Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 10. 28. vasárnap 04:38  #135
yanek77 yanek77 VIP
üzenetekre kattanva a cset jön elő és mégegyszer rá kell klikelni az üzenetekre hogy betöltődjenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621) VIP
2007. 10. 25. csütörtök 19:57
Köszönöm szépen, már helyesen működik, gyorsak voltatok. (az üzenetekre kattintva most oda is ugrik)
2007. 10. 27. szombat 22:23  #134
Szoni Szoni
Na...a sok szidas utann egy vastag dicseret !!!! Ma ugy ment mint a virag !!
Többet ne nyujjatok hezza !!!!!! Igy jo van !! vigyor2 wave

...

(meg jacottam es vele..kinyitottam-becsuktam..kinyitottam-becsuktam..kinyitottam-becsuktam......... nyes )
2007. 10. 26. péntek 08:57  #133
madman71 madman71
Sziasztok!
Nálam az új cset néha műxik, néha nem .Amúgy sztem jó.
2007. 10. 25. csütörtök 19:57  #132
Köszönöm szépen, már helyesen működik, gyorsak voltatok. (az üzenetekre kattintva most oda is ugrik)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 17:07
Nem tudom, hogy csak nálam van-e így, de ha rákattintok az üzeneteimre, és betöltéskor nem figyelek oda (nem kattintok mégegyszer az üzenetek fülre) akkor automatikusan feláll a chat. Holott nem biztos, hogy éppen a chat-re akarok menni. Ott meg azt hiszik, hogy játszadozom. Tehát jó lenne ha az üzeneteimre kattintva oda is vinne. Megpróbáltam Explorerrel, Firefox-szal, ugyanaz.
Nézzétek meg legyetek szívesek, köszönöm.
2007. 10. 25. csütörtök 17:07  #131
Nem tudom, hogy csak nálam van-e így, de ha rákattintok az üzeneteimre, és betöltéskor nem figyelek oda (nem kattintok mégegyszer az üzenetek fülre) akkor automatikusan feláll a chat. Holott nem biztos, hogy éppen a chat-re akarok menni. Ott meg azt hiszik, hogy játszadozom. Tehát jó lenne ha az üzeneteimre kattintva oda is vinne. Megpróbáltam Explorerrel, Firefox-szal, ugyanaz.
Nézzétek meg legyetek szívesek, köszönöm.
2007. 10. 24. szerda 23:12  #130
vazelinator vazelinator VIP Admin
mind mind kényelmi funkciok
első egy két napban mindenki jónak tartja de utána olyan másodlagos információkat adnak ami már nem érdekel
olyan infó kell ami mindenki számára érdekes és kíváncsi rá mindig... te hát okuljatok más chatekböl és ami téleg lényeges hozzátok át ötletnek
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 19:50
1 ötlet: Állítható legyen, hogy érkezési, vagy abc sorrendben legyenek a nevek. smile
2007. 10. 24. szerda 19:50  #129
f1ck0 f1ck0
1 ötlet: Állítható legyen, hogy érkezési, vagy abc sorrendben legyenek a nevek. smile
2007. 10. 24. szerda 18:42  #128
freeyah freeyah VIP Admin
hát itt most nem van érkezési sorrend nyes
itt abc sorrend van smile
A véleményeket meg szivesen vesszük.
Ötletek mindig jöhetnek,hogyan merre lenne jobb,kezelhetőbb,tetszetősebb..
(Ez egy válasz pucer_pasi üzenetére (2007. 10. 24. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 18:38
állandóan végig kell mászni a neveket, hogy jött e új csaj smile

a régiben legalább érkezési sorrendben volt

ja és látványosan kevesebben vannak, mióta regisztráltak jöhetnek csak

saját vélemény, de közel sem annyira élvezetes
2007. 10. 24. szerda 18:38  #127
pucer_pasi pucer_pasi
állandóan végig kell mászni a neveket, hogy jött e új csaj smile

a régiben legalább érkezési sorrendben volt

ja és látványosan kevesebben vannak, mióta regisztráltak jöhetnek csak

saját vélemény, de közel sem annyira élvezetes
2007. 10. 24. szerda 16:02  #126
Tudom hogy dühös vagy bébi.... Küldök puszát,sokat... Tudom ez nem segit,de legalább a káröröm legyen meg,hogy én is szenvedek vele mióta csak van..
Remélhetőleg megoldásra kerülnek a problémák..
Nagyon remélem,mert valóban erősen kezdünk fogyni....
Elcsépelt duma,de kitartás...
Lesz ez még így se nyes
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2007. 10. 24. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 12:41
Értem én...
Ha a türelem annyit jelent, hogy ne cseteljek, akkor ez könnyen megoldható, ha be sem tudok lépni, valamit ha sikerül, akkor úgy lefagy, hogy semmit nem tudok írni...
Szóval, néha rápróbálok, de addig nem erőlködöm, amíg maradéktalanúl jó nem lesz...megjegyzem az elején még tűrhetőbb volt, az apróbb hibák ellenére...
Üdv
T-A-M
2007. 10. 24. szerda 12:41  #125
T-A-M T-A-M
Értem én...
Ha a türelem annyit jelent, hogy ne cseteljek, akkor ez könnyen megoldható, ha be sem tudok lépni, valamit ha sikerül, akkor úgy lefagy, hogy semmit nem tudok írni...
Szóval, néha rápróbálok, de addig nem erőlködöm, amíg maradéktalanúl jó nem lesz...megjegyzem az elején még tűrhetőbb volt, az apróbb hibák ellenére...
Üdv
T-A-M
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 10. 24. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 11:48
T-A-M
türelem, de hosszú és lassú fejlesztési folyamat szép lassan halad, kis user számmal nagyon jól működik a chat és csak a nagy user számnál jönnek elő a hibák amik kicsinél rejtve maradnak...
tehát türelem...
2007. 10. 24. szerda 11:48  #124
T-A-M
türelem, de hosszú és lassú fejlesztési folyamat szép lassan halad, kis user számmal nagyon jól működik a chat és csak a nagy user számnál jönnek elő a hibák amik kicsinél rejtve maradnak...
tehát türelem...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2007. 10. 24. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 10:56
Asszem, most jól elfogyott a türelmem!
Eddig én intettem türelmere a csetelő társaimat, de ez már katasztrófális!
A régi java-s cset legalább működött, ha nem is volt ennyi (felesleges) funkciója!
Nem értek azzal egyet, hogy ettől az új csettől majd többen fogják használni. Önmagában az "árukapcsolás" nem fog eredményt hozni, ha nem működik rendesen, vagy egyáltalán nem működik!
Kereskedő lévén tudom, hogy egy dühös vevő (jelen esetben felhasználó) többet árthat, mint bármilyen negatív dolog.
Tehát vagy hamarosan rendesen működik a cset és az egyéb funkciók, vagy értelmét veszti az újítás!
Visszavonom a korábbi írásom, miszerint jó ötlet volt megszűntetni a régi felületet, és élesben tesztelni a béna...azaz béta verziót! Hiba volt!
Ha elpártolnak majd a csetelők, és esetleg más csetre találnak, esetleg még ott jól is érzik magukat, nem beszélve arról, hogy ott rendesen működik minden, akkor nagyobb lesz a kár ebből az "éles" tesztből, mint a haszon!
Elnézést, ha a fejlesztőket megbántotT-A-M, de jelen pillanatban sem tudok belépni a csetre, és amikor esetleg sikerül is, akkor folyamatosan fagy! Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba (mondhatjátok) de érdekes módon a java-s (ami gyakran okoz problémát egyeseknél) tökéletesen működött mindig!
Üdv
T-A-M
2007. 10. 24. szerda 10:56  #123
T-A-M T-A-M
Asszem, most jól elfogyott a türelmem!
Eddig én intettem türelmere a csetelő társaimat, de ez már katasztrófális!
A régi java-s cset legalább működött, ha nem is volt ennyi (felesleges) funkciója!
Nem értek azzal egyet, hogy ettől az új csettől majd többen fogják használni. Önmagában az "árukapcsolás" nem fog eredményt hozni, ha nem működik rendesen, vagy egyáltalán nem működik!
Kereskedő lévén tudom, hogy egy dühös vevő (jelen esetben felhasználó) többet árthat, mint bármilyen negatív dolog.
Tehát vagy hamarosan rendesen működik a cset és az egyéb funkciók, vagy értelmét veszti az újítás!
Visszavonom a korábbi írásom, miszerint jó ötlet volt megszűntetni a régi felületet, és élesben tesztelni a béna...azaz béta verziót! Hiba volt!
Ha elpártolnak majd a csetelők, és esetleg más csetre találnak, esetleg még ott jól is érzik magukat, nem beszélve arról, hogy ott rendesen működik minden, akkor nagyobb lesz a kár ebből az "éles" tesztből, mint a haszon!
Elnézést, ha a fejlesztőket megbántotT-A-M, de jelen pillanatban sem tudok belépni a csetre, és amikor esetleg sikerül is, akkor folyamatosan fagy! Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba (mondhatjátok) de érdekes módon a java-s (ami gyakran okoz problémát egyeseknél) tökéletesen működött mindig!
Üdv
T-A-M
2007. 10. 23. kedd 20:49  #122
on-lány on-lány
értem
köszi'
(Ez egy válasz freeyah üzenetére (2007. 10. 23. kedd 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 10:57
Ez nem azt jelenti hogy hozzád ment be...ahogy te tudsz kapcsit törölni,ugy a másik fél is.. Kókuszka úgy döntött nem akar téged kapcsinak,és törölt.
Ennyi.
2007. 10. 23. kedd 10:57  #121
Ez nem azt jelenti hogy hozzád ment be...ahogy te tudsz kapcsit törölni,ugy a másik fél is.. Kókuszka úgy döntött nem akar téged kapcsinak,és törölt.
Ennyi.
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 22. hétfő 23:51
a levelezésembe + belemászott a "kókuszgyusz" és törölt 1 kapcsolatomat
merges3
ez + hogy a fenébe lehet? rolleyes

(tegnap jött 1 üzenet,h. kapcs. törölve;a kapcs-ot törölte Kókuszgyusz)
2007. 10. 23. kedd 10:25  #120
tom1019 tom1019 VIP Admin
Már beszéltem a chat Főfejlesztő (rendszergazda) úriemberével!

Rajta van a dolgon (remélem).

Ha nem, akkor meg ugyis addig cseszegetem, amíg gyereke nem lesz... eplus2
(ha már elvették a fórum levelező lehetőségét, akkor működjön tökéletesen a globalizált üzenetközvetítő rendszer, és ebben igazat adok az előttem szóló és hibákat jelző felhasználó társaimnak!)...igen, ez egy burkolt -vagy nyílt, ki minek veszi- kritika volt! nyes
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 23. kedd 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 05:55
Nos... eltelt egy hónap a fejlesztés alatti állapotból...
De az üzenetek csak villog villog... mert megnyitni még mindig NEM lehet... zavart2
2007. 10. 23. kedd 05:55  #119
Moncy Moncy
Nos... eltelt egy hónap a fejlesztés alatti állapotból...
De az üzenetek csak villog villog... mert megnyitni még mindig NEM lehet... zavart2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 09. 19. szerda 20:57
Ide írjátok a véleményeteket, javaslataitokat, és észrevételeiteket stb.
2007. 10. 22. hétfő 23:51  #118
on-lány on-lány
a levelezésembe + belemászott a "kókuszgyusz" és törölt 1 kapcsolatomat
merges3
ez + hogy a fenébe lehet? rolleyes

(tegnap jött 1 üzenet,h. kapcs. törölve;a kapcs-ot törölte Kókuszgyusz)
2007. 10. 22. hétfő 18:03  #117
lan5 lan5 VIP
nekem nem jön be
2007. 10. 22. hétfő 13:34  #116
Törölt felhasználó (69371)
használja valaki ezeket a funkciókat??? szerintem nem sokat ér!
/ 15