Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 09. 09. vasárnap 15:11  #37
f1ck0 f1ck0
Ez lesz akkor a következő tudományos kérdés.MIJÉRTT?? nyes nyes
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 09. 08. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 23:41
az a baj ,hogy tégedet mindég fikciónak olvaslak nyes
mijért,nem tom confused
jóéjt wave
2007. 09. 09. vasárnap 15:10  #36
f1ck0 f1ck0
Hát na jó, teszek egy próbát és akkor dióhélyban:

Miért itt:Röviden:Csak! nyes
Erre nem tudom, de minden bizonnyal tényleg véletlen és mert itt lehetséges.Ha nem lenne nem bírnák most írni neked.

Szóval a miért:
Minden az ősrobbaqnással kezdődött ugye.Amikor a bazi-nagy valami felrobbant szétszóródott kissebb darabokra.Erre a legfőbb bizonyíték, hogy még mindíg távolodnak a csillagok.A bolygók teli vannak különböző anyagokkal.Ha egy bolygó felhalmozódik *xy anyaggal vagy elhal* akkor felrobban mint a supernova. Az anyagok is suétszóródnak szerte az univerzumban más bolygókra.Az anyagok léphetnek egymással valamien reakcióba.Minden bizonyal a földre is rengetek különböző anyag hullott és így elkezdődött az evolúció.

* * :erre nem emléksze pontosan.Talán mondott valami anyagot, vagy valami miatt elhal, felrobban ha felhalmozódik........nagyából vigyor5

Gondolom valami tudományosabbra számítottál, de mivel én nem vagyok tudós és a szakmámtól is messze áll, csupán szeretem az iléyeneket.Nekem ez olyan mint a vers ha nem tudod teljesen.Ilyen szó is van benne meg olyan is csak nem tudod hogy mien sorrendbe... szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 08. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 09. 08. szombat 14:57
aha írd le! nagyon érdekel!
2007. 09. 08. szombat 23:41  #35
new1 new1
az a baj ,hogy tégedet mindég fikciónak olvaslak nyes
mijért,nem tom confused
jóéjt wave
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 08. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 14:12
Ez szerintem is érdekes!

Azért abban ne legyél meggyőződve, hogy az 51-es körzetben is van valami kézzelfogható bizonyíték arra, hogy idegenek vannak!Legfeljebb olyan dolgok amiről nemtudják hogy mi és ezért nem mutassák be, mert a sok világvégétől félő ember pánikba esne talán.
A földön rengetegen próbálják felvenni a kapcsolatot az idegenekkel.Bisztos vagyok benne hogy ha lenne rá bizonyítékuk, hogy találtak mondjuk egy bolygót ahol mondjuk inteligen idegen lények vannak akkor nem titkolnák el.Csak az olyan dolgokat ami félelmetes meg csak egyet találtak belőle és eltér a többitől, nem mutassák be mert felesleges és csak pánikot keltene.De jut eszembe, bemutassák őket dokumentum filmekbe.Aki akarja megnézi.Csak egyszerű adókon Tv ben híradókban nem adják le.
-A miért pont a föld? kérdésedre Stewen Hawk(vagy Stew Hawking) megadta a legelképzelhetőbb választ.Ha akarod leírom.Az is hogy miért itt.
2007. 09. 08. szombat 16:16  #34
ghorrag ghorrag
..es mikor pittyeg az orad megalssz..körülnezel, es azt kell majd eszrevedd, hogy egy masik dimenzioban vagy, mert ott mar nem ervenyesek a fizikai törvenyek, amik a 3. dimenzioban megszokottak...pl mihez viszonyitod az idöt?..mihez viszonyitod a sebesseget?

yanek! asszem 5-6szaz fok mar eleg...de 800°C mar tuti...ha a gyemant is meg a bornitrid is 800°C os- akkor a bornitrid karcolja a gyemantot (persze O-mentes környezet, hogy meg csak veletlenül se egjen )
2007. 09. 08. szombat 16:13  #33
ghorrag ghorrag
tom!

megragadnam az alkalmat, hogy közöljem: a professzor nem egy akademiai titulus
tehat elmeletileg lehetseges az is, hogy egy sima altalanos iskolaban tanito föcitanart kernek fel egy egyetem mondjuk fizika tanszekere elöadasokat tartani, es ö onnantol kezdve prof...az egy masik dolog, hogy ilyen azert roppant ritkan szokott elöfordulni, mert a legtöbb prof azert a maga szakterületen altalaban doktor is

nade holdraszallas:
en meg pont olyat olvastam, hogy a nevesebb nagyszaju ketelkedöket ( akik kepesek megvezetni a nepet ) beengedtek valami delamerikai komolyabb teleszkophoz, hogy jatszanak kicsit az optikai berendezesekkel, es csodak csodaja: sikerült lefenykepezni a holdkomp kereknyomait...amibe meg mindig bele lehet kötni, mert mi van, ha valami taviranyitasu kütyüt küldte oda, es az hagyta a nyomokat...de azert nehanyakat meggyözött

en is ugy gondolom, hogy az amcsik voltak a holdon...söt szerintem az oroszok is

de mi a fenenek menjenek oda megint, mikor a taviranytasu kütyük minden melot sokkal hatekonyabban elvegeznek, mint az ember, es meg olcsobb is, meg nem keritenek akkora feneket neki, ha veletlen valamelyik tönkremegy, mintha valamelyik asztronauta odadöglik

valamint az, hogy az embre technikailag mar egy eve elerte a marsutazashoz szükseges szintet, az meg jelenti azt, hogy az adott technikai eszközök el is keszültek....meg ha elkeszültek azokat tesztelni is kell am, es ez mind igen idöigenyes ( evekbe telik )...valamint nem lehet csak ugy kihajtani egy ürhajot, hogy akkor most repülsz a marsra, mert az nem olyan, mint beülni az autoba oszt követni az autopalyat es mikor kiirja a tabla, hogy a celvaros a következö lehajtonal, akor ott lehajtassz

mi van, ha a mars, mikor az ürhajo odaerne, mar epp a nap tuloldalan van?

ezen kivül: az siman elfogadhato, hogy az ember van olyan szinten, hogy embereket tudna küldeni a marsra..de azt azert ketsegbevonnam hogy olyan szinten is lennenk, hogy azokat az embereket onnan vissza is hozzuk...csak nezd meg, hogy mekkora embersereg dolgozik egy kilövesnel!
a marson ez nem adott

es a marsnak ket holdja van, amiket szinten szamitasba kell venni

szoval igenis ki kell varni a megfelelö idöpontot

dako84!

olvass egy kicsit a pansperma-elmeletröl !
annak meg mindig elhanyagolhato a valoszinüsege, de azert nagysagrendekkel nagyobb, mint a mai altalanosan elfogadott eletkialakulas-elkepzelesnek

aztan a masik tema: hol a vilagegyetem vege?

messze....annyira messze, hogy meg elmeleti sikon is szinte fölösleges rola filozni, mert mire ragondolsz, mar nem ott van, hanem sok millio kilometerrel arrebb

azert tegyük föl, hogy ülsz egy ürhajoban, ami egy vegtelen-valoszinütlenseg generatorral van ellatva ( dáglesz edemsz utan szabadon )
es az elterepoltal teged az anyagi vilag hatarara ( ahol az utolso hidrogenmolekolak kovalyognak )...na onnan 1000-es fenysebesseggel tovab tavolodsz az anyagi vilagtol 5 örökkevalosagon keresztül( ezt stopperolod )...
2007. 09. 08. szombat 15:11  #32
yanek77 yanek77
a hóldraszállás egyszerü vólt, mert az amcsik leszálltak oda ez biztos, a kételkedéseket a kgb és jógutódja hintette és hinti szerteszét a mindig előkészitett táp talajra smile
a felvételek retusállása sztem abban állott hogy élesebbé tették a ködösebbeket smile
az oroszok ott tévedhetettek hogy nem vitték magukkal a kgbseket, ők egyből megtalállták vólna a dólgokat smile de sztem a ruszkik csak hitték hogy a hóldon szálltak ki közbe bajkonúrtól pár kilóméterrel a tajgába landóltak smile
az ujjrafelszállások sztem fölöslegesek vóltak mert a tét akkor az elsőség vólt, azt már nem lehetett elvitatni smile
az emberek sztem még nincsenek felkészülve hosszabb ürutazásokra mert ez az eggyenlet még sok ismeretlenes is, belátni nem lehet hogy a mostan levő törékeny eszközökkel miket is tesz az egyszerü vélletlen.
2007. 09. 08. szombat 14:57  #31
aha írd le! nagyon érdekel!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 08. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 14:12
Ez szerintem is érdekes!

