utálat, szeretet, szinte leheletnyi a különbség a két szó között, az átmenet meg észrevehetetlen...
Kannácska topicja négy számjegyű tetszési indexel rendelkezik!
hol vannak hozzá képest a többi híreségek statisztikai adatai???...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 14. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Kannácska topicja négy számjegyű tetszési indexel rendelkezik!
hol vannak hozzá képest a többi híreségek statisztikai adatai???...
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
2007. 11. 14. szerda 19:17
Drága szépségem, istennőlábú weszkócsizmás bombasztikus dekoltázsú gyönyörűségem!
Hát Te merre voltál, amikor erről "cikkeztünk"??? A Kanna topicban jónéhány keresetlen szót ejtettem ezügyben, meg az OFF-ban is, szóval???
Tényleg el foglak fenekelni a figyelmetlenséged miatt!
Na ja, "imádom" Kannát, ezzel a kutyaüggyel még jobban a szívembe lopta magát...
Hát Te merre voltál, amikor erről "cikkeztünk"??? A Kanna topicban jónéhány keresetlen szót ejtettem ezügyben, meg az OFF-ban is, szóval???
![wink](images/smilies/wink.gif)
Na ja, "imádom" Kannát, ezzel a kutyaüggyel még jobban a szívembe lopta magát...
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
![levele](images/smilies/levele.gif)
Drága szépségem, istennőlábú weszkócsizmás bombasztikus dekoltázsú gyönyörűségem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
![levele](images/smilies/levele.gif)
Törölt felhasználó (52127)
2007. 11. 14. szerda 14:15
Te Doki...mit szolsz a legujabb hirhez...miszerint az Annácska kutyusa..megharapott egy idös nénit???
csak..mert...tudom,hogy nagy rajongoja vagy az Annának....
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Te Doki...mit szolsz a legujabb hirhez...miszerint az Annácska kutyusa..megharapott egy idös nénit???
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Kannát akkor fogom megszeretni, ha télleg leszurkolja nekem a 200 ezret, amit ígért!
(privi olvasva, megválaszolva).
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 09. péntek 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 15:43
doki! ment egy privi! olvasd!
(kannát mikor fogod megszeretni? jeligére
)
doki! ment egy privi! olvasd!
(kannát mikor fogod megszeretni? jeligére
)
Hehe... Lehet, Drága, hogy Te elviselnéd, hogy egy fincsi női nyelv kényeztesse a puncidat, de sajnos én javíthatatlan hetero vagyok, és nem tudom elképzelni a cerkámat egy pasi szájában. Háááát ÍGY!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 09. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 15:05
nem is nagyon leszek...mert eddig van egy rakás pasi
én nem feltétlenül látom, hogy ez egyenesen következne ebből
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
nem is nagyon leszek...mert eddig van egy rakás pasi
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 09. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
2007. 11. 09. péntek 14:30
Szervezek??? Esetleg részt veszek a szervezéseben... Na jó, lebuktam/tunk, de hát Te továbbra se voltál hajlandó orálisan kényeztetni...
Bár ha figyeled a fejleményeket a JNKSZ M-i buli kapcsán, akkor ha így folytatódik a dolog, nem is nagyon leszek (más által se), mert eddig van egy rakás pasi, meg 2 csaj, de azok is párban...
Bár ha figyeled a fejleményeket a JNKSZ M-i buli kapcsán, akkor ha így folytatódik a dolog, nem is nagyon leszek (más által se), mert eddig van egy rakás pasi, meg 2 csaj, de azok is párban...
![confused](images/smilies/confused.gif)
Szervezek??? Esetleg részt veszek a szervezéseben... Na jó, lebuktam/tunk, de hát Te továbbra se voltál hajlandó orálisan kényeztetni...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
![confused](images/smilies/confused.gif)
2007. 11. 08. csütörtök 22:01
pfúj doki! te meg milyen mocskos, perverz, szétkefélős bulit szervezel a megyédben???
ilyen egy szemérmetlen, undorító, szégyenteljes kezdeményezést
(ha megvan az időpont, dobj egy privit)
pfúj doki! te meg milyen mocskos, perverz, szétkefélős bulit szervezel a megyédben???
Hááá innen...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
honnan ösmersz ennyire
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
![kerdes](images/smilies/kerdes.gif)
2007. 11. 08. csütörtök 14:04
surdi, mondtam már, h hülyébb vagy a sokéves európai átlagnál???
Sztem át fog jönni a szomszéd, mert ezt a nyerítést, amit levágtam nem lehet nevetésnek nevezni...
Sztem át fog jönni a szomszéd, mert ezt a nyerítést, amit levágtam nem lehet nevetésnek nevezni...
surdi, mondtam már, h hülyébb vagy a sokéves európai átlagnál???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy aranyeső legyen a lyukában!
én kérek elnézést! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
![idiota](images/smilies/idiota.gif)
én kérek elnézést! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, ez érdekel... Miért is?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Te doki!
kanna miért dug fel magának aranyeső szálakat?
kanna miért dug fel magának aranyeső szálakat?
MIVAN??? Ez nem a törvényszék??? MOST SZÓLSZ???
Eddig ebben a meggyőződésben voltam teljesen...
Egyébként minden OK, köszönöm kérdésed. Egyébként általában ilyen rendes vagyok, nemcsak a törvényszéken...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Egyébként minden OK, köszönöm kérdésed. Egyébként általában ilyen rendes vagyok, nemcsak a törvényszéken...
2007. 10. 21. vasárnap 18:57
Csak bekiaballok....Hello Doki !!!!
Minden rendben ? Ne legy egyszerre ilyen rendes,nem a törvenyszeken vagy !
![wave](images/smilies/wave.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Csak bekiaballok....Hello Doki !!!!
Minden rendben ? Ne legy egyszerre ilyen rendes,nem a törvenyszeken vagy !
![wave](images/smilies/wave.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
De ahogy látod, a kérdés egyenlőre függőben van... Nem nagyon indult be a téma...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 16. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 14:51
ennek csak akkor lenne értelme, ha a nappaliban meg tiltás járna érte!
sztem tom több tiltást kapna, mint Tőle kapott a Kátya!
csak az a baj, h ez még szubjektívebb dolog /mármint, h mi a giccs/, mint amit a doki ez előző hsz-ben felsorol!
csak az a baj, h ez még szubjektívebb dolog /mármint, h mi a giccs/, mint amit a doki ez előző hsz-ben felsorol!
ennek csak akkor lenne értelme, ha a nappaliban meg tiltás járna érte!
csak az a baj, h ez még szubjektívebb dolog /mármint, h mi a giccs/, mint amit a doki ez előző hsz-ben felsorol! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
csak az a baj, h ez még szubjektívebb dolog /mármint, h mi a giccs/, mint amit a doki ez előző hsz-ben felsorol! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 17:49
Szia doki.Mit szólnál ha nyitnánk egy giccs topicot?az előzményeket a nappaliban olvashatod
A nappaliban olvasottak alapján maximálisan támogatom az ötletet, már csak azt kellene kitalálni, hogy hova, melyik témába férne bele. Szerintem ide a celeb-be nem, mert itt már van egy negatív szex-szimbólum és fake topic. Ha zömében képeket tennénk be a giccses dolgokról, akkor tán a képes topicba mehetne, hangsúlyozva, hogy csak érdemi kommentekkel. Vagy a szex-mentes övezetbe.
De támogatom!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
De támogatom!
2007. 10. 14. vasárnap 17:49
Szia doki.Mit szólnál ha nyitnánk egy giccs topicot?az előzményeket a nappaliban olvashatod