Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 12. 16. vasárnap 11:54  #333
faassz faassz
Szia!

Lehet abból gond, ha tökön vágnak? Két napja történt, de azóta is sajognak a golyóim. Kellene a véleményed.
2007. 12. 16. vasárnap 10:00  #332
Krok486 Krok486
Támogatom az exbarátnőket topik szintjén és máshogy is. Bár ha belegondolok, itt is súlyos átfedések keletkeznének - gondoljunk a "swingelő" sztárokra. De ha lehet még egy javaslatom: az áttekinthetőség kedvéért maradjunk meg a magyaroknál.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 14. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
2007. 12. 14. péntek 13:51
Örülök, h így "evidens".
tom mesélte, hogy "annakidején" korántsem volt ekkora rend a fórumban, orrba-szájba nyitottak mindennek és mindenkinek topicot, ami egy idő után átláthatatlanná és követhetetlenné tette a fórumot.
Amikor az új fórum megjött, volt egy nagytakarítás. A feleslges, nem használt topicoc vagy mentek a süllyesztőbe, vagy összevonásra kerültek másokkal.
De azóta is törekszünk arra, hogy a fórum tiszta és áttekinthető legyen, így külön figyelünk a duplikációra, felesleges topicnyitásokra. Az is elv, hogy lehetőleg 1-1 embernek ne legyen külön topicja, bármennyire is ismert személy, hanem inkább "téma" szerint csoportosítva legyenek a celebek. Ennek hála remélhetően nem is hal be olyan hamar egy-egy topic.
Természtesen így is vannak elkerülhetetlen átfedések, de ezek még beleférnek.

Ja, köszi a Petra kép értékelését, szerintem is nagyon belenyúltam... hehe

Szilva is javasolt egy Bocsi exbarátnős topicot, most te is, még átgondolom, mert ha nem is így név szerint (Bocsi, Hajdú), de elméletileg nem elképzelhetetlen egy "Hírességek exbarátnői" topic pl.
2007. 12. 15. szombat 13:58  #331
Így, nagybetűvel? hehe Mondtam már, ne hozz zavarba...
Akkor összeköltözés... Vihetem a szekrénysoromat? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 12. 15. szombat 13:55
Én is Szerelmes vagyok Beléd!!!! vigyor5 circling ...../ha már igy lebuktunk... rolleyes /
2007. 12. 15. szombat 13:55  #330
Én is Szerelmes vagyok Beléd!!!! vigyor5 circling ...../ha már igy lebuktunk... rolleyes /
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:31
AZTAJÓPLETYKÁSMINETAVILÁGNAK!!! nyes Az ember kicsit közvetlenebbül beszél valakivel, kicsit kedvesebb, "kicsikét" figyelmesebb, és a sok pletyis "fejkendős" hehe egyből összebútorozásról beszél...
Na és ha úgy is lenne??? Nem tudom egyenlőre, hogy az irígység vagy a mezei fórumos "Kössünkbeléjük" szólt-e csak, de majd kiderítem! hehe
Ettől függetlenül igenis nagyon kedves nekem királylányka, és büszkén is vállalom szimpátiámat vele! crazya
2007. 12. 15. szombat 13:53  #329
Te..Adrienn...szerinted miért van az...hogy Mi mindig az okosabb Himnemüek közül választunk magunknak.....???/hébe-hoba még ugyan azt is hehe /
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2007. 12. 15. szombat 13:03
wow1 mindig talál az ember valami újat smile
Szóval barátosném azt nem mondtad, hogy a Doktor úrral lassan összebútoroztok circling
Hey, surdapapa...kerülj csak elő! hehe Ha a királylányos nem komolyan cseszegetett Tőlem megkaphatod duma duma
2007. 12. 15. szombat 13:32  #328
IGAZ-IGAZ!!! hehe
Meg is mondtam surdinak, hogy "stipistopi" királylány! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 14:28
Surdibaby......necsináld mááár...szoktam Én komolyan lecseszni Téged?....nem annak szántam...csak lemaradt a röhögö smile a vééégéröl a mondatnak.... wink

