Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 11. 26. szerda 11:44  #255
vazelinator vazelinator VIP Admin
nem kell közösbe írni mindent...
ha nem beszél veled akkor őt minősíti, ha úgy van a hogy állítod..
ez boszorkány üldözés. nem élünk a középkorban, talán akkor viselkedjünk intelligens ember módjára.
ha nem beszél veled akkor ö ragadt a középkorba.

te meg mindent elkövetsz, moderációt, s mindent bele keversz.
finom kis célozgatásokkal eléred, hogy valaki beléd is kössön, akkor hol az igazság?
(lehet bántani virág nyelven is az önérzetet, de az gonoszabb mint a k...any...)

megkaptad a lehetőséget tőlem, hogy privátban elmond mia baj, kérdez kérdezek.(de ugyanazt kaptam tőled mint a partnered tőled,ha ugyanazt csinálod te is, akkor hogy különbözteted el magad tőle? te sem vagy jobb nála akkor.)

ha nem hagyod abba ennek értelmében ki is raklak újra és újra

(még emlékszem te is voltál hisztis, amikor más a közösben veszekedett, hogy hagyják abba, meg csináljon már valaki rendet, vagy ilyenkor te rád nem vonatkoznak a szabályok? szólj ha kérésedre bele vettem és el felejtetem...)
(Ez egy válasz -Lunacica61- üzenetére (2008. 11. 26. szerda 04:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 26. szerda 04:25
Tudom ,mi a "beszéd" de mivel nem hajlandó Beszélni velem az illetö igy kénytelen vagyok a közösbe irni mindent . Mivel a sérelem ott a cheten ért ott is fogom megoldani ...és ki is Zárhatsz ...Bannolhatsz is mint ahogy tegnap is megtetted. De nem fogom hagyni ,hogy hazugnak nevezzenek. Kérdezem én tölled ,mint kivül állótol ,hogy amit 7 ember tudd velem együtt az hazugság lenne ??????????????????

Maradok Tisztelettel ...Luna
2008. 11. 26. szerda 04:25  #254
-Lunacica61- -Lunacica61-
Tudom ,mi a "beszéd" de mivel nem hajlandó Beszélni velem az illetö igy kénytelen vagyok a közösbe irni mindent . Mivel a sérelem ott a cheten ért ott is fogom megoldani ...és ki is Zárhatsz ...Bannolhatsz is mint ahogy tegnap is megtetted. De nem fogom hagyni ,hogy hazugnak nevezzenek. Kérdezem én tölled ,mint kivül állótol ,hogy amit 7 ember tudd velem együtt az hazugság lenne ??????????????????

(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 11. 25. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 20:54
ezt úgy hívják beszéld meg azzal akinek szántad barát ismerős vagy vele ki az ellenséged, privát úton.
most te mutogattál rá valakire ezzel a sorral.
old meg privátban.
banolva azért lettél, mert már naponta újra és újra felhozod, minden fel szólítás ellenére.
2008. 11. 25. kedd 20:54  #253
ezt úgy hívják beszéld meg azzal akinek szántad barát ismerős vagy vele ki az ellenséged, privát úton.
most te mutogattál rá valakire ezzel a sorral.
old meg privátban.
banolva azért lettél, mert már naponta újra és újra felhozod, minden fel szólítás ellenére.
(Ez egy válasz -Lunacica61- üzenetére (2008. 11. 25. kedd 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 16:22
Köszönöm a válaszod ,de sajnos ez nem az amire én vártam ...nem adtál választ semmire . Ezért kénytelen vagyok mindent ujra leírni . Azt irtad csak azt tudod elfogadni ami a közösbe zajlik .

Lunacica61-] Leirtam neki ,hogy megtudom neki mutatni ,hogy nagyon 2Mocskos tudok lenni ahogy ö nevezett ,de Ribanc az sose voltam ..rám nem tudd senki ujjal mutogatni ,hogy ez is meg az is megdugott

Tegnap ezzek voltak az utolsó mondataim ,azt hiszem nem irtam olyat amiért Andinak Bannolnia kellett ..nem anyáztam ,és nem politizáltam .
2008. 11. 25. kedd 16:22  #252
Köszönöm a válaszod ,de sajnos ez nem az amire én vártam ...nem adtál választ semmire . Ezért kénytelen vagyok mindent ujra leírni . Azt irtad csak azt tudod elfogadni ami a közösbe zajlik .

