltetni magát....föleg a Zámbo fijjjuukat szereti nagyon utánozni (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 13:12
Rendi
Nem lehetne valami camerát eldugni abban a fürdőszobában? jól megqkkolnám
Az már privi szféra!
(Nekem sem engedte, h felvegyem magunkat)... (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Nekem sem engedte, h felvegyem magunkat)... (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 13:12
Rendi
Rendi
Nem lehetne valami camerát eldugni abban a fürdőszobában? jól megqkkolnám (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lehetne valami camerát eldugni abban a fürdőszobában? jól megqkkolnám (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello Lányok!
Az meg úgy nem érvényes. Túl nagy előny lenne a többi résztvevővel szemben... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello Lányok!
Hello Lányok!
addig sajnos nem húzódik el, de észben tartom a dolgot, és majd úgy alakítom a versenytémákat, hogy doki szexis feneke beleférjen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2008. 07. 03. csütörtök 10:05
Meddig tart a verseny?
A következő "piknik"en lekaphatnánk főzés közben a Doki hátsóját....
A következő "piknik"en lekaphatnánk főzés közben a Doki hátsóját....