Egy kárpátiát tom már kis is moderált,meg is indokolta,a moderálást elfogadom az indoklással nem értek egyett.Nekem van egy zenei izlésem és úgy döntöttem hogy az a zenekar ami ebbe az országban legálisan játszhat ide rakhatok fel,ha ti úgy gondoljátok hogy a GG arculatához nem való legfeljebb törlitek megharagudni nem fogok
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 19:38
Persze, a Csillagok a Zenevilág egén topicba nyugotna jöhet Kárpátia (volt is már), csak ne vidd túlzásba.
legyél félénk, gátlásos, gyámoltalanka, vagyis add elő magadat így...vagy kend be a farkadat mézzel
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 18:29
Valaki árulja mán el, hogy miapöcsömet kell csinálni, hogy ide is gyüjjenek a csajok?? Vagy el kell költöznöm?
elöször is...egy táblát kibiggyesztened...hogy jöjjenek nyugodtan,mert a "házisárkány" elköltözött ....(ugye eddig lelki szemeik elött látták,amint sodrofával a kezemben...itt állok az ajtoban).....
másodszor...levetközöl kisgatyára...és dudolgatsz egy kis Zambo Jimmyt ....tuti özönleni fognak...
(bocsi,nem hagyhattam ki... )... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
másodszor...levetközöl kisgatyára...és dudolgatsz egy kis Zambo Jimmyt ....tuti özönleni fognak...
(bocsi,nem hagyhattam ki... )... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 18:29
Valaki árulja mán el, hogy miapöcsömet kell csinálni, hogy ide is gyüjjenek a csajok?? Vagy el kell költöznöm?
Oké köszi
TOM1019 rendben megpróbálom azt a bizonyos határt nem túl lépni ha mégis botlanék még jó hogy vagytok (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
TOM1019 rendben megpróbálom azt a bizonyos határt nem túl lépni ha mégis botlanék még jó hogy vagytok (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 19:38
Persze, a Csillagok a Zenevilág egén topicba nyugotna jöhet Kárpátia (volt is már), csak ne vidd túlzásba.
semmi provokatívat (politikai jellegűt), mert vannak olyan számaik is...különben figyelmeztetés nélkül törlöm, mint eddig is!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 13. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 13. szombat 21:43
Szia Doki lenne egy kérdésem,a kárpátia zenekartól a megfelelő topicba lehet zenét il képet betölteni kommentálni??
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 13. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 13. szombat 21:43
Szia Doki lenne egy kérdésem,a kárpátia zenekartól a megfelelő topicba lehet zenét il képet betölteni kommentálni??
Ezt biztos ide akartad tenni??
(Köszi Szilva a modit!) (Ez egy válasz bizso12 üzenetére (2008. 09. 03. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Köszi Szilva a modit!) (Ez egy válasz bizso12 üzenetére (2008. 09. 03. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 17:59
A zene feldobja a szexet? - beszélgetés Judy Neroval
=http://***.php?id=14513]klikk ide[/URL
mod:prune
A zene feldobja a szexet? - beszélgetés Judy Neroval
Áh semmi, tudod, hogy extrém S.Q.-m van. Magyarul, nem vagyok jól összerakva!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 03. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 14:14
Hááát, ezt most nem nagyon értem, sosem volt más színű a hajam...
Hááát, ezt most nem nagyon értem, sosem volt más színű a hajam...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 09. 03. szerda 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
De mi akkor is szeretünk, barnán is!
Főleg, hogy ezen a képen legjobban a jpbbról második sötét hajú tetszik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 09. 02. kedd 09:16
várj Saaam...segitek...megprobálom elöcsalogatni...
egy rakat nötöl csak elökerül ez a mi doktorbácsink...ha másért nem..van köztük 3 szőke nö..azoknak meg sosem tudott ellenállni
egy rakat nötöl csak elökerül ez a mi doktorbácsink...ha másért nem..van köztük 3 szőke nö..azoknak meg sosem tudott ellenállni
Jól látod, Sam bátyám, sajnos mostanság kicsit kevesebb időm van fórumozni... Bejött a nagyüzem a melóban, szinte semmire nincs időm. Átfutam én a fórumot, de írkálni már sajna nem mindig sikerül...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 09. 02. kedd 08:46
szia doki!
Hol mászkálsz? az utóbbi időben kevesebbet vagy, rosszul látom? remélem nem nősültél meg...
vagy talán sok a dolgod..Nyugis napot neked doki!
Hol mászkálsz? az utóbbi időben kevesebbet vagy, rosszul látom? remélem nem nősültél meg...
várj Saaam...segitek...megprobálom elöcsalogatni...
szia doki!
ÁÁÁ, ne bántsd, majd megoldjuk valahogy... Na meg ha felhozza a Kannát, nekem is van olyan piros négyzetem, amivel tudok törölni (jobb híján).
Köszi a gratulát a lányomhoz! Sajna az eszemet nem örökölte, az anyja szépségét meg nem ismered... De a nagymamája kézügyességét örökölte, az biztos (rajz terén). (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 16. szombat 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a gratulát a lányomhoz! Sajna az eszemet nem örökölte, az anyja szépségét meg nem ismered... De a nagymamája kézügyességét örökölte, az biztos (rajz terén). (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 16. szombat 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 11:02
akarod, hogy tom1o19nek lefogjam a kezét én? van olyan helyes kis piros négyszögem a neve előtt...vagy alkalmazzak más technikát?
drága dokim
gratulálok a 17 éves lányodhoz, feltételezem anyukájától örökölte a szépségét, és tőled az eszét najóóó, tudod, hogy imádlak
drága dokim
gratulálok a 17 éves lányodhoz, feltételezem anyukájától örökölte a szépségét, és tőled az eszét najóóó, tudod, hogy imádlak
akarod, hogy tom1o19nek lefogjam a kezét én? van olyan helyes kis piros négyszögem a neve előtt...vagy alkalmazzak más technikát?
drága dokim
gratulálok a 17 éves lányodhoz, feltételezem anyukájától örökölte a szépségét, és tőled az eszét najóóó, tudod, hogy imádlak (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
drága dokim
gratulálok a 17 éves lányodhoz, feltételezem anyukájától örökölte a szépségét, és tőled az eszét najóóó, tudod, hogy imádlak (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 15:09
Te Doki!
nem kellene mégis csak felhozni kannácskát!
nagyon le fog maradni!
tom1o19-nek már nem győzőm erőszakosan fogni a kezét, állandóan azzal basztat, hogy látni akarja kannát....
nagyon le fog maradni!
tom1o19-nek már nem győzőm erőszakosan fogni a kezét, állandóan azzal basztat, hogy látni akarja kannát....
No és miért baj az, ha Kannácska lemarad?
Hála Istennek amúgy is kuss van körülötte (nem mintzha annyira hiányozna), hát akkor meg minek kavarjuk fel az állóvizet? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Hála Istennek amúgy is kuss van körülötte (nem mintzha annyira hiányozna), hát akkor meg minek kavarjuk fel az állóvizet? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 15:09
Te Doki!
nagyon le fog maradni!
nagyon le fog maradni!