Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 09. 27. csütörtök 17:10  #55
yanek77 yanek77
a privát üziket a küldőn és a címzetten kivül olvashatja-e valaki? smile fontos lenne eztet tudni! smile
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
2007. 09. 27. csütörtök 15:53
mmoni:
Most megy. smile Sőt, többségében ma egész nap ment, azt hiszem. smile

surdapapa:
Igen, fog, jővőben. smile
Ezt az olvasottság jelzőt is felírtuk. smile )

f1cko:
pl. tudsz neki akkor is üzenetet küldeni, ha nincs gg-n (és fórumba sem írt).
Látod, ha épp a GG-n van, de cseten nincs.
Látod, ha cseten van, de mondjuk nem ugyanbban a szobában.
Lehet, hogy a kapcsolatain kivülről érkező privátokat/üziket letiltja a sok kéretlen levél miatt, így viszont tudsz neki írni.
2007. 09. 27. csütörtök 15:53  #54
mmoni:
Most megy. smile Sőt, többségében ma egész nap ment, azt hiszem. smile

surdapapa:
Igen, fog, jővőben. smile
Ezt az olvasottság jelzőt is felírtuk. smile )

f1cko:
pl. tudsz neki akkor is üzenetet küldeni, ha nincs gg-n (és fórumba sem írt).
Látod, ha épp a GG-n van, de cseten nincs.
Látod, ha cseten van, de mondjuk nem ugyanbban a szobában.
Lehet, hogy a kapcsolatain kivülről érkező privátokat/üziket letiltja a sok kéretlen levél miatt, így viszont tudsz neki írni.
2007. 09. 27. csütörtök 15:28  #53
surdapapa surdapapa VIP
és még 1. jó lenne az is ha látnánk, h az elküldött privinket látta-e már a címzett!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 14:57
gondolom a fog-on /azaz a jövő időn/ van a hangsúly. mert most még nem műxik ez a funkció.

Köszi
2007. 09. 27. csütörtök 15:01  #52
f1ck0 f1ck0
még 1 kérdés...
mi van akkor ha valakit kapcsolatja jelolok
mik az elonyei
priviben is chatelhetek vele vagy azt igy is lehet

?
2007. 09. 27. csütörtök 14:57  #51
surdapapa surdapapa VIP
gondolom a fog-on /azaz a jövő időn/ van a hangsúly. mert most még nem műxik ez a funkció.

Köszi
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 12:11
Idézem magam:
"A 30 percen túli, még olvasatlan levelekről fog menni értesítés e-mailben. (Várhatóan választhatóan, hogy akarod-e vagy nem.)
Ugyanígy a kapcsolatra jelölésekről is."

Tehát ha jön üzeneted, és nem olvasod el X percen belül, akkor menni fog róla e-mail smile
2007. 09. 27. csütörtök 12:11  #50
Idézem magam:
"A 30 percen túli, még olvasatlan levelekről fog menni értesítés e-mailben. (Várhatóan választhatóan, hogy akarod-e vagy nem.)
Ugyanígy a kapcsolatra jelölésekről is."

Tehát ha jön üzeneted, és nem olvasod el X percen belül, akkor menni fog róla e-mail smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 10:23
szomoru1 az a szomorú, h vak vagy! eplus2

de egy csomó szmájli tényleg elférne. vagy az, h a smile centralból eccerűbben /ne képként/ tudjunk feltenni ide szmájlikat!

javaslat: jó lenne, ha a renszer küldene egy mélt /akár opcionálisan beállíthatóként is/ a megadott címre, h privije érkezett. esetleg egy direkt linkkel, h egyből oda lépjen a privijére.
2007. 09. 27. csütörtök 10:23  #49
surdapapa surdapapa VIP
szomoru1 az a szomorú, h vak vagy! eplus2

de egy csomó szmájli tényleg elférne. vagy az, h a smile centralból eccerűbben /ne képként/ tudjunk feltenni ide szmájlikat!

javaslat: jó lenne, ha a renszer küldene egy mélt /akár opcionálisan beállíthatóként is/ a megadott címre, h privije érkezett. esetleg egy direkt linkkel, h egyből oda lépjen a privijére.
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 26. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 26. szerda 22:41
Nahát? wow2
Kimoderáltátok, vagy nekem nem sikerült elküldenem azt amiben azt írtam, hogy:

"Példának mutatnám ezeket itt: gonosz2 gonosz1 alien ...ezeket sem sűrűn látni."

