Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 09. 25. kedd 18:40  #35
Törölt felhasználó (223)
Nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá... Pedig nem akartam!

Na szóval!
Nekem egyetlen böngészővel megy tökéletesen az pedig a Netscape. Azon belül pedig tök mindegy, hogy melyik módot használom (ff, vagy ie). Mindkettővel megy normálisan. De egyetlen hátránya van: mégpedig az, hogy nagy gép kell hozzá. A kisebb teljesítményű gépeken lassú lehet. Mind töltésben, mint frissítésben. (Netscape/8.1.3 - eredetileg ff alapokon nyugszik, de nem észrevehető... szerencsére)

A privi előzmenyeinek megtartása legyen fakultatív. Ez jó ötlet! Így mindenki magára vessen, ha lebukik otthon, vagy a munkahelyén.

Nagyon féltem attól, hogy nem lesz jó a cset cseréje. De csak azért, mert hallani lehetett sokféle verziót arról, hogy mi kerül bele, és mi nem. De szerencsére kellemesen csalódtam. Akik még fanyalognak az új külsőtől, ne aggódjanak! Hozzá fognak tudni szokni. Nem kell csak azért megijedni tőle, mert új.
2007. 09. 24. hétfő 07:19  #34
lencsibaby lencsibaby
áááá jobbat találtam ki...új reg... nyes wink
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 17:56
wink ...értemértem....akkor márcsak a kód +változtatása van vissza.... hehe
2007. 09. 23. vasárnap 21:29  #33
tom1019 tom1019 VIP Admin
Törté-Net[VIP][ADMIN] olvassa a problémátokat, hamarosan válaszolni, ha tud segíteni fog!
(Ez egy válasz moniqka üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 21:18
A hejzet sajnos változatlan de azért köszi a segitséget!!!!
2007. 09. 23. vasárnap 21:18  #32
moniqka moniqka
A hejzet sajnos változatlan de azért köszi a segitséget!!!!
2007. 09. 23. vasárnap 19:18  #31
zelli zelli
Sorry, Tom! Én kis hüle vagyok. Először ma akartam résztvenni a chat-ben, de csak egyszer jött össze. Enterrel. Az igazi Messengerben van küldés funkció! Itt még ismeretlen a terep! Nem vagyok FF-os, Explorer alapú SlimBrowsert, vagy AvantBrowsert használok, végső esetben az explorert! Ha tudsz segíteni, kérlek segíts, hogyan tudom az aktuális üzenetem továbbküldeni!
Előre is köszönöm! wink
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 19:04
monika!
kapcsold ki léci a nagybetűidet!

vannak böngészők, amikkel az új chat még nem kontabilis, egyenlőre ilyen az Opera is (amit én is használok), ezért használd az InternetExlorert!
2007. 09. 23. vasárnap 19:04  #30
monika!
kapcsold ki léci a nagybetűidet!

vannak böngészők, amikkel az új chat még nem kontabilis, egyenlőre ilyen az Opera is (amit én is használok), ezért használd az InternetExlorert!
(Ez egy válasz moniqka üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 13:02
INTERNTET EXPLORER,AVANT BROWSER,ÉS OPERA!
2007. 09. 23. vasárnap 17:56  #29
on-lány on-lány
wink ...értemértem....akkor márcsak a kód +változtatása van vissza.... hehe
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 08:21
Drága On-lány ,tudtam , hogy a hozzászólásomat nem hagyod kommentár nélkül! A privimet nem csak én tudom visszanézni hanem az is aki felmegy a gépemröl és tudja a belépési kodomat a gg-re.Hogy te is értsd a páromról van szó,tehát elveszett a szabadság(ezt viszont nem fogom bövebben kifejteni).Én nem azt kértem hogy teljesen tünjön el a privi tárolása csak azt hogy legyen választási lehetöségünk.
Aki hasonló helyzetben van érti mit mondok, és egyet is ért,az ö nevükben is vetettem fel a problémát.Részemröl téma lezárva!
2007. 09. 23. vasárnap 13:02  #28
moniqka moniqka
INTERNTET EXPLORER,AVANT BROWSER,ÉS OPERA!
2007. 09. 23. vasárnap 08:21  #27
lencsibaby lencsibaby
Drága On-lány ,tudtam , hogy a hozzászólásomat nem hagyod kommentár nélkül! A privimet nem csak én tudom visszanézni hanem az is aki felmegy a gépemröl és tudja a belépési kodomat a gg-re.Hogy te is értsd a páromról van szó,tehát elveszett a szabadság(ezt viszont nem fogom bövebben kifejteni).Én nem azt kértem hogy teljesen tünjön el a privi tárolása csak azt hogy legyen választási lehetöségünk.
Aki hasonló helyzetben van érti mit mondok, és egyet is ért,az ö nevükben is vetettem fel a problémát.Részemröl téma lezárva!
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 01:17
Neharagudj,lencsy,de nem kell visszanézni a privi't,--amit úgyis csak te láthatsz és más nem--ha nem érdekel,így a "szabadságotok" is +marad.Én pl. örülök neki;sztem jó-ráadásul,ha sokat beszélget az ember(főleg,ha több emberrel),jó,ha nem "esik ki" a témából és véletlenül sem másnak írja a választ
2007. 09. 23. vasárnap 01:25  #26
on-lány on-lány
na,sztem 1ből válaszol/hat/tál a kérdésedre...h. a név színes legyen-e,v. sem;
sztem igen,akkor nem kéne a név elválasztása a hsz-től-jelzés().
szóval:sztem leygen azis választható színű,mint korábban...akkor legalább az ablak is színesebb lesz,jobban el lehet különíteni a párbeszédeket---persze ehhez a nagyobb betűméret is hozzásegít/hetne smile
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 09. 22. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
2007. 09. 22. szombat 13:40
Na, válaszolok. smile

