úgy gondoltad hogy minden felé nicknévvel bejársz randalírozni, s majd ezek után a rendesen használni kívánt neveden bűntelenül vissza jöhetsz.
"Egy bocsánatkérésre számítottam." -tunk és egy ígéretre, hogy nem csinálod. s vissza is jöhetsz.
"(34 éves, nem anyázós férfi)" elvárható remélem?
lezárva részemről.
ha problémád van továbbiakban állok rendelkezésedre:
msgadmin(kukac)goldengate.hu
ha itt folytatod akkor igazolod, hogy csak lejáratni akarod andie - t.
(Ez egy válasz Laceeeee üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
"Egy bocsánatkérésre számítottam." -tunk és egy ígéretre, hogy nem csinálod. s vissza is jöhetsz.
"(34 éves, nem anyázós férfi)" elvárható remélem?
lezárva részemről.
ha problémád van továbbiakban állok rendelkezésedre:
msgadmin(kukac)goldengate.hu
ha itt folytatod akkor igazolod, hogy csak lejáratni akarod andie - t.
(Ez egy válasz Laceeeee üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 06:57
Kedves Andie! Hidd el nekem, hogy nem én vagyok, aki anyázik és kötözködik. Pont akkor mehettem fel, amikor nyüglődtél egy ilyennel, de nem velem. Én nem megyek bele értelmetlen vitákba. Egy bocsánatkérésre számítottam. Ennek ellenére kívánok nektek jó egészséget és jó chat-elést. Laci (34 éves, nem anyázós férfi)
Kedves Andie! Hidd el nekem, hogy nem én vagyok, aki anyázik és kötözködik. Pont akkor mehettem fel, amikor nyüglődtél egy ilyennel, de nem velem. Én nem megyek bele értelmetlen vitákba. Egy bocsánatkérésre számítottam. Ennek ellenére kívánok nektek jó egészséget és jó chat-elést. Laci (34 éves, nem anyázós férfi)
(Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 12. 10. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 21:13
No igen...most nem tetted...de nem egy esetben viszont igen...részemről ennyi.
No igen...most nem tetted...de nem egy esetben viszont igen...részemről ennyi.
(Ez egy válasz Laceeeee üzenetére (2008. 12. 10. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 20:11
Azért leírom még egyszer. Összekevertél valakivel, én nem anyázok. Évek óta ez a nick-em és ritkán járok a chat-re. Molly ismer engem. Lényegtelen, mert én nem fogom magam felhúzni egy internetes marhaságon. Viszont ha hibázok, felvállalom. De most nem tettem semmi rosszat. További jó bohóckodást!
Azért leírom még egyszer. Összekevertél valakivel, én nem anyázok. Évek óta ez a nick-em és ritkán járok a chat-re. Molly ismer engem. Lényegtelen, mert én nem fogom magam felhúzni egy internetes marhaságon. Viszont ha hibázok, felvállalom. De most nem tettem semmi rosszat. További jó bohóckodást!
Miért törölted ki a hozzászólásomat? Nem tudod elismerni, ha hibázol?
Talán ha nem jönnél 20 nikkel és offolnál...kötözködnél...anyáznál minden alkalommal...nem lennél tiltva
(Ez egy válasz Laceeeee üzenetére (2008. 12. 10. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 15:18
Sziasztok!
Ma felléptem a chat-re és szinte azonnal bannolt egy Andie nevű egyén. Még köszönni sem tudtam. Én a magam részéről ide többet nem jövök, viszont építést jelleggel azt javasolnám, hogy érdemes lenne átgondolni, hogy kinek adtok admin jogosultságot.
Ma felléptem a chat-re és szinte azonnal bannolt egy Andie nevű egyén. Még köszönni sem tudtam. Én a magam részéről ide többet nem jövök, viszont építést jelleggel azt javasolnám, hogy érdemes lenne átgondolni, hogy kinek adtok admin jogosultságot.
Sziasztok!
...hát tulajdonképpen puhába léptem...
Végülis mindegy hogy melyik hsz-re vonatkozott a kérdés, mert a válasz amit egyetlen kérdésre sem adtam, csak úgy beírtam, kérdéssel, vagy kérdés nélkül is értelmes volna, ha nem lenn okafogyott.
...és nagyon jó a cset! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Végülis mindegy hogy melyik hsz-re vonatkozott a kérdés, mert a válasz amit egyetlen kérdésre sem adtam, csak úgy beírtam, kérdéssel, vagy kérdés nélkül is értelmes volna, ha nem lenn okafogyott.
...és nagyon jó a cset! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 08. hétfő 19:30
szerintem nem arra hszedre válaszolt, amiben te válaszoltál nekem, melynek egyik része igazából kérdés volt, ahol én válaszoltam neked,ami szintén kérdés volt arra a válaszodra, amit nem válaszoltál senkinek, csak úgy beírtad...szerintem
csak nyugíííí nincs benne cukor....
erényöv a seggemen van mindig, különös tekintettel a péntekre...
...és nagyon jó a cset! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
erényöv a seggemen van mindig, különös tekintettel a péntekre...
...és nagyon jó a cset! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 08. hétfő 17:28
csak ne legyen nagyon forró a hangulat.
kicsit langyi az jó, vag esetleg pezseg
kicsit langyi az jó, vag esetleg pezseg
szerintem nem arra hszedre válaszolt, amiben te válaszoltál nekem, melynek egyik része igazából kérdés volt, ahol én válaszoltam neked,ami szintén kérdés volt arra a válaszodra, amit nem válaszoltál senkinek, csak úgy beírtad...szerintem
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 08. hétfő 14:25
...bocsi, de hogy őszinte legyek én sem vagyok az ügyben okosabb...
Ha figyelmesen Olvastad a hsz-em, Láthattad, hogy én is kérdéssel fordulT-A-M a mádámhoz...
Az elötte lévő sor pedig síma mellébeszélés akart lenni...
Szóval, ha egy hülye (én) hülyeséget ír, akkor ne Keress mögötte tartalmat!
...haj és hogy ne legyek off: ...nagyon fasza a cset...ugrom is egy seggest!
Ha figyelmesen Olvastad a hsz-em, Láthattad, hogy én is kérdéssel fordulT-A-M a mádámhoz...
csak ne legyen nagyon forró a hangulat.
kicsit langyi az jó, vag esetleg pezseg (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
kicsit langyi az jó, vag esetleg pezseg (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 08. hétfő 14:25
...haj és hogy ne legyek off: ...nagyon fasza a cset...ugrom is egy seggest! (Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2008. 12. 06. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
...haj és hogy ne legyek off: ...nagyon fasza a cset...ugrom is egy seggest! (Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2008. 12. 06. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is reagálsz, ha szólok hozzád. Itt halok meg hülyén...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 20:07
őőő problémát is remekül simítok...
ellenben tudnom kéne, hogy mi lenne az?
ellenben tudnom kéne, hogy mi lenne az?
Én nem igazán értettem miről szólt az az egész.... A hiba az én készülékemben van...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 19:49
sikerült tisztázni, elsimítani a nézeteltéréseket úgyhogy remlem az op téma lekerülhet a napirendről!
őőő problémát is remekül simítok...
ellenben tudnom kéne, hogy mi lenne az? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ellenben tudnom kéne, hogy mi lenne az? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
és az én problémáimat mikor simítod el bébi?
2008. 11. 27. csütörtök 19:49
sikerült tisztázni, elsimítani a nézeteltéréseket úgyhogy remlem az op téma lekerülhet a napirendről!
Ahogy mondod!
Egy ideje minden nap feljárok, reggel is, este is és továbbra sem tapasztaltam semmi olyasmit, hogy visszaélés lett volna. Segítséget viszont sokat kaptam és köszönöm is Nektek nagyon!
Béke! (Ez egy válasz Rexx üzenetére (2008. 11. 26. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy ideje minden nap feljárok, reggel is, este is és továbbra sem tapasztaltam semmi olyasmit, hogy visszaélés lett volna. Segítséget viszont sokat kaptam és köszönöm is Nektek nagyon!
Béke! (Ez egy válasz Rexx üzenetére (2008. 11. 26. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 26. szerda 16:30
Sziasztok!
Egy ideje már én is járok a csetre, és ott jól ismernek. Talán kedvelnek is. Nekem annyi hozzáfűzni valóm van a korábbi hsz-ekhez, hogy a csetis op-okra nem jellemző a joggal való visszaélés. A "segítőkész" jelző inkább!
Egy ideje már én is járok a csetre, és ott jól ismernek. Talán kedvelnek is. Nekem annyi hozzáfűzni valóm van a korábbi hsz-ekhez, hogy a csetis op-okra nem jellemző a joggal való visszaélés. A "segítőkész" jelző inkább!
Sziasztok!
Szia cica...
Szeretnélek megkérni, ha Bejössz a csetre, ( bármilyen nicken) akkor Gyere be hozzám privire, mert szeretnék Veled beszélni!
köszi
T-A-M (Ez egy válasz -Lunacica61- üzenetére (2008. 11. 26. szerda 04:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnélek megkérni, ha Bejössz a csetre, ( bármilyen nicken) akkor Gyere be hozzám privire, mert szeretnék Veled beszélni!
köszi
T-A-M (Ez egy válasz -Lunacica61- üzenetére (2008. 11. 26. szerda 04:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 26. szerda 04:25
Tudom ,mi a "beszéd" de mivel nem hajlandó Beszélni velem az illetö igy kénytelen vagyok a közösbe irni mindent . Mivel a sérelem ott a cheten ért ott is fogom megoldani ...és ki is Zárhatsz ...Bannolhatsz is mint ahogy tegnap is megtetted. De nem fogom hagyni ,hogy hazugnak nevezzenek. Kérdezem én tölled ,mint kivül állótol ,hogy amit 7 ember tudd velem együtt az hazugság lenne ??????????????????
Maradok Tisztelettel ...Luna
Maradok Tisztelettel ...Luna