Azért abban ne legyél meggyőződve, hogy az 51-es körzetben is van valami kézzelfogható bizonyíték arra, hogy idegenek vannak!Legfeljebb olyan dolgok amiről nemtudják hogy mi és ezért nem mutassák be, mert a sok világvégétől félő ember pánikba esne talán.
A földön rengetegen próbálják felvenni a kapcsolatot az idegenekkel.Bisztos vagyok benne hogy ha lenne rá bizonyítékuk, hogy találtak mondjuk egy bolygót ahol mondjuk inteligen idegen lények vannak akkor nem titkolnák el.Csak az olyan dolgokat ami félelmetes meg csak egyet találtak belőle és eltér a többitől, nem mutassák be mert felesleges és csak pánikot keltene.De jut eszembe, bemutassák őket dokumentum filmekbe.Aki akarja megnézi.Csak egyszerű adókon Tv ben híradókban nem adják le.
-A miért pont a föld? kérdésedre Stewen Hawk(vagy Stew Hawking) megadta a legelképzelhetőbb választ.Ha akarod leírom.Az is hogy miért itt.
2007. 09. 08. szombat 14:43  #30
yanek77 yanek77
mondod, magasabb hömersekleten a köbös bórnitrid keményebb, mint a gyemánt. ez érthető úgy is, hogy ha a szenet nagy hőnek teszik ki és gyémántizálódik( smile )ugyanakkor egy ilyen köbös bórnitrid is ott van ua. a hőmérsékleten, akkor e turbóspéci körülmények között meg lehet karcolni a gyémántot a bórnitriddel? smile
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 08. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 12:58
a cikk emliti, hogy nagyobb nyomason jo kenöanyag, de nem szol semmit a vakuumrol

az acheson-eljarasrol meg en azt tanultam, hogy sziliciumkarbidot allitanak elö, amely roppant egyszerü: az ember fog egy 5-10 m hosszu jo vastag GRAFIT elektrodat, egyenaramot kapcsol ra ( de durvat ), es az elektrodat körbeölelö homok-koksz keverekböl oxigentöl elzart környezetben szep lassan sziliciukarbid keletkezik ( meg mellektermekkent szenmonoxid, ezert az egeszet le szokas fedni foliaval, es a keletkezö szendioxidot tovabbegetni, az igy nyert höenergiat generatorok segitsegevel elektromos aramma alakitani...ez fedezi a SiC elöallitasanak energiaköltsegeinek 18 %-at ) ..az, hogy ott mellektermekkent grafit is letrejön, az uj volt szamomra, de egyebkent logikus...csak annyit kell csinalni, hogy több kokszot kell a keverekbe tenni, mint amennyi a SiC elöallitasahoz kell

a gyemant elöallitas meg letezö dolog...apro, az ekszeripar szamara hasznalhatatalan gyemantdarabkakat igenis szokas elöallitani ugynevezett HIP-eljarassal ( heiss-isostatisch-pressen )..az igy keletkezett gyemantport meg pl aszfaltvago korongokba agyazzak

a te megjegyzesedhez, mely szerint:a bórnitridről még:esztergakések éle lehet a gyémánttal eggyütt ...na ehhez megjegyzes:
szerintem erröl mar volt szo: magasabb hömersekleten a köbös bornitrid kemenyebb, mint a gyemant...a hexas bornitrid, meg igen szeles hömerseklti spektrumon kenhetö marad
es esztergakesek elekent meg ittriumstabilizalt zirkoniumoxidot is szokas alkalmazni...meg wolframkarbidot ( ami egy matrixos anyag ) meg meg a fene tudja mim mindent...attol függöen, hogy milyen anyagot all szandekunkben megdolgozni...meg melyik kest tudjuk megfizetni...a legolcsobb viszonylag durvan kemeny anyag az aluminium-oxid = korund

de a kerdes tovabbra is az, hogy az altalam odabiggyesztett guglis infon kivül akad-e valahol a neten megbizhato forras arra, hogy a grafit vakuumban nem kenhetö???

/ hamarosan kezdödik az olaszorszag:uj-zeland meccs....remelem az olaszokbol csak veres csonttörmelek marad vigyor1 /
2007. 09. 08. szombat 14:34  #29
Szoni Szoni
Mekkora ökörseg....hat persze,hogy lehet ha mükszik a jancsika !

De kit erdekel ? Ki jut el innen majd az ürbe ? (most beigeri valaki nagyszajjuuu,hogy odaig rug rövid labaival.. hehe )

Summa Summarum :TUDOMÁNYOS topic nevecske megfelelöbb lett volna.
2007. 09. 08. szombat 14:12  #28
f1ck0 f1ck0
Ez szerintem is érdekes!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 08. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 13:47
én nem hiszek benne! az amerikaiak mindig is szerettek nagy feneket keríteni a dolgoknak! több olyan fevétel előkerült, amin a bakik vélhetőek fel, amikor a Hold-on való zászlótűzést felvették!

abban viszont teljesen meg vagyok győződve, hogy az "51-es körzetben" a NASA-nak van valami! és tudom, hogy lehetetlen, hogy csak egyedüliként legyünk a világegyetemben! sok kérdés felmerül, mit régi legjobb barátommal sokat boncolgattunk!
- miért pont a Föld?
- miért itt alakulhatott ki?
- melyik az a legnagyobb halmaz amiben benne vagyunk? mi a világegyetem vége?
mi benne vagyunk ugye a naprendszerbe! ezen belül is sok olyan dolog van, amiről nem is tudunk! aztán a mi naprendszerünk benne van a "tejútba", amiben számos naprendszer található! aztán a következő nagyobb halmaz a többi csillagrendszer! hol lehet a vége??? hogy jött létre? ez már filozófiai elméleti síkot is feszeget, de szerintem roppant érdekes! engem nagyon foglalkoztatnak a miértek, lehet azért mert "gyerek" vagyok még!

elnézést a kitérőért, de szerintem érdekes ez is!

visszakanyarodva ma még könnyebb becsapni a világot, éppen ezért felesleges kiküldeni embereket! az egy dolog, hogy a hazugság mindig kiderül, a mai pénzéhes világban úgyis valaki kiadná az információkat!

mellesleg a filmek se véletlen születnek meg! vagy megtörtént dolgokat dolgoznak fel, vagy leendő dolgokat!
2007. 09. 08. szombat 13:47  #27
én nem hiszek benne! az amerikaiak mindig is szerettek nagy feneket keríteni a dolgoknak! több olyan fevétel előkerült, amin a bakik vélhetőek fel, amikor a Hold-on való zászlótűzést felvették!

abban viszont teljesen meg vagyok győződve, hogy az "51-es körzetben" a NASA-nak van valami! és tudom, hogy lehetetlen, hogy csak egyedüliként legyünk a világegyetemben! sok kérdés felmerül, mit régi legjobb barátommal sokat boncolgattunk!
- miért pont a Föld?
- miért itt alakulhatott ki?
- melyik az a legnagyobb halmaz amiben benne vagyunk? mi a világegyetem vége?
mi benne vagyunk ugye a naprendszerbe! ezen belül is sok olyan dolog van, amiről nem is tudunk! aztán a mi naprendszerünk benne van a "tejútba", amiben számos naprendszer található! aztán a következő nagyobb halmaz a többi csillagrendszer! hol lehet a vége??? hogy jött létre? ez már filozófiai elméleti síkot is feszeget, de szerintem roppant érdekes! engem nagyon foglalkoztatnak a miértek, lehet azért mert "gyerek" vagyok még!

elnézést a kitérőért, de szerintem érdekes ez is!

visszakanyarodva ma még könnyebb becsapni a világot, éppen ezért felesleges kiküldeni embereket! az egy dolog, hogy a hazugság mindig kiderül, a mai pénzéhes világban úgyis valaki kiadná az információkat!

mellesleg a filmek se véletlen születnek meg! vagy megtörtént dolgokat dolgoznak fel, vagy leendő dolgokat!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 08. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 09. 08. szombat 13:29
próbáljatok olyan kérdésekbe belemerülni, amihez nem kell professzori szintű tudás!

Kérdéseim:
kerdes
Biztosan hallottatok arról, hogy sokan kételkednek abban, hogy az amerikaiak emberekkel leszálltak a Holdra (az Apollo 11-17-re gondolok, a 13 meghibásodott - oxigéntartály robbanás miatt).
Kinek mi erről a véleménye (hozzáteszem, én hiszek benne, de mindig elgondolkodtam a kételkedők érvei hatására)
Pld:
- különböző fényképek retusálása
- nagyon rossz minőségű TV felvételek
- "diszletek" alkalmazása a leszállás és az ott tartózkodás alatt (studió munka)
- a mai technika mellett (nagyfelbontású felvtelek készítése a leszállóhelyekről, a Hold körül keringő modern szondákról) sem tudtak bizonyítékokat mutatni az ott maradt eszközökről (a holdkomp ottmarad részéről, vagy a terepjáróról, esetleg a zászlóról), pedig az oroszok is nagyon keresték ezeket!
stb-stb.