de..most bocsi....a Dokival van ey kis "dolgom".....igaz Doktorbácsi??? wink
2007. 12. 15. szombat 13:31  #327
AZTAJÓPLETYKÁSMINETAVILÁGNAK!!! nyes Az ember kicsit közvetlenebbül beszél valakivel, kicsit kedvesebb, "kicsikét" figyelmesebb, és a sok pletyis "fejkendős" hehe egyből összebútorozásról beszél...
Na és ha úgy is lenne??? Nem tudom egyenlőre, hogy az irígység vagy a mezei fórumos "Kössünkbeléjük" szólt-e csak, de majd kiderítem! hehe
Ettől függetlenül igenis nagyon kedves nekem királylányka, és büszkén is vállalom szimpátiámat vele! crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 13:03
Szóval barátosném azt nem mondtad, hogy a Doktor úrral lassan összebútoroztok circling
Hey, surdapapa...kerülj csak elő! hehe Ha a királylányos nem komolyan cseszegetett Tőlem megkaphatod duma duma
2007. 12. 15. szombat 13:06  #326
Próbáltam megfelelő mennyiségű ikont használni, hogy megfelelő hangnemet üssek meg, de le lettem szabályozva.
surdapapa csak Neked: wave wave , mást is kaphatsz ha nem állandóan a nappaliban szervirozol
2007. 12. 15. szombat 13:03  #325
2007. 12. 14. péntek 14:28  #324
Surdibaby......necsináld mááár...szoktam Én komolyan lecseszni Téged?....nem annak szántam...csak lemaradt a röhögö smile a vééégéröl a mondatnak.... wink

de..most bocsi....a Dokival van ey kis "dolgom".....igaz Doktorbácsi??? wink
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 13:54
bébi!

addig rád érek legalább, míg sárl willonyost okítja!

a stílusért elnézést, de ezt stílust a címzettől kölcsönöztem!

semmiképp sem Nektek akartam kellemetlenséget okozni!
pláne mert sokkalta közelebb áll hozzám az a stílus, amivel általában közelítünk egymáshoz a nappaliban, de akár itt is.

még 1* sry, de láthatod, h embörök egymásnak is címzünk dógokat!

ld. attól még, h gyurcival bántjuk egymást a tuningban sztem nagyon jó barátok is vagyunk!

szilvával így szoktunk egymással bánni /Ő is velem/! legfeljebb nem ide kellett volna betennem!

sztem mást és máshová kéne má betennem!

nem-e glod?
2007. 12. 14. péntek 14:12  #323
Bazze, akkor plz. több smilei-t!!! nyes

Vótá te mán ultrakomoly is! Pl. ahogy mondtad, tommal... hehe

királylányka meg mááá mondtam, le van stipistopizva!!! hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 14:03
láttál Te már itt engem a fórumon komolynak?

én csak Tom Kat-tel tudok komoly lenni, amikor halmozza a hülyeségeit!

rád, h a fenébe ne lennék féltékeny!
hisz a királyjány is nagy nagy cerelmem!
2007. 12. 14. péntek 14:03  #322
surdapapa surdapapa
láttál Te már itt engem a fórumon komolynak?

én csak Tom Kat-tel tudok komoly lenni, amikor halmozza a hülyeségeit!

rád, h a fenébe ne lennék féltékeny!
hisz a királyjány is nagy nagy cerelmem!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 14. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 13:55
Ez most vicc, vagy komoly???????? surdi koma, ballábbal keltél????
Ne féltékenykeggyé máááá!!! Teeee! nyes hehe
2007. 12. 14. péntek 13:56  #321
Sztem épp ezért nem ideges surdi... Ha charlotte rákattan willyre, akkor nagy gáz van, sztem rá nem féltékeny surdi. BEZZEG rám!!! nyes
De tudod mit, ők hadd harcoljanak egymással, mi meg megmaradunk szépen egymásnak! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 13:20
most...ezzel a hozzászolásoddal....qvára elrontottad a szoba hangulatát.....
menj vissza a nappaliba...és harcolj charl kegyeiért... nyes ....nagyon rákattanat a willire.... hehe
2007. 12. 14. péntek 13:55  #320
Ez most vicc, vagy komoly???????? surdi koma, ballábbal keltél????
Ne féltékenykeggyé máááá!!! Teeee! nyes hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 12:54
Teeeee

mi a f@szt rinyálsz itten? ejnye1

az a Te bajod, h nem vagy benne az idézettek között, h nem fickándoztál még Bocsi farkán!

Te szégyenteljes! Teeeeeee!

hess vissza a nappaliba, mert ott kardozik érted a Gyurci + Tom Kand Úr! eplus2
2007. 12. 14. péntek 13:54  #319
Köszi!!! Bár amikor megláttam, hogy Hobó, kicsit elszontyolodtam, mert őt nem komálom, de aztán belehallgatva rájöttem, hogy ez Deák Bill Gyula, őt meg az Istvnán, a király óta szeretem, fenomenális hangja van.