Lunacica61-] Leirtam neki ,hogy megtudom neki mutatni ,hogy nagyon 2Mocskos tudok lenni ahogy ö nevezett ,de Ribanc az sose voltam ..rám nem tudd senki ujjal mutogatni ,hogy ez is meg az is megdugott

Tegnap ezzek voltak az utolsó mondataim ,azt hiszem nem irtam olyat amiért Andinak Bannolnia kellett ..nem anyáztam ,és nem politizáltam .
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 11. 25. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 15:55
rossz dühöngőt néztél ki 2 darab van
amibe írtál az a spontán...
pont alatt volt egy fel hívásom is.
ez a topic a nagy világ bajaival foglakozik.
semi személyes és csak általánosítás..
"b.....meg megint esik az eső"
"h..... tanárok nem értem mi bajuk velem"
ilyenekre értem.
de a másik dühöngőbe sem megy a modemrációval kapcsolatos dolgok...

ide kell az ilyet irni
2008. 11. 25. kedd 15:55  #251
rossz dühöngőt néztél ki 2 darab van
amibe írtál az a spontán...
pont alatt volt egy fel hívásom is.
ez a topic a nagy világ bajaival foglakozik.
semi személyes és csak általánosítás..
"b.....meg megint esik az eső"
"h..... tanárok nem értem mi bajuk velem"
ilyenekre értem.
de a másik dühöngőbe sem megy a modemrációval kapcsolatos dolgok...

ide kell az ilyet irni
(Ez egy válasz -Lunacica61- üzenetére (2008. 11. 25. kedd 04:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 04:41
Tsztelt Vazelinátor!!!!

Láttom kitörölted a Dühöngöböl azt amit oda beirtam ,azt irtad csak azt tudod elfogadni ami a közösbe zajlik ,,ez ott történt és ugy gondolom semmi sértöt ne irtam ...nem Anyáztam ,nem Politizáltam és mégis Bannolt Andi . Igaz ,én is csak egy felhasználo vagyok ,mint a többi chetes ,de nem fogom hagyni ,hogy a sárba tiporjanak és megalázzanak . Légyszíves adj választ mert a dühöngöben csak töröltél ,hogy akkor mi az amit a közösbe irhatok amiért nem jár Bannolás ....sajnos igaza volt a Vendégnek ,hogy én itt HIÁBA KERESEM AZ IGAZAM..AZ ITT NINCS !!!!!!
2008. 11. 25. kedd 04:41  #250
Tsztelt Vazelinátor!!!!