Másik kérdésem?
A pénzt leszámítva miért nem indítottak újabb emberes űrhajót (1969) az elmúlt majdnem 40 évben ismét a holdra (ma már nem lehetne becsapni a világot?)?

Azt állítják (pénzügyi háttért megint leszámítva), hogy az ember technikailag és fizikailag is (a hosszú űrutazásra, több mint 1 évre is) felkészült a Marsutazásra, akkor miért késlekedik az utazást?
kerdes
2007. 09. 08. szombat 13:29  #26
próbáljatok olyan kérdésekbe belemerülni, amihez nem kell professzori szintű tudás!

Kérdéseim:
kerdes
Biztosan hallottatok arról, hogy sokan kételkednek abban, hogy az amerikaiak emberekkel leszálltak a Holdra (az Apollo 11-17-re gondolok, a 13 meghibásodott - oxigéntartály robbanás miatt).
Kinek mi erről a véleménye (hozzáteszem, én hiszek benne, de mindig elgondolkodtam a kételkedők érvei hatására)
Pld:
- különböző fényképek retusálása
- nagyon rossz minőségű TV felvételek
- "diszletek" alkalmazása a leszállás és az ott tartózkodás alatt (studió munka)
- a mai technika mellett (nagyfelbontású felvtelek készítése a leszállóhelyekről, a Hold körül keringő modern szondákról) sem tudtak bizonyítékokat mutatni az ott maradt eszközökről (a holdkomp ottmarad részéről, vagy a terepjáróról, esetleg a zászlóról), pedig az oroszok is nagyon keresték ezeket!
stb-stb.

Másik kérdésem?
A pénzt leszámítva miért nem indítottak újabb emberes űrhajót (1969) az elmúlt majdnem 40 évben ismét a holdra (ma már nem lehetne becsapni a világot?)?

Azt állítják (pénzügyi háttért megint leszámítva), hogy az ember technikailag és fizikailag is (a hosszú űrutazásra, több mint 1 évre is) felkészült a Marsutazásra, akkor miért késlekedik az utazást?
kerdes
2007. 09. 08. szombat 12:58  #25
ghorrag ghorrag
a cikk emliti, hogy nagyobb nyomason jo kenöanyag, de nem szol semmit a vakuumrol

az acheson-eljarasrol meg en azt tanultam, hogy sziliciumkarbidot allitanak elö, amely roppant egyszerü: az ember fog egy 5-10 m hosszu jo vastag GRAFIT elektrodat, egyenaramot kapcsol ra ( de durvat ), es az elektrodat körbeölelö homok-koksz keverekböl oxigentöl elzart környezetben szep lassan sziliciukarbid keletkezik ( meg mellektermekkent szenmonoxid, ezert az egeszet le szokas fedni foliaval, es a keletkezö szendioxidot tovabbegetni, az igy nyert höenergiat generatorok segitsegevel elektromos aramma alakitani...ez fedezi a SiC elöallitasanak energiaköltsegeinek 18 %-at ) ..az, hogy ott mellektermekkent grafit is letrejön, az uj volt szamomra, de egyebkent logikus...csak annyit kell csinalni, hogy több kokszot kell a keverekbe tenni, mint amennyi a SiC elöallitasahoz kell

a gyemant elöallitas meg letezö dolog...apro, az ekszeripar szamara hasznalhatatalan gyemantdarabkakat igenis szokas elöallitani ugynevezett HIP-eljarassal ( heiss-isostatisch-pressen )..az igy keletkezett gyemantport meg pl aszfaltvago korongokba agyazzak

a te megjegyzesedhez, mely szerint:a bórnitridről még:esztergakések éle lehet a gyémánttal eggyütt ...na ehhez megjegyzes:
szerintem erröl mar volt szo: magasabb hömersekleten a köbös bornitrid kemenyebb, mint a gyemant...a hexas bornitrid, meg igen szeles hömerseklti spektrumon kenhetö marad
es esztergakesek elekent meg ittriumstabilizalt zirkoniumoxidot is szokas alkalmazni...meg wolframkarbidot ( ami egy matrixos anyag ) meg meg a fene tudja mim mindent...attol függöen, hogy milyen anyagot all szandekunkben megdolgozni...meg melyik kest tudjuk megfizetni...a legolcsobb viszonylag durvan kemeny anyag az aluminium-oxid = korund

de a kerdes tovabbra is az, hogy az altalam odabiggyesztett guglis infon kivül akad-e valahol a neten megbizhato forras arra, hogy a grafit vakuumban nem kenhetö???