Annyira aranyos vagy! Imádlak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 12:47
Szia Dokiiii....

ment a válasz....és hoztam is valamit.....
és ezt megint csak Neked...

Tölem..
2007. 12. 14. péntek 13:54  #318
surdapapa surdapapa
bébi!

addig rád érek legalább, míg sárl willonyost okítja!

a stílusért elnézést, de ezt stílust a címzettől kölcsönöztem!

semmiképp sem Nektek akartam kellemetlenséget okozni!
pláne mert sokkalta közelebb áll hozzám az a stílus, amivel általában közelítünk egymáshoz a nappaliban, de akár itt is.

még 1* sry, de láthatod, h embörök egymásnak is címzünk dógokat!

ld. attól még, h gyurcival bántjuk egymást a tuningban sztem nagyon jó barátok is vagyunk!

szilvával így szoktunk egymással bánni /Ő is velem/! legfeljebb nem ide kellett volna betennem!

sztem mást és máshová kéne má betennem!

nem-e glod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 13:20
menj vissza a nappaliba...és harcolj charl kegyeiért... nyes ....nagyon rákattanat a willire.... hehe
2007. 12. 14. péntek 13:53  #317
Köszi a besegítést, Drága!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 12. 13. csütörtök 21:45
nem nekem szól, de azért válaszolok rá smile a fórum kategorizálásakor megmaradtak az egyedi celebek...azóta igyekszünk csoportokba sorolni a hírességeket...persze azóta is volt kivétel, asszem cicciolina...de hát ő igazán sokat tett le az asztalra smile
szóval ezért nem nyitunk néhány hullócsillagnak külön topicot

várkonyiról jut eszembe: mindjárt nyitok egy "bochkor gábor eddigi barátnői" c. topicot hehe
2007. 12. 14. péntek 13:51  #316
Örülök, h így "evidens".
tom mesélte, hogy "annakidején" korántsem volt ekkora rend a fórumban, orrba-szájba nyitottak mindennek és mindenkinek topicot, ami egy idő után átláthatatlanná és követhetetlenné tette a fórumot.
Amikor az új fórum megjött, volt egy nagytakarítás. A feleslges, nem használt topicoc vagy mentek a süllyesztőbe, vagy összevonásra kerültek másokkal.
De azóta is törekszünk arra, hogy a fórum tiszta és áttekinthető legyen, így külön figyelünk a duplikációra, felesleges topicnyitásokra. Az is elv, hogy lehetőleg 1-1 embernek ne legyen külön topicja, bármennyire is ismert személy, hanem inkább "téma" szerint csoportosítva legyenek a celebek. Ennek hála remélhetően nem is hal be olyan hamar egy-egy topic.
Természtesen így is vannak elkerülhetetlen átfedések, de ezek még beleférnek.

Ja, köszi a Petra kép értékelését, szerintem is nagyon belenyúltam... hehe

Szilva is javasolt egy Bocsi exbarátnős topicot, most te is, még átgondolom, mert ha nem is így név szerint (Bocsi, Hajdú), de elméletileg nem elképzelhetetlen egy "Hírességek exbarátnői" topic pl.
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 12. 14. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 09:13
Anthony új képe Petráról egyszerűen isteni!

Köszi a válaszokat, így már érthető, miért kapnak a klasszikusok (akik sokat tettek be a...) külön topikot.

Ha élhetek egy javaslattal: a HAJDU PÉTER EXBARÁTNŐI topikban még több iszonyú jó csaj kaphatna helyet (Szabó Erika, Sarka Kata, hogy csak kettőt említsek...)
2007. 12. 14. péntek 13:20  #315
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 14. péntek 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 12:54
Teeeee

az a Te bajod, h nem vagy benne az idézettek között, h nem fickándoztál még Bocsi farkán!

2007. 12. 14. péntek 12:54  #314
surdapapa surdapapa
Teeeee

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2007. 12. 13. csütörtök 21:45
nem nekem szól, de azért válaszolok rá smile a fórum kategorizálásakor megmaradtak az egyedi celebek...azóta igyekszünk csoportokba sorolni a hírességeket...persze azóta is volt kivétel, asszem cicciolina...de hát ő igazán sokat tett le az asztalra smile
szóval ezért nem nyitunk néhány hullócsillagnak külön topicot

várkonyiról jut eszembe: mindjárt nyitok egy "bochkor gábor eddigi barátnői" c. topicot hehe
/ 71