Láttom kitörölted a Dühöngöböl azt amit oda beirtam ,azt irtad csak azt tudod elfogadni ami a közösbe zajlik ,,ez ott történt és ugy gondolom semmi sértöt ne irtam ...nem Anyáztam ,nem Politizáltam és mégis Bannolt Andi . Igaz ,én is csak egy felhasználo vagyok ,mint a többi chetes ,de nem fogom hagyni ,hogy a sárba tiporjanak és megalázzanak . Légyszíves adj választ mert a dühöngöben csak töröltél ,hogy akkor mi az amit a közösbe irhatok amiért nem jár Bannolás ....sajnos igaza volt a Vendégnek ,hogy én itt HIÁBA KERESEM AZ IGAZAM..AZ ITT NINCS !!!!!!
2008. 11. 24. hétfő 14:11  #249
DevilW DevilW
Azt hiszem, 2-3 napja ide járó chatesként nekem is válaszolnom kell a témára. Szinte az összes szóba került operátorral, adminnal beszéltem már, de semmi önbíráskodást vagy zsarnokoskodást nem tapasztaltam. Eddig minden op türelmes és segítőkész volt velem és ahogy láttam a többi chatelővel is. Inkább köszönet járna nekik, mint támadás...
2008. 11. 23. vasárnap 19:36  #248
gurika gurika VIP
bocsánat majd moderálom magam
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 11. 23. vasárnap 18:39
van dühöngő szobánk, lesztek kedvesek átfáradni oda...ez már rég nem a chat-ről szóló véleménycsere ejnye1
2008. 11. 23. vasárnap 18:39  #247
MmePrune MmePrune VIP Admin
van dühöngő szobánk, lesztek kedvesek átfáradni oda...ez már rég nem a chat-ről szóló véleménycsere ejnye1
2008. 11. 23. vasárnap 18:37  #246
Ki az a nekünk ..hányan vagytok ???? Én letudom magam foglalni ,de ugy láttom te nem ...Valaki befolyásol vagy kényszerít ,hogy irjál ??? nyes
(Ez egy válasz gurika üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 18:26
és mégvalami próbáld meg magad lefoglalni meglátod jobb lessz neked is meg nekünk is
2008. 11. 23. vasárnap 18:26  #245
gurika gurika VIP
és mégvalami próbáld meg magad lefoglalni meglátod jobb lessz neked is meg nekünk is
(Ez egy válasz -Lunacica61- üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 17:54
Nem tudom ,hogy ki fia borja vagy ,de ha jol tudom két alkalommal voltál fent a cheten akkor is Lencsyt kerested és nem is beszéltél senkivel ,akkor honnan tudod ,hogy mi folyik itt a cheten ? Sokszor az nem tudja mi van itt aki már évek ota itt chetel ,hogy te forumos voltál nagy ívben le...rom ,nem viszket itt senkinek a pi..ja ,ahogy kifejezted magad ..de ha neked igen viszket valamid ,csak vakartasd meg nyes
2008. 11. 23. vasárnap 18:24  #244
gurika gurika VIP
na ide figyelj cica én nem tudom kivagy és mi a faszt akarsz tőlem én csak írtam egy véleményt ami mellett ki is tartok lencsi és andie mellett 100%ban kiállok és akárki akármit mond én tudom hogy ők a leg lekiismeretesebb oppok a chat en túl sok a ráérős időd és talán azért vagy ilyen én tényleng nem bántani akarlak de a barátaimat nem fogom hagyni sorry
(Ez egy válasz -Lunacica61- üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 17:54
Nem tudom ,hogy ki fia borja vagy ,de ha jol tudom két alkalommal voltál fent a cheten akkor is Lencsyt kerested és nem is beszéltél senkivel ,akkor honnan tudod ,hogy mi folyik itt a cheten ? Sokszor az nem tudja mi van itt aki már évek ota itt chetel ,hogy te forumos voltál nagy ívben le...rom ,nem viszket itt senkinek a pi..ja ,ahogy kifejezted magad ..de ha neked igen viszket valamid ,csak vakartasd meg nyes
2008. 11. 23. vasárnap 17:54  #243
(Ez egy válasz gurika üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 17:32
szép jó napot sziasztok én itt még új de chates vagyokde már kb5 éve chatelek más oldalakon nekem az a meglátásom hogy az oppok nagy része jól végzi a dolgát láttam lentebb hozzászólásokat és itt személyeskednek hogy csak ez csak az az opp a ossz vagy jó szerintem akinek annyi ráérős idelye van és tud itt fenn lenni az inkább a barátkozással és a kapcsolat építésekkel kellene hogy foglalkozzon nem pedig az oppokkal szerény véleményem az hogy szeretek itt lenni kedvesek és közvetlenek az emberek nekem még eggy opp sem szólt egy rossz szót sem gondolom ezzel az írásommal sok ellenséget fogok szerezni magamnak de nem érdekel ez a vélaményem és kész ha pedig valakinek viszket a p....ája ne másokon álljon bosszút érte hanem vakarja (lc) meg gyűlölöm a szarkeverőket főleg ha semmi oka vagy indoka rá ezzel olyan embereket bánt meg akiket nem is ismer és a viselkedése miatt esélye sem lessz hogy megismerje köszönöm hogy elmondhattam a véleményemet szeretek egyébként ide járni és remélem hogy ezek az emberek fogják irányítani a chat et akik eddig ui: ezt értetek édeseim L és A üdvözlettel gurika
2008. 11. 23. vasárnap 17:32  #242
gurika gurika VIP
szép jó napot sziasztok én itt még új de chates vagyokde már kb5 éve chatelek más oldalakon nekem az a meglátásom hogy az oppok nagy része jól végzi a dolgát láttam lentebb hozzászólásokat és itt személyeskednek hogy csak ez csak az az opp a ossz vagy jó szerintem akinek annyi ráérős idelye van és tud itt fenn lenni az inkább a barátkozással és a kapcsolat építésekkel kellene hogy foglalkozzon nem pedig az oppokkal szerény véleményem az hogy szeretek itt lenni kedvesek és közvetlenek az emberek nekem még eggy opp sem szólt egy rossz szót sem gondolom ezzel az írásommal sok ellenséget fogok szerezni magamnak de nem érdekel ez a vélaményem és kész ha pedig valakinek viszket a p....ája ne másokon álljon bosszút érte hanem vakarja (lc) meg gyűlölöm a szarkeverőket főleg ha semmi oka vagy indoka rá ezzel olyan embereket bánt meg akiket nem is ismer és a viselkedése miatt esélye sem lessz hogy megismerje köszönöm hogy elmondhattam a véleményemet szeretek egyébként ide járni és remélem hogy ezek az emberek fogják irányítani a chat et akik eddig ui: ezt értetek édeseim L és A üdvözlettel gurika
2008. 11. 23. vasárnap 17:06  #241
van konkrét problémád?
állok rendelkezésedre...

