Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 09. 22. szombat 10:35  #15
lencsibaby lencsibaby VIP
Drága ADMIN-ok!
Ma délelött sajnálattal vettük észre, hogy a cseten a privát beszélgetéseket megjegyzi. Sokan vagyunk fent,akik nem szeretnénk hogy a privi visszanézhetö legyen.A régi cseten ez a szabadságunk meg volt. Valamilyen úton-módon kérlek próbáljátok ezt orvosolni. Köszönjük . (kipróbáltuk, kilépés és ujra belépés után is ott marad a priviben a szöveg, a partnerre kattintva)
2007. 09. 21. péntek 19:51  #14
wchris wchris
Csatlakozom én is a csajokhoz smile
Lehet, hogy a nők felfogásával van gond... De én is örülnék, ha még egy darabig lehet használni a régit, amig ez ki nem forrja magát rendesen.
Egyébként gratulálok hozzá smile
2007. 09. 21. péntek 17:09  #13
T-A-M T-A-M
Gratula hozzá!
Jó cucc lesz ez, ha már rendesem műxik rajta minden!
Az újak úgyis nulláról kezdik, a régiek meg majd belejönnek...olyan ez mint a biciklizés!
Hajrá.....na nem fejezem be, mert politizálásért tíltva leszek! nyes
2007. 09. 21. péntek 15:41  #12
lencsibaby lencsibaby VIP
Nagyon egyet értek Borkával ! Nagyon tetszik az új cset, és türelmesen várom míg minden kész lesz, de szerintem is kicsit lassabban kéne "átszoktatni" az embereket.Hiányzik a régi cset,de nagyon klassz (lesz) az új. Köszi wave
2007. 09. 21. péntek 14:15  #11
Törölt felhasználó (21812)
Közben rájöttem arra, amit itt kérdeztem. Lehet törölni a hsz-t. Köszönöm. smile
2007. 09. 20. csütörtök 19:29  #10
yanek77 yanek77
egy infót lécci valaki nekem hogy mi ez az új messzenger cset és hogy miben különbszik a régitől? ugyanoda kell belépni ahová eddig? köcce smile
hop beléptem bocsi hogy idáig nem figyeltem fel erre smile
2007. 09. 20. csütörtök 18:45  #9
Moncy Moncy
Szia Szivi!

A csókos szmájlit ki ne hagyjátok nyes wink wave

Amúgy sztem jó lesz eljen
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
2007. 09. 20. csütörtök 16:00
Tiltásról egyértelmű üzenet fog érkezni. smile
Ha nem jön be, akkor vagy mi csinálunk valamit, vagy a géped nem szereti a csetet smile

Itt igazságpsság lesz, az adminoknak se lesz korlátlan hatalmuk. Sőt. smile

Névreklikk is müködik már smile
2007. 09. 20. csütörtök 16:00  #8
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Tiltásról egyértelmű üzenet fog érkezni. smile
Ha nem jön be, akkor vagy mi csinálunk valamit, vagy a géped nem szereti a csetet smile

Itt igazságpsság lesz, az adminoknak se lesz korlátlan hatalmuk. Sőt. smile

Névreklikk is müködik már smile
2007. 09. 20. csütörtök 04:01  #7
tom1019 tom1019 VIP Admin
reméljük ok nélkül nem dob ki senki!
(a népszerűségedért meg a jövőben neked kell többet tenni, ha esetleg úgy érzed, hogy azzal van a bibi, vagy aki piszkál, azzal priviben tisztázd az okát!)

"nembíromelviselniaképedetéppezérthakérdezgetszkiváglak" : ilyet egy operátor sem írhat be ok nélkül!
nem értem a dolgot, igaz időnként téged is nehezebben értelek meg (biztos hiányzik a fizikai kontaktus)! nyes wink
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 00:26
tényleg ám.ha sokáig nemtudok belépni a chatre akkor onnan kitiltottak?ráadásul a tudtom nélkül?
remélem,nem szubjektív +ítélés alapján,indok nélkül(ill. unszimpátia miatt) vagdossák ki az embert.
remélem,nem így lesz drágá'im-eddig sem volt így,ezért is szeretek ide jönni,m. igazságosak az op'ok-m. 1 másik chatről emiatt léptem
2007. 09. 20. csütörtök 00:26  #6
on-lány on-lány
tényleg ám.ha sokáig nemtudok belépni a chatre akkor onnan kitiltottak?ráadásul a tudtom nélkül?
remélem,nem szubjektív +ítélés alapján,indok nélkül(ill. unszimpátia miatt) vagdossák ki az embert.
remélem,nem így lesz drágá'im-eddig sem volt így,ezért is szeretek ide jönni,m. igazságosak az op'ok-m. 1 másik chatről emiatt léptem
2007. 09. 20. csütörtök 00:04  #5
on-lány on-lány
1enlőre kicsik a betűk,a betűk színét nem lehet állandóra beállítani és a névrekatt' +' hiányzik..de a szmájlik jók
wink
ja?és kérlek,az op'okat tartsátok pórázon;+kaptam az első "nembíromelviselniaképedetéppezérthakérdezgetszkiváglak" szöveget szomoru1
a használati utasítást olvas/gatom,de --ugyanúgy,mint másnak is--vannak +' kérdéseim.
szerencsére,kezdek "belejönni"
2007. 09. 19. szerda 22:05  #4
f1ck0 f1ck0
Hát eléggé béta még.Majdnem, h alfa : D
(hmm...vagy csak nekem szokatlan...)
De jó lesz!
2007. 09. 19. szerda 21:16  #3
Fögenyó Fögenyó
Firefox2-nél nem mindíg küldi el az üzenetet, kb. minden 5-6-at kihagyja. Ha valaki a feltöltési sávját pl. torrenttel használja, akkor olvasni tud, de írni nem. Egyelőre ennyi, a többire Inf ígéretet tett. smile

Szerk: ez csak FF2-vel, IE-t nem használok.
2007. 09. 19. szerda 21:00  #2
Vélemények az új fórumról? c. topicbólhsz. áthozva ide:

willy87 #142 | ma 20:49
ide írom, jobb helyet hirtelen nem találtam.
NEm lehetne a GG-messenger (ami egyébként baromira tetszik) frissítését máshogy megoldani?
Ez a 3-4 tized másodpercenkénti újratöltés kicsit brutális (legalábbis nálam pörög mint az állat)

2007. 09. 19. szerda 20:57  #1
Ide írjátok a véleményeteket, javaslataitokat, és észrevételeiteket stb.
/ 15