dr_Bugyogós_Borka:
A fagyás nem böngészőfüggő, tegnap rendetlenkedett a szerver, átraktuk máshova.
Szobalétszám: Jól jelzi ki a program. Itt több szobában lehetsz bennt egyszerre, ezek a vonal feletti, vastag betűs szobák. Azokban mind bennt vagy. Ezek közül éppen a zöld gömbbel jelzett szobát nézed éppen.
Lesz választhatóan a ki-belépések kiírása.
Névsor logikusabb így, ha valakit keresel benne.
Az írási szín meg lesz jegyezve. Ebben az esetben még nem döntöttük el, hogy csak a szöeg lesz-e színezve, vagy a név is.
A név körüli []-k azért kellettek, hogy jobban elkülöníthető legyen a név, a szövegtől.
Profilokra is meglesz a link a névre feljövő bubikban.

lencsibaby:
Tudjuk, ugyanazért van benne, amiért a szobákban is, hogy könnyebb legyen visszakapcsolódni. Ezt úgy fogjuk megcsinálni, hogy beállítható lesz, hogy akarod-e ezt, illetve, aki akarja annak is szürkével és egy vonallal fog megjelenni, hogy világosan látszódjon, hogy ez az előzmény.

moniqka:
Aki Firefox böngészőt használ, annál sajnos van egy hiba, ami 2002 óta fennáll ennél a böngsézőnél, azaz, hogy nem mutatja a villogó kurzort.
De azért ha odaklikkelsz a saját név alá, és elkezdesz írni, akkor simán tudsz minden megkötés nélkül. smile
Azt hogy érted, hogy csak a privát szövegeket látod?
2007. 09. 23. vasárnap 01:17  #25
on-lány on-lány
Neharagudj,lencsy,de nem kell visszanézni a privi't,--amit úgyis csak te láthatsz és más nem--ha nem érdekel,így a "szabadságotok" is +marad.Én pl. örülök neki;sztem jó-ráadásul,ha sokat beszélget az ember(főleg,ha több emberrel),jó,ha nem "esik ki" a témából és véletlenül sem másnak írja a választ
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2007. 09. 22. szombat 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 10:35
Drága ADMIN-ok!
Ma délelött sajnálattal vettük észre, hogy a cseten a privát beszélgetéseket megjegyzi. Sokan vagyunk fent,akik nem szeretnénk hogy a privi visszanézhetö legyen.A régi cseten ez a szabadságunk meg volt. Valamilyen úton-módon kérlek próbáljátok ezt orvosolni. Köszönjük . (kipróbáltuk, kilépés és ujra belépés után is ott marad a priviben a szöveg, a partnerre kattintva)
2007. 09. 22. szombat 22:24  #24
madman71 madman71
Jó lesz ez!Kicsit még szokatlan, de majd belejövünk!
2007. 09. 22. szombat 22:06  #23
És ha a szobalistába (bal alul) egy szobanévre kattintasz, akkor mi történik?
Amúgy milyen böngészőt használsz?
(Ez egy válasz moniqka üzenetére (2007. 09. 22. szombat 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 21:45
LÁTOM A KAPCSOLATAIMAT,LÁTOM A SZOBÁK LISTÁJÁT.MINDIG AZ VAN KIIRVA HOGY NEM VAGYOK BEJELENTKEZVE EGYETLEN SZOBÁBAN SEM!DE SORRA HIVNAK PRIVIRE,DE VÁLASZOLNI MÁR NEM TUDOK.NEM LÁTOM A CHATELOK LISTÁJÁT SEM! MI LEHET A GOND?
2007. 09. 22. szombat 21:57  #22
MmePrune MmePrune VIP Admin
az gond, hogy bekapcsolva hagytad a caps lockot smile
(Ez egy válasz moniqka üzenetére (2007. 09. 22. szombat 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 21:45
LÁTOM A KAPCSOLATAIMAT,LÁTOM A SZOBÁK LISTÁJÁT.MINDIG AZ VAN KIIRVA HOGY NEM VAGYOK BEJELENTKEZVE EGYETLEN SZOBÁBAN SEM!DE SORRA HIVNAK PRIVIRE,DE VÁLASZOLNI MÁR NEM TUDOK.NEM LÁTOM A CHATELOK LISTÁJÁT SEM! MI LEHET A GOND?
2007. 09. 22. szombat 21:45  #21
moniqka moniqka
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 09. 22. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, válaszolok. smile

