a regi chat sokkal jobb volt 2007 ben ami volt
Én szeretem ezt a chatet, de nagyon!
Mi is nagyon várjuk már hogy legyen a chaton camozási lehetőség! Sok felhasználó keresi
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 25. csütörtök 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (196198)
2009. 06. 25. csütörtök 19:32
Hali!
Jó lenne valami Cam-ozási lehetőség a chatről is.
Hali!
Sajnos ez már nem cset ,ami itt van ,egéssz nap nem látni mást cak kilépett ,belépett .Nem kéne elgondolkozni azon ,hogy mi a HIBA???? .
ez most mitől chat kérdés?
az alapgondolat kérdését meg is válaszolod.
a fogalmazás viszont hmmm... kissé zavaros, nem?
All: a chat kicsit instabil, gyakran kidob mindenkit, belépéskor azt is kell látni, amit esetleg pont nem akarnál... (Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
az alapgondolat kérdését meg is válaszolod.
a fogalmazás viszont hmmm... kissé zavaros, nem?
All: a chat kicsit instabil, gyakran kidob mindenkit, belépéskor azt is kell látni, amit esetleg pont nem akarnál... (Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 29. hétfő 18:35
Megmondom az igazat a Kovinak jó Körülvan véve kurvákkal, de ezzel nincs baj valamilyen szinten mindenki eladja magát .Szerintem egyszerübb egy testet odadobni mint a lelkünket.Ezt csak csupán azért irtam,hogy értsük meg az adminokat is.Nem feledni mindenki pénzből él.Bármilyen hülyén hangzik is! Csak megjegyzem én is egy kurva vagyok még ha nem is szó szerint.
konkretizáld a témával kapcsolatban a hozzászólásodat, mert kicsit félreérthetően hablatyolsz össze-vissza mindent, mint aki vakon lövöldözik a céltáblára !
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Megmondom az igazat a Kovinak jó Körülvan véve kurvákkal, de ezzel nincs baj valamilyen szinten mindenki eladja magát .Szerintem egyszerübb egy testet odadobni mint a lelkünket.Ezt csak csupán azért irtam,hogy értsük meg az adminokat is.Nem feledni mindenki pénzből él.Bármilyen hülyén hangzik is! Csak megjegyzem én is egy kurva vagyok még ha nem is szó szerint.
csak én nem látom az összefüggést a kovit körülvevő kurvák, az odadobott test és az adminok között? és mindezt a gg chat-ről szóló topicban..
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
chat: jobbra fent a saját menü-ben van...egyelőre..lesz még jobb helyen is
Nekem sincs cseti :(
Hogyan találom meg? Vagy ha nem működik most, akkor mikor fog?
Hogyan találom meg? Vagy ha nem működik most, akkor mikor fog?
Lassú,gyenge.Jobb volt a régi.Nem tudom elképzelni mi az oka annak,hogy a régi jól bevállt GG-t lecserélitek egy lassú szar lepusztilt pénzmotivállt GG-re?
Vagy én vagyok a hülye de a cheet nem találom,de nem tudom miért kellet változatni az egészen de inkább a véleményemet nen irom de nem jó
Jó nektek,nálam nincs chat nálam azt írja ha keresem hogy nem sokára üzemel,kis türelmet!
Nekem jól műxik minden, meg sz.-tem jobb ez az elérési rendszer, csak minden újat meg kell szokni! Viszont új smiley-k jók lennének....
Közben sikerült belépnem, ugyanúgy csináltam, mint eddig, és most bejött a cset.
Idáig sikerült eljutni. De ha rányomok a GG Chat részre, ahol elkezd betölteni, ahogy eddig, majd ez jelenik meg:
Jelenleg egyetlen szobában sem beszélgetsz.
A bal oldali listából válassz egy szobát és lépj be, ha chatelni szeretnél.
Viszont bal oldalt nincs semmi, amit választani lehetne... (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2008. 12. 17. szerda 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelenleg egyetlen szobában sem beszélgetsz.
A bal oldali listából válassz egy szobát és lépj be, ha chatelni szeretnél.
Viszont bal oldalt nincs semmi, amit választani lehetne... (Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2008. 12. 17. szerda 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 17. szerda 13:32
Saját menü, és ott.
Rövidesen kirakjuk szép feltűnő ikonokkal is.
Saját menü, és ott.
Az új GG tetszik, de arra még nem tudtam rájönni, h a chetre hogy a ménkübe kéne bekeveredni???
Szép dolog, hogy véded a "kollégát", de akkor sincs igazatok. Szerintem elképzelhetetlen, hogy véletlenül kidobott egy ártatlant? Mert ez történt, ha elfogadjátok, ha nem. Lejáratásról szó sincs, egyszerűen megvédem az igazamat. Minden normális ember a hibáiból tanul. Ha nekem rámutatnak egyre, megköszönöm. Természetesen megígérhetem, hogy normálisan viselkedem, mert mindíg ezt teszem. Egy nyilvános chat-ről bannolt, én ezért tettem szóvá a chat-hez tartozó, szintén nyilvános fórumon.
Egy kultúrált stílusban megírt hozzászólást pedig nem illik törölni azért mert esetleg kínos neki. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kultúrált stílusban megírt hozzászólást pedig nem illik törölni azért mert esetleg kínos neki. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 13:35
úgy gondoltad hogy minden felé nicknévvel bejársz randalírozni, s majd ezek után a rendesen használni kívánt neveden bűntelenül vissza jöhetsz.
"Egy bocsánatkérésre számítottam." -tunk és egy ígéretre, hogy nem csinálod. s vissza is jöhetsz.
"(34 éves, nem anyázós férfi)" elvárható remélem?
lezárva részemről.
ha problémád van továbbiakban állok rendelkezésedre:
msgadmin(kukac)goldengate.hu
ha itt folytatod akkor igazolod, hogy csak lejáratni akarod andie - t.
"Egy bocsánatkérésre számítottam." -tunk és egy ígéretre, hogy nem csinálod. s vissza is jöhetsz.
"(34 éves, nem anyázós férfi)" elvárható remélem?
lezárva részemről.
ha problémád van továbbiakban állok rendelkezésedre:
msgadmin(kukac)goldengate.hu
ha itt folytatod akkor igazolod, hogy csak lejáratni akarod andie - t.