a társkeresőn nem tudok levelet írni ,kapcsolatra jelölni illetve chaten beszélgetés folytatni a kiválasztott személlyel,mi történhetett hetekkel ez előtt nem voltak ilyen gondjaim a segítségeteket megköszönöm üdv johnny
Sziasztok!!Pár napja folyamatosan automatikusan kijelentkezik az oldalról és a chat se meggy!!Mi lehet az oka??Segitséget kérek!! Üdv .gyulu
nekem jelenleg megy, próbáld ki újra, ha mégsem akkor keresünk megoldást
(a chat IE és FIREFOX ra van optimalizálva) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(a chat IE és FIREFOX ra van optimalizálva) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (898904)
2013. 10. 28. hétfő 07:38
sziasztok!
Miért nem megy a chat? valamit rosszul csinálok?
sziasztok!
ez a chat-rol szól
"Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt."
"Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt."
erre is igaz a téma leirás:
-----------
(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)
Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!
-----------
bejelentésben jelöld meg a konkrét sorozatot amivel a problémád van.
-----------
(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)
Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!
-----------
bejelentésben jelöld meg a konkrét sorozatot amivel a problémád van.
Kedves moderátorok!Érdeklődnék,hogy miért van az,hogy a nem megfelelő témájú képek is részt vehetnek a szavazásban.Akkor minek a nagy cím?????
Sziasztok!
Arról lehet tudni valamit hogy mikor lesz újra működőképes a chat?
Előre is köszönöm a választ!
Arról lehet tudni valamit hogy mikor lesz újra működőképes a chat?
Előre is köszönöm a választ!
A caht-sem, működik ! ? ! ?
Sziasztok.
Karbantartás óta nem működnek a videók.
Karbantartás óta nem működnek a videók.
Sziasztok. karbantartas ota nem meg mukodnek a filmek,videok a firefox on. Koszi!
sziaztok nézétek meg a chat-et mert nem müködik és van amikkor az oldal is lefagy köszöjük!!
Sziasztok a chat nem működik ?
minden nyár ilyen ha vénnéd észre, s minél melegebