Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 11. 23. vasárnap 13:10  #235
lencsibaby lencsibaby
Te most megvádoltál engem egy olyan dologgal ami nem igaz ..nekem erre bizonyitékom van ugyanis mentettem azt a beszélgetést ami köztem és az illetö közt zajlott akit állitolag kiakarok üldözni smile Valyon az az illetö is betudja bizonyitani ..mert ha nem akkor ez egy aljas vád!!!!
Ami pedig a rám valo panaszkodás illeti ..sem én sem az adminok sem vazi nem tud ilyenröl..hmm..ilyen ilyesztö lennék? Részemröl téma lezárva! smile
(Ez egy válasz -Lunacica61- üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 12:56
Tisztelt Vazelinátor !!!
Azzal a kéréssel fordulok hozzád , hogy gyere fel a chetre és hallgasd meg ott a többi chetest is ,hogy mi folyik ott . Sajnos egyes oppok nagyon visszaélnek a jogaikkal ,és fenyegetőznek ,hogy elűzik a chetröl a chetest . Én 2 éve járok ide ,de ami itt folyik az már nem is chet . Több ember is panaszkodott Lencsybébi magatartására ,de mint tudják itt fent a többiek is ,hogy Andi Admin barátnője ,és ,hogy Andi "Bármit" megtesz érte ,nem mernek szólni . Megvan nekem ez a kijentése ,hogy "Lencsyért Bármit". Nem tudom de ez már önbiráskodás amit itt csinálnak a cheten . Tegnap volt egy kis Műbalhé ,de szerintem az meglett játszva ,ugyanis feljött egy ujnak mondva magát ...régi chetes és kérte Molly_anyot ,hogy segítsen neki ...ö maximálisan segített is neki ..amit többen is láttunk .Közben megérkezet Andi is és bepanaszolta a chetes ,hogy Molly_anyo megsértette ,holott nem volt semmi sértö . Andi jogtalanul felelöségre vonta Mollyt
peddig nem vétkezett....aki vétkezik megussza büntetlenül ..aki meg nem az meg bűnhödjön ...hol itt az igazság ????????? Légyszíves mielöbb ,tégy rendet ,mert sokan ezért fogják itt hagyni a chetet . Maradok Tisztelettel :Lunacica
2008. 11. 23. vasárnap 12:56  #234
-Lunacica61- -Lunacica61-
Tisztelt Vazelinátor !!!
Azzal a kéréssel fordulok hozzád , hogy gyere fel a chetre és hallgasd meg ott a többi chetest is ,hogy mi folyik ott . Sajnos egyes oppok nagyon visszaélnek a jogaikkal ,és fenyegetőznek ,hogy elűzik a chetröl a chetest . Én 2 éve járok ide ,de ami itt folyik az már nem is chet . Több ember is panaszkodott Lencsybébi magatartására ,de mint tudják itt fent a többiek is ,hogy Andi Admin barátnője ,és ,hogy Andi "Bármit" megtesz érte ,nem mernek szólni . Megvan nekem ez a kijentése ,hogy "Lencsyért Bármit". Nem tudom de ez már önbiráskodás amit itt csinálnak a cheten . Tegnap volt egy kis Műbalhé ,de szerintem az meglett játszva ,ugyanis feljött egy ujnak mondva magát ...régi chetes és kérte Molly_anyot ,hogy segítsen neki ...ö maximálisan segített is neki ..amit többen is láttunk .Közben megérkezet Andi is és bepanaszolta a chetes ,hogy Molly_anyo megsértette ,holott nem volt semmi sértö . Andi jogtalanul felelöségre vonta Mollyt
peddig nem vétkezett....aki vétkezik megussza büntetlenül ..aki meg nem az meg bűnhödjön ...hol itt az igazság ????????? Légyszíves mielöbb ,tégy rendet ,mert sokan ezért fogják itt hagyni a chetet . Maradok Tisztelettel :Lunacica
2008. 11. 12. szerda 13:21  #233
T-A-M T-A-M VIP
Privát csetelésnél, ha a beszélgetőpartner kilép, vagy "kiesik" a csetről, nem jelzi a cset, hogy nincs jelen már az illető!

Korábban kiírta, hogy kilépett....
Jó volna, ha látszana újra a priviben, amikor nincs már jelen a beszélgetőpartner!
2008. 10. 13. hétfő 21:11  #232
Fögenyó Fögenyó
Némi probléma, lehet hogy nálam a bibi.
FF 3.0.3
Megy a chat külön ablakban. Ha megnyitom a GG fórumot, akkor nem görög magától. Bármely más oldal megnyitásakor működik.
2008. 09. 08. hétfő 20:13  #231
Törölt felhasználó (60564)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudok privit küldeni itt a fórumon, olyannak aki nincs a kapcsolataim között??
2008. 08. 06. szerda 10:34  #230
lencsibaby lencsibaby
Nagyon szívesen...és örömmel látunk a csetin wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 21:19
Aha...! Ezt nem tudtam, a csetre ritkán járok én is... Akkor, pár hónappal ezelőtt ezért törlődött az összes. No, innentől majd többször benézünk oda is. Köszi az infót! smile wave
2008. 08. 05. kedd 21:19  #229
Aha...! Ezt nem tudtam, a csetre ritkán járok én is... Akkor, pár hónappal ezelőtt ezért törlődött az összes. No, innentől majd többször benézünk oda is. Köszi az infót! smile wave
2008. 08. 05. kedd 12:03  #228
lencsibaby lencsibaby
Még az is lehetséges ,hogy egy idelye nem volt fent a cseten..akkor is törlödik sajnos smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 21:12
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy krapunéne miért tűnt el a kapcsolataim közül? / a többiek megmaradtak/
most újra felkért, elfogadtam, most már megmarad?
2008. 08. 05. kedd 09:34  #227
tom1019 tom1019 VIP Admin
Korábban volt egy "átállás", valószínűleg akkor történhetett (vagy szándékosan is lehet törölni nevet a kapcsolatok közül, de gondolom inkább az első variáció lehet a "hibás").
Igen, bízzunk benne, hogy megmarad. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 21:12
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy krapunéne miért tűnt el a kapcsolataim közül? / a többiek megmaradtak/
2008. 08. 04. hétfő 21:12  #226
Sziasztok!
2008. 05. 26. hétfő 11:11  #225
MrEnigma MrEnigma
Szabályzat szerint tilos linkelni. Ez a program szűri is szépen mail címre url-re.
De alapesetben nem konkurrens lapokat linkelünk és nem is reklámozunk, hanem egymásnak esetleg érdekes dolgokat osztunk meg. És a youtube videok megosztását most nem ide sorolom. De egy cég, egy iskola egy jó lap linkjének megosztása szerintem nem kéne, hogy tiltott legyen.
De elgalábbis nem privátban. Elvégre ha valakinek kell valami és adnék egy linket hoyg ott megtaálja elolvashatja stb stb akkor hadd ne kelljen rögtön az üzenőközponthoz nyúlni, bent egy privát ablakon belül átadja az ember és le van tudva.
Nem lehetne a kliensen módosítani hogy a privát szobában a linkelés engedélyezett legyen? VAGY egy plusz opcióval kiegészíteni a beállításokat, hoyg hajlandó vagyok e fogadni linket. Így a kéretlen reklámozók alapesetben nem is tudnának sapmmelni, ha meg tudom, hogy linkre várok vagy mail címre akkor a kiveszem a tiltást (ez a funkció akár egy az ablak fölötti menü formájában is realizálódhatna.
2008. 04. 07. hétfő 12:59  #224
vazelinator vazelinator VIP Admin
egy nap tiltás mellékelve.
nyugodtan el lehet intézni az ilyen ügyet privátba de neked még mindig közönség kell, és egy dolog hoz lejáratáshoz, állok rendelkezésedre privátban.

(amúgy egyszerű a dolog, ha egy jog viselőt a goldengaten, súlyos bírálat ér akkor felkérhet, bírálni, hogy ne érje vád elfogulatlansággal maga szembe, maga is moderálhatott volna ott nem kellet volna "hozzám rohannia". te az egy napod kaptad meg, és Adie - nek atól függetlenül hogy mi történ, és atol függetlenül hogy mindig betartja a szobára való megkötéseket, újra elmondtam neki a "Csak szex" szoba megkötéseit)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 04. 07. hétfő 12:29
(moderálva: vazelinator)
2008. 04. 07. hétfő 12:58  #223
válaszolok, mert megszólítottál!
1. vazi a főnök (aztán: admin, admint soha nem bírál/hat felül! ráadásul peched van, mert nagyon egy rugóra jár az agyunk!)
2. igaza van kő keményen! nem itt teregetjük a problémáinkat! megírtuk, hogy egyéni sérelem: priviben vazinak, andie-nak, parának, vagy ha engem "szeretsz", hozzám ragaszkodsz, akkor végső esetben nekem is jöhet, de mindannyian arra törekszünk, hogy minden sérelem és észrevétel orvosolva legyen!
3. 243-asban beleírtam én is a lényeget, legfeljebb nem olvastál a sorok között (neked szántam válaszul)
4. ide elsősorban közérdeklődést kiváltó véleményeket és előremozdító-érdemi javaslatokat várunk!
5. ne dühöngj, mert szexuálisan visszaveti az ingerenciádat, és annak a párod fogja meginni a levét! ráadásul, ha tovább kötekedsz, akkor még egy admini dorgálásban is részed lehet, és ugyibár, nem mindenki korrumpálható egy szexszel, mint én...vazi sokkal szigorúbb és igazságosabb nálam... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 12:18
légyszives nézz utána...jogtalanul kitörölték a hozzászolásomat....ez nem fer....
2008. 04. 07. hétfő 12:29  #222
(moderálva: vazelinator)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 12:22
köszi hogy ki moderálhatlak, sajnos én mai napig értem a jó hiszemben feltüntet burkolt célú lejáratás. s most nem tételezem fel egyiket sem, hogy jogos vagy nem jogos ami miatt ki keltél itt.
(meg fogalmazás tökéletes, alá támogatás tökéletes, meghajlok mint mindig előtte, csak egy bibi van, ha elakarsz érni ilyen sérelemben valamit elég nekem szólnod és nem kiteregetni, s ezt te is tudod.)
(amúgy a több szobás, rendszert én erőltetem, és fogom is nem egy kis családias közösséget szeretnék amibe vagy bele illesz vagy nem ha nem többet szobánkét, hogy találd meg magadnak a legjobbat, és így csökkenjen a surolodás, ne az legyen, hogy nem fogad be egy közösség, ilyenből van mindig a baj. mert pl: érdekes a szabadabb szájúak szeretik a gumi szobát mert, ott lazábbak a szabályok, és jobban viselik hogy beszólnak. minden közösség más, találja meg mindenki a magáét. )
2008. 04. 07. hétfő 12:22  #221
köszi hogy ki moderálhatlak, sajnos én mai napig értem a jó hiszemben feltüntet burkolt célú lejáratás. s most nem tételezem fel egyiket sem, hogy jogos vagy nem jogos ami miatt ki keltél itt.
(meg fogalmazás tökéletes, alá támogatás tökéletes, meghajlok mint mindig előtte, csak egy bibi van, ha elakarsz érni ilyen sérelemben valamit elég nekem szólnod és nem kiteregetni, s ezt te is tudod.)
(amúgy a több szobás, rendszert én erőltetem, és fogom is nem egy kis családias közösséget szeretnék amibe vagy bele illesz vagy nem ha nem többet szobánkét, hogy találd meg magadnak a legjobbat, és így csökkenjen a surolodás, ne az legyen, hogy nem fogad be egy közösség, ilyenből van mindig a baj. mert pl: érdekes a szabadabb szájúak szeretik a gumi szobát mert, ott lazábbak a szabályok, és jobban viselik hogy beszólnak. minden közösség más, találja meg mindenki a magáét. )
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 10:17
(kimoderálva : vazelinator)
2008. 04. 07. hétfő 12:18  #220
légyszives nézz utána...jogtalanul kitörölték a hozzászolásomat....ez nem fer....
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 12:11
Kinek a pap, kinek a papné...
Van aki a csetet, van aki a fórumot kedveli jobban...
Van aki így, van aki úgy tud jobban kommunikálni a barátaival, társaival, ismeretlenekkel, régiekkel, újakkal...
Egy a lényeg, hogy használjátok őket...persze az ideális, ha mindkettőt párhuzamosan, vagy egymás mellett, egymást kiegészítve...
A lényeg az emberek közötti kapcsolatfelvétel, és gondolatok-vélemények átadása-átvétele...vagyis a virtuális kommunikáció...
ha ezekből személyes kontaktus, ismeretség is kialakul, akkor csak nyertetek vele!

Mindenki egyforma felhasználó, ezt kifejettem a Figyelemfelhívások topicban is, csak időnként oda is rá lenne érdemes kattintani.
Itt semmi nem erőszak (nem disznótorban vagyunk), minden önkéntes, akinek tetszik egy rovat, topic, vagy a chat, az használja kedvére, akinek valami nem elég szimpatikus, az lépjen át rajta és keresgéljen tovább.
Egy tény! Minden kis közösségbe be kell, be illik illeszkedni, és a többség akaratához alkalmazkodni.
Akinek nem megy az a viselkedési morál, az kénytelen más módját választani az emberi kapcsolattartás valamilyen formájának.

A fő cél a szórakozás és kikapcsolódás!
Mindig ezt tartsátok a szemetek előtt és jól fogjátok érezni magatokat a csetten!
2008. 04. 07. hétfő 12:12  #219
ezek szerint....nem ide lehet leirni..ha valami véleményünk van??????

Miért moderáltad ki az Én irásomat?????????
2008. 04. 07. hétfő 12:11  #218
Kinek a pap, kinek a papné...
Van aki a csetet, van aki a fórumot kedveli jobban...
Van aki így, van aki úgy tud jobban kommunikálni a barátaival, társaival, ismeretlenekkel, régiekkel, újakkal...
Egy a lényeg, hogy használjátok őket...persze az ideális, ha mindkettőt párhuzamosan, vagy egymás mellett, egymást kiegészítve...
A lényeg az emberek közötti kapcsolatfelvétel, és gondolatok-vélemények átadása-átvétele...vagyis a virtuális kommunikáció...
ha ezekből személyes kontaktus, ismeretség is kialakul, akkor csak nyertetek vele!

Mindenki egyforma felhasználó, ezt kifejettem a Figyelemfelhívások topicban is, csak időnként oda is rá lenne érdemes kattintani.
Itt semmi nem erőszak (nem disznótorban vagyunk), minden önkéntes, akinek tetszik egy rovat, topic, vagy a chat, az használja kedvére, akinek valami nem elég szimpatikus, az lépjen át rajta és keresgéljen tovább.
Egy tény! Minden kis közösségbe be kell, be illik illeszkedni, és a többség akaratához alkalmazkodni.
Akinek nem megy az a viselkedési morál, az kénytelen más módját választani az emberi kapcsolattartás valamilyen formájának.

A fő cél a szórakozás és kikapcsolódás!
Mindig ezt tartsátok a szemetek előtt és jól fogjátok érezni magatokat a csetten!
2008. 04. 07. hétfő 11:12  #217
Bandur Bandur
Van mikor pörög,de volt ugy hogy attól fügetlenül hogy voltak a gumiszobában több mint 1 órát beszélgettem magamal.A napokban már nem is járok a csetre,nekem a fórum jobban bejön smile
2008. 04. 07. hétfő 10:17  #216
(kimoderálva : vazelinator)
/ 15