És most jut eszembe, hogy szomorú ikon sincs:(
smile
2007. 09. 27. csütörtök 08:49  #48
new1 new1
most voltam elöször,tökéletesen müködik nálam.
nagyon tetszik 1-)
2007. 09. 26. szerda 22:58  #47
tom1019 tom1019 VIP Admin
innen nem moderálunk ki semmi javaslatot (max. egy bizonyos lúsert, de az nem te vagy)! nyes
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 26. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 26. szerda 22:41
Nahát? wow2

"Példának mutatnám ezeket itt: gonosz2 gonosz1 alien ...ezeket sem sűrűn látni."

smile
2007. 09. 26. szerda 22:41  #46
f1ck0 f1ck0
Nahát? wow2

smile
2007. 09. 26. szerda 19:08  #45
MmePrune MmePrune VIP Admin
azért írta ide, mert ide úgyis benézel smile más topicokba nem biztos...főleg ha az új chat-tel vagy elfoglalva smile
mellesleg én is szívesen vennék pár új ikont a fórumon...van egy pár, amit soha senki nem használ...ellenben csókos, sírós, szives szmájlink nincs...jóóóó, tudom, most aztán kisebb gondod nagyobb ennél..de ugye nem akarsz egy meztelen fórumos tábort transzparensekkel az ablakod alatt? ravasz1 ravasz1 hehe
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 09. 26. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 26. szerda 18:26
Az üziket meg fogja kapni szerintem, csak a kimenő lesz tiltva.

Ha fórumos ikonokról van szó, akkor mit keres ebben a témában? nyes
2007. 09. 26. szerda 18:35  #44
f1ck0 f1ck0
Hát azt, hogy ha már most úgy is szerkesztitek az oldalt és van, hogy nem is jön be emiatt, akkor már nem jelenthet különösebb problémát az ikon.Ha akkor kérném ezt amikor semmit nem újítanak akkor simán elküldenétek a sunyiba, így viszont pont jó az időzítés is meg minden és nem lehetetlen smile !!!
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 09. 26. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 26. szerda 18:26

2007. 09. 26. szerda 18:26  #43

(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 26. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 26. szerda 15:11
Köszönöm!

Minden kommunikációja...akkor én sem küldhetek privát üzenetet a letiltott tagnak?

Ikonok:Igen, a messengerben tényleg sok ikon van(láttam amikor egyszer felmentem és a szexmentes topicba beleírtam hogy "kell e valakinek szex?Küldjön privit") ,de én itt most a 'FórumróL' beszéltem vigyor3 .

Na, jöhetnek a válaszok smile
2007. 09. 26. szerda 15:11  #42
f1ck0 f1ck0
Köszönöm!

Minden kommunikációja...akkor én sem küldhetek privát üzenetet a letiltott tagnak?

Ikonok:Igen, a messengerben tényleg sok ikon van(láttam amikor egyszer felmentem és a szexmentes topicba beleírtam hogy "kell e valakinek szex?Küldjön privit") ,de én itt most a 'FórumróL' beszéltem vigyor3 .

Na, jöhetnek a válaszok smile
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 09. 26. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 26. szerda 14:14
Na, válaszok jönnek. smile

Tiltás globális lesz, magyarul legsúlyosabb esetben a GG-nminden kommunikációja le lesz tiltva. Se fórum, se üzenet, se cset, se üzenetek, tehát súlya lesz.

Ikonok:
Jelenleg 224 fajta ikon van. Nem hiszem, hogy ennyi nem lenne elég a beszélgetéshez. smile

A 30 percen túli, még olvasatlan levelekről fog menni értesítés e-mailben. (Várhatóan választhatóan, hogy akarod-e vagy nem.)
Ugyanígy a kapcsolatra jelölésekről is.
2007. 09. 26. szerda 14:14  #41
Na, válaszok jönnek. smile

Tiltás globális lesz, magyarul legsúlyosabb esetben a GG-nminden kommunikációja le lesz tiltva. Se fórum, se üzenet, se cset, se üzenetek, tehát súlya lesz.

Ikonok:
Jelenleg 224 fajta ikon van. Nem hiszem, hogy ennyi nem lenne elég a beszélgetéshez. smile

A 30 percen túli, még olvasatlan levelekről fog menni értesítés e-mailben. (Várhatóan választhatóan, hogy akarod-e vagy nem.)
Ugyanígy a kapcsolatra jelölésekről is.
2007. 09. 26. szerda 13:45  #40
Vica80 Vica80
Sziasztok! Nekem sajna, nagyon rosszul müködik ez az új rendszer.Nagyon lassu a chat. Na, de reménykedem!
2007. 09. 26. szerda 13:34  #39
f1ck0 f1ck0
Tehát az üzeneteit sem nézheti meg?

Ja és lenne még egy olyan hülye kis ötletem, hogy mindenkinek megfeleljen(annak is aki szivesebben válaszol az e-mail-on), hogy ha a messengerben privid érkezett akkor egy "Ál-spam" levél forályában értesülünk róla.Mondjuk egy goldengate cigisdoboz(bár ez az anticigiseknek nem bizti teszik), vagy egy kacsintós smiley, vagy valami? smile
Na? smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 26. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 26. szerda 11:47
Válaszaidra a pontos válaszokat Törté-Net remélhetőleg hamarosan megadja, de annyit tájékoztatásodra elmondok, hogy tervbe van véve a tiltásoknál a "globális" tiltási rendszer, vagyis akit valahol tiltanak az adminok az minden rovatra ki fog terjedni, így a chatra is!
2007. 09. 26. szerda 11:47  #38
Válaszaidra a pontos válaszokat Törté-Net remélhetőleg hamarosan megadja, de annyit tájékoztatásodra elmondok, hogy tervbe van véve a tiltásoknál a "globális" tiltási rendszer, vagyis akit valahol tiltanak az adminok az minden rovatra ki fog terjedni, így a chatra is!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 25. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 25. kedd 22:47
Hello!
Nekem egyenlőre nem véleményem hanem pár kérdésem,kérésem,ajánlatom lenne az új GG messenger chatról.
Na szóval:
Ameddig nincs teljesen kész a messenger addig lehetne e meghagyni a "privát üzenet küldése" opciót, mert még nem igazán vagyok hozzászokva ,ha pedig közvetlen az e-mail-jére megy az illetőnek(akit mondjuk 1 hétre tiltottak) úgy biztosan észreveszi*.Plusz ha valaki még újonc ezen az oldalon, vagy csak kicsit ritkábban szokott felnézni akkor ő szinte bisztos, hogy sokára veszi észre.
*:Innen jön a második -egyszerű- kérdésem:
Ha valakit letiltanak(nem végleg) akkor ő a ... messengeről is le lesz tiltva?

És egy (fórummal kapcsolatos, de köze van a msg.-hez) kérés aminek bisztosan sokan örülnének és egyáltalán nem lehetetlen:
Röviden lehetne több fajta ikon?
Még ha nem is sokkal de legalább 2x annyi legyen mint most.Nos ezt úgy gondolom, hogy kétfelé választanátok az ikonokat(pl smile ) és az animált(mozgó)ikonokat(pl wink vagy nyes )...
2007. 09. 25. kedd 22:55  #37
f1ck0 f1ck0
szóval most van 62ikon(ha jól számoltam) és abból külön választanátok az ikont(nem mozgó), majd annyit gyűjtenétek még, hogy pont elférjen abban a keretben amiben most vannak.Utánna ugyanezt a mozgó ikonokkal.
És végül lenne "ikon beszúrása" + "animált ikon beszúrása" meg persze több hangulatjel is finom
.Mással is megtudnám indokolni, hogy miért szeretném ezt, de azt most még inkább nem írom le.
2007. 09. 25. kedd 22:47  #36
f1ck0 f1ck0
Hello!
Nekem egyenlőre nem véleményem hanem pár kérdésem,kérésem,ajánlatom lenne az új GG messenger chatról.
Na szóval:
Ameddig nincs teljesen kész a messenger addig lehetne e meghagyni a "privát üzenet küldése" opciót, mert még nem igazán vagyok hozzászokva ,ha pedig közvetlen az e-mail-jére megy az illetőnek(akit mondjuk 1 hétre tiltottak) úgy biztosan észreveszi*.Plusz ha valaki még újonc ezen az oldalon, vagy csak kicsit ritkábban szokott felnézni akkor ő szinte bisztos, hogy sokára veszi észre.
*:Innen jön a második -egyszerű- kérdésem:
Ha valakit letiltanak(nem végleg) akkor ő a ... messengeről is le lesz tiltva?

És egy (fórummal kapcsolatos, de köze van a msg.-hez) kérés aminek bisztosan sokan örülnének és egyáltalán nem lehetetlen:
Röviden lehetne több fajta ikon?
Még ha nem is sokkal de legalább 2x annyi legyen mint most.Nos ezt úgy gondolom, hogy kétfelé választanátok az ikonokat(pl smile ) és az animált(mozgó)ikonokat(pl wink vagy nyes )...
/ 15