á dehogy melegedet csak doki meg surdi bugyibucinak becézik egymást
szegény királylányossal meg nincs ki foglalkozon itt a szobába
Neked is csak az a sok munka meg munka,a kezed is már csak a gobra kattan
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
szegény királylányossal meg nincs ki foglalkozon itt a szobába
Neked is csak az a sok munka meg munka,a kezed is már csak a gobra kattan
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 19:51
mi a faszom van itt?
bemelegedett ez a szoba!
legalábbis nekem verejtékezik a homlokom, és gyöngyözik a fanszőrzetemen az izzadság...
megyek veszek egy hideg zuhanyt, mielőtt a törlő és tiltógombra kattan az ujjam...
bemelegedett ez a szoba!
legalábbis nekem verejtékezik a homlokom, és gyöngyözik a fanszőrzetemen az izzadság...
megyek veszek egy hideg zuhanyt, mielőtt a törlő és tiltógombra kattan az ujjam...
Bandi, Te azt hiszed viccelek???
Második:

(Ezt jó gyorsan összeszedted).
A köv. alkalommal hsz-ed moderálom. (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Második:

(Ezt jó gyorsan összeszedted).
A köv. alkalommal hsz-ed moderálom. (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 20:34
Természetesen,csak doki zokon vette az udvarlásom és a csókod amit adtál,hmmmhmm
Jó hogy kivertem nála a biztositékot,majd máskor titokban csináljuk adig is

De pszt ddoki nehogy megtudja

De pszt ddoki nehogy megtudja
ÁÁÁÁ csak félre érted én nem ö izé hát khmkhkmkhm.
szóval érted
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
szóval érted
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 18:35
Bandi, Neked elmentek otthonról???
Ismered a viccet?
2 játékvezető részegen tántorog hazafelé. Felmennek az egyikhez, a feleség éktelen rikácsolásba kezd, lehordja mindennek a férjét meg a részeges barátját, hatalmas patáliát csap, ezért elmennek onnan, és irány a másik lakása.
A másik asszony udvariasan fogadja őket, hellyel kínálja a két részeg fószert, italt, szendvicseket szolgál fel.
Amikor 2 percre magukra maradnak, a patáliás asszonyos kérdi, hogy hogyan lehetséges ez, hogy míg az ő felesége mekkora ramazurit rendezett, addig a másik felesége ittasságuk ellenére mennyire kedves volt velük.
Na, erre elmeséli a kérdezett:
- Tudod, volt egy kutyánk. Egyszer szétrágta a kedvenc papucsomat. Akkor jól elvertem és felmutattam neki egy sárga lapot. Aztán rá 2 hétre amikor részegem jöttem ahaz, megmorgott és a lában után kapott. Na, akkor is megvertem, és felmutattam neki még egy sárga lapot. Végül erre 2 hétre megitn piásan jöttem haza, megmorgott és megharapott, én meg felmutattam neki egy piros lapot és kidobtam az ablakon.
- És? - kérdi a másik.
- Tudod, a feleségemnek van már 2 sárga lapja...
Szóval Bandi:

Ez az első...
Ismered a viccet?
2 játékvezető részegen tántorog hazafelé. Felmennek az egyikhez, a feleség éktelen rikácsolásba kezd, lehordja mindennek a férjét meg a részeges barátját, hatalmas patáliát csap, ezért elmennek onnan, és irány a másik lakása.
A másik asszony udvariasan fogadja őket, hellyel kínálja a két részeg fószert, italt, szendvicseket szolgál fel.
Amikor 2 percre magukra maradnak, a patáliás asszonyos kérdi, hogy hogyan lehetséges ez, hogy míg az ő felesége mekkora ramazurit rendezett, addig a másik felesége ittasságuk ellenére mennyire kedves volt velük.
- Tudod, volt egy kutyánk. Egyszer szétrágta a kedvenc papucsomat. Akkor jól elvertem és felmutattam neki egy sárga lapot. Aztán rá 2 hétre amikor részegem jöttem ahaz, megmorgott és a lában után kapott. Na, akkor is megvertem, és felmutattam neki még egy sárga lapot. Végül erre 2 hétre megitn piásan jöttem haza, megmorgott és megharapott, én meg felmutattam neki egy piros lapot és kidobtam az ablakon.
- És? - kérdi a másik.
Szóval Bandi:

Ez az első...
Természetesen,csak doki zokon vette az udvarlásom és a csókod amit adtál,hmmmhmm

De pszt ddoki nehogy megtudja (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

De pszt ddoki nehogy megtudja (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 04. 06. vasárnap 19:18
...hogy mik nem vannak itt?!
....
biztos...hogy jo helyen jááároook??...
....biztos...hogy jo helyen jááároook??...
Köszi tom, de tán megoldom valahogy. Holnap jön surdi, ha meglátja Bandi képét, ziher, hogy ő is a tökére lép.
De ziher, hogy Bandinak megvan az nálam az első sárga lapja, szóval még 1 dobása van, aztán repül!
Már ha így visszaélt a vendégszeretetemmel.
De ziher, hogy Bandinak megvan az nálam az első sárga lapja, szóval még 1 dobása van, aztán repül!
Már ha így visszaélt a vendégszeretetemmel.
2008. 04. 06. vasárnap 19:51
mi a faszom van itt?
bemelegedett ez a szoba!
bemelegedett ez a szoba!
Jó helyen jársz, Életem! Azért mert ez a sok semmirekellő
szétcseszte a szobánkat, azért még Neked itt helyed van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
szétcseszte a szobánkat, azért még Neked itt helyed van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 19:18
....
mi a faszom van itt?
bemelegedett ez a szoba!
bemelegedett ez a szoba!
....
Bandi, Neked elmentek otthonról???
Ismered a viccet?
- És? - kérdi a másik.
Szóval Bandi:

Ez az első...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismered a viccet?
- És? - kérdi a másik.
Szóval Bandi:

Ez az első...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 17:44
Bocsi igazad
Királylányossal elmentünk
Te meg maradj a szobába surdival
Bocsi igazad
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 05. szombat 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 05. szombat 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 05. szombat 23:45
Basszus, Bandi, legalább a szobámra lennél tisztelettel!!!
Azért a pofátlanságnak is van határa!
...és utána folytatjuk a romantikus estét....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 12:23
...én valami ilyesmire vágyom...
...én valami ilyesmire vágyom...
Basszus, Bandi, legalább a szobámra lennél tisztelettel!!!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 05. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek szerint virtuálisan tovább udvarolhatok és ha szerencsés vagyok akkor itt a hitvesi ágyba megcsalod velem dokit
Vacsorameghivás?
Étterembe

Vagy otthon gyergyafény mellet,egypohár ittal
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 05. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 05. szombat 18:15
Ezek szerint virtuálisan tovább udvarolhatok és ha szerencsés vagyok akkor itt a hitvesi ágyba megcsalod velem dokit
Vacsorameghivás?
Étterembe

Vacsorameghivás?
Étterembe

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 05. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 05. szombat 10:38
...köszönöm szépen...gyönyörü a virág..és az idézet is...amit irtál....
kapsz tölem egy virtuálisan izgato pusziscsokot......cuppppp
...köszönöm szépen...gyönyörü a virág..és az idézet is...amit irtál....
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 04. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 04. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 19:33
Mivel gyurinak állandóan fáj a feje és a töke is becsipődöt a mosogatógépbe,surdi meg doki most már egymásra gerjednek,igy maradok egyetlen lovagnak ki készül kiszabaditani a hétfejű sárkány karmai közül

"És érezzék egy kézfogásról rólad
Hogy jót akarsz,és te is tiszta és jó vagy
S egy rádnézésem,hidd el nékem
Szép dolgokért élsz,és érdemes élned"

Szép dolgokért élsz,és érdemes élned"
Mivel gyurinak állandóan fáj a feje és a töke is becsipődöt a mosogatógépbe,surdi meg doki most már egymásra gerjednek,igy maradok egyetlen lovagnak ki készül kiszabaditani a hétfejű sárkány karmai közül

Szép dolgokért élsz,és érdemes élned" (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép dolgokért élsz,és érdemes élned" (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:21
aazért annyira neeeeem...fiu nem vagyok...
attol azért szebb...
ohh..szoval a belsö ami lényeges....igazad van...maximum majd sötétben csináljuk..hogy neláss...
attol azért szebb...
ohh..szoval a belsö ami lényeges....igazad van...maximum majd sötétben csináljuk..hogy neláss...
szóval ti egymásra gerjedtek
akkor több ideje lesz királylánykának
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 04. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor több ideje lesz királylánykának
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 04. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 08:38
béjbiiii hisz miattad akarok ott lenni a bulin!
bugyibuci mosok rád! főzök rád!
bugyibuci mosok rád! főzök rád!
húú 7 fej az 7 szopatás,utána maga a sárkányt lehet dugni utána a királylány sőt még ráülnek a várban a számra.a vár pontos cimét kérdezném
oszt ugyan minek látnád csak panaszkodnál hogy fáj a fejed meg a tököd is becsipte a mosogatógép
pedig azon van luk rendesen
inkább pinába dugd
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 04. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig azon van luk rendesen
inkább pinába dugd
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 04. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 05:38
Gondolhatod Doki...mert olyan finom...
De a két csóka tilleg leszakadhatna róla...memá nm is látom tülük a királyjányost...
De a két csóka tilleg leszakadhatna róla...memá nm is látom tülük a királyjányost...
ugyanmá terájad is rád gyön a szükség pláne ha kerülő barátunk hegyezi rejád a cerkáját!
osztán annyi idő alatt a védetted is élvezethez juttatja a magam fajta!
doki komám tudod:
ember köll ahhoz nyájas
nem ilyen nyálas!
csak nehogy főzőversennyé alakuljon a za buli... ja oszt oly jól sikerülne, hogy a padlóig innánk magunkat én a whiskydből, Te meg a pályinkámbó!
oszt a végin még örülnénk hogy a bangyi hozza a zasszonyt, mer mindketten hoppon maradnánk!
osztán annyi idő alatt a védetted is élvezethez juttatja a magam fajta!
doki komám tudod:
ember köll ahhoz nyájas
nem ilyen nyálas!
csak nehogy főzőversennyé alakuljon a za buli... ja oszt oly jól sikerülne, hogy a padlóig innánk magunkat én a whiskydből, Te meg a pályinkámbó!
oszt a végin még örülnénk hogy a bangyi hozza a zasszonyt, mer mindketten hoppon maradnánk!