dr_Bugyogós_Borka:
Szobalétszám: Jól jelzi ki a program. Itt több szobában lehetsz bennt egyszerre, ezek a vonal feletti, vastag betűs szobák. Azokban mind bennt vagy. Ezek közül éppen a zöld gömbbel jelzett szobát nézed éppen.
Az írási szín meg lesz jegyezve. Ebben az esetben még nem döntöttük el, hogy csak a szöeg lesz-e színezve, vagy a név is.
A név körüli []-k azért kellettek, hogy jobban elkülöníthető legyen a név, a szövegtől.

lencsibaby:
Tudjuk, ugyanazért van benne, amiért a szobákban is, hogy könnyebb legyen visszakapcsolódni. Ezt úgy fogjuk megcsinálni, hogy beállítható lesz, hogy akarod-e ezt, illetve, aki akarja annak is szürkével és egy vonallal fog megjelenni, hogy világosan látszódjon, hogy ez az előzmény.

moniqka:
Aki Firefox böngészőt használ, annál sajnos van egy hiba, ami 2002 óta fennáll ennél a böngsézőnél, azaz, hogy nem mutatja a villogó kurzort.
De azért ha odaklikkelsz a saját név alá, és elkezdesz írni, akkor simán tudsz minden megkötés nélkül. smile
2007. 09. 22. szombat 18:31  #20
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Én a fórumal kapcsolatos privát üzenetekhez használom.Nagyon praktikus
2007. 09. 22. szombat 13:58  #19
lencsibaby lencsibaby VIP
Köszönöm szépen , hogy válaszoltál,és a választás lehetőségét is! wave
Na, válaszolok. smile

dr_Bugyogós_Borka:

lencsibaby:

moniqka:
2007. 09. 22. szombat 13:40  #18
Na, válaszolok. smile

dr_Bugyogós_Borka:

lencsibaby:

moniqka:
2007. 09. 22. szombat 12:37  #17
moniqka moniqka
SZIASZTOK!SAJNOS ÉN SEM BOLDOGULOK AZ UJ CHATTEL.CSAK A PRIVÁT SZÖVEGET LÁTOM ÉS SAJNOS NEM TUDOK VÁLASZOLNI!MITÖL LEHET EZ VAN VALAMI MEGOLDÁS ERRE?KÖSZI HA SEGITETEK!!!!
2007. 09. 22. szombat 11:12  #16
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem vélemény, csak én is nehezen jöttem rá smile (tekintsünk el a szőkeségtől hehe )
lehet, hogy valahol ott van a leírása, csak nem vettem észre...szóval...ha kapcsolatra akarsz szert tenni, akkor a hozzászóló nevére klikkelj a fórumon vagy a chaten, és lejön egy kapcsolatra jelölés és egy üzenet küldés sor smile
a későbbiekben a bejelentkezés felett a kapcsolatoknál tudod követni az eseményeket smile
/ 15