/ hamarosan kezdödik az olaszorszag:uj-zeland meccs....remelem az olaszokbol csak veres csonttörmelek marad vigyor1 /
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 08. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 12:00
ha ez segíthet
grafitról
a bórnitridről még:esztergakések éle lehet a gyémánttal eggyütt
2007. 09. 08. szombat 12:00  #24
yanek77 yanek77
ha ez segíthet
grafitról
a bórnitridről még:esztergakések éle lehet a gyémánttal eggyütt
2007. 09. 08. szombat 10:22  #23
szerezz be egy magyar billentyűzetet! nagyon nehéz így kisilabizálni az írásod!
2007. 09. 07. péntek 23:47  #22
ghorrag ghorrag
az egyik professzorom mondta..de azert nem tennem a nyakamat ra ( mondjuk meg sosem mondott hülyeseget )

az viszont teny, hogy a viszonylag egyszerü kiserletem soran csökkent a probatest ( kb fel arasz atmeröjü grafitkorong )elektromos ellenallasa...azonban az is teny, hogy ez sem mervado, mert lehetett akar a merömüszerben valami, ami igy reagalt a nyomascsökkenesre ( hiaba digitalis...olcso volt )
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 09. 07. péntek 23:37
Persze hogy feltűnt az állítólag, azért kérdeztem az infó eredetét, hogy ezt ki állította.
2007. 09. 07. péntek 23:46  #21
new1 new1
jólvanna szerintem az anetka sem tudta elintézni 5spricc alatt shakehead
amit oddfönt töltött nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:37
Minden személyeskedő vita hsz-t töröltem!
Innentől fogva fontos szabálya a topicnak:
aki a jövőben személyeskedő vitába belemegy vagy másokat belevisz, azt tiltani is fogom (arra ott a dühöngő, vagy off topic), maradjunk a tudománynál, esetleg szexel fűszerezve, a kérdéseknél, a javaslatoknál, az érdemi tudományos vitáknál és okfejtéseknél!
2007. 09. 07. péntek 23:37  #20
Persze hogy feltűnt az állítólag, azért kérdeztem az infó eredetét, hogy ezt ki állította.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:33
na ez az....hallottam ilyet ...de 100%-ig megbizhato forrast nem talaltam

mostanaban eleg nehezem megy az infokereses, mert tul sok pornot neztem a neten, es összeszedtem valami nem megbizhato oldalrol egy gonosz valamit, ami mindig mashova linkel a guglibol, mint ahova eredetileg szeretnek menni

nemtudomn föltünt-e, hogy ott van az allitolag szo

tehat jo lenne, ha valaki, aki szemfülesebb nalam tudna valami infot adni erröl a grafit-a-vakuumban-mennyire-kenhetö-temarol ( magyarul vagy nemetül....angolbol nem vok olyan jo )
2007. 09. 07. péntek 23:37  #19
Minden személyeskedő vita hsz-t töröltem!
Innentől fogva fontos szabálya a topicnak:
aki a jövőben személyeskedő vitába belemegy vagy másokat belevisz, azt tiltani is fogom (arra ott a dühöngő, vagy off topic), maradjunk a tudománynál, esetleg szexel fűszerezve, a kérdéseknél, a javaslatoknál, az érdemi tudományos vitáknál és okfejtéseknél!
2007. 09. 07. péntek 23:33  #18
ghorrag ghorrag
na ez az....hallottam ilyet ...de 100%-ig megbizhato forrast nem talaltam

mostanaban eleg nehezem megy az infokereses, mert tul sok pornot neztem a neten, es összeszedtem valami nem megbizhato oldalrol egy gonosz valamit, ami mindig mashova linkel a guglibol, mint ahova eredetileg szeretnek menni

nemtudomn föltünt-e, hogy ott van az allitolag szo

tehat jo lenne, ha valaki, aki szemfülesebb nalam tudna valami infot adni erröl a grafit-a-vakuumban-mennyire-kenhetö-temarol ( magyarul vagy nemetül....angolbol nem vok olyan jo )
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:14
Hogy érted azt, hogy vákuumban nem kenhető? Ennek az infónak mi a forrása?
/ 10