mert ez így céltalan, indokolatlan
(Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 16:10
Te még itt "igazságot" keresel??? Többen elhagyták már a chatet és fogják is.. Nem meglepő. smile
2008. 11. 23. vasárnap 17:03  #240
neked is jár a megrovás
ne használd mások nevét: "..sem én sem az adminok sem vazi nem tud ilyenröl.."
fórum társad ne kezeld le ennyire köszönöm meg értésed..

mivel itt felhasználó vagy csak így te is tudod, hogy bele fér. nem kötelezhetlek itt a szorosabb jogviselői (n)etiketre.
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 13:19
Rendben ..ha van bizonyitékod ..tedd meg ..nekem nincs félnivalóm smile Nem sikerült a kis terved most bosszut álsz ..ez csak téged minősit..szép napot smile
2008. 11. 23. vasárnap 16:54  #239
privát állításokat ne vehetek figyelembe, privátban minden ki azt ír amit akar, hisz azért privát, sőt ugyan nem etikus de GoldenGate jogviselő is "k.... anyuzhat privátban. Ez a levél titok körébe tartozik már. Semmi közünk hozzá ez két ember magán ügye.
a privát és a levelezés ezen felül még meg is másítható.
ennek következtében megmásíthatóság, és levéltitok típusága miatt nem vehetem figyelembe

csak kizárólag a közösben lévő megnyilvánulásokat, munkát értékelhetem csak

konkrétumok esetén állok rendelkezésedre
(Ez egy válasz -Lunacica61- üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 13:17
Van bizony bizonyitékom ...tegnap is panaszkodtak rád és ott lapul a beérkező üzeneteim között...ez nem vád ...Tény ..ami közt van egy kis külömbség . Részemröl is befejezve ..majd döntenek azok akik illetékesek az ügyben .
2008. 11. 23. vasárnap 16:10  #238
-Vendég- -Vendég-
Te még itt "igazságot" keresel??? Többen elhagyták már a chatet és fogják is.. Nem meglepő. smile
(Ez egy válasz -Lunacica61- üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 12:56
Tisztelt Vazelinátor !!!
Azzal a kéréssel fordulok hozzád , hogy gyere fel a chetre és hallgasd meg ott a többi chetest is ,hogy mi folyik ott . Sajnos egyes oppok nagyon visszaélnek a jogaikkal ,és fenyegetőznek ,hogy elűzik a chetröl a chetest . Én 2 éve járok ide ,de ami itt folyik az már nem is chet . Több ember is panaszkodott Lencsybébi magatartására ,de mint tudják itt fent a többiek is ,hogy Andi Admin barátnője ,és ,hogy Andi "Bármit" megtesz érte ,nem mernek szólni . Megvan nekem ez a kijentése ,hogy "Lencsyért Bármit". Nem tudom de ez már önbiráskodás amit itt csinálnak a cheten . Tegnap volt egy kis Műbalhé ,de szerintem az meglett játszva ,ugyanis feljött egy ujnak mondva magát ...régi chetes és kérte Molly_anyot ,hogy segítsen neki ...ö maximálisan segített is neki ..amit többen is láttunk .Közben megérkezet Andi is és bepanaszolta a chetes ,hogy Molly_anyo megsértette ,holott nem volt semmi sértö . Andi jogtalanul felelöségre vonta Mollyt
peddig nem vétkezett....aki vétkezik megussza büntetlenül ..aki meg nem az meg bűnhödjön ...hol itt az igazság ????????? Légyszíves mielöbb ,tégy rendet ,mert sokan ezért fogják itt hagyni a chetet . Maradok Tisztelettel :Lunacica
2008. 11. 23. vasárnap 13:19  #237
lencsibaby lencsibaby
Rendben ..ha van bizonyitékod ..tedd meg ..nekem nincs félnivalóm smile Nem sikerült a kis terved most bosszut álsz ..ez csak téged minősit..szép napot smile
(Ez egy válasz -Lunacica61- üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 13:17
Van bizony bizonyitékom ...tegnap is panaszkodtak rád és ott lapul a beérkező üzeneteim között...ez nem vád ...Tény ..ami közt van egy kis külömbség . Részemröl is befejezve ..majd döntenek azok akik illetékesek az ügyben .
2008. 11. 23. vasárnap 13:17  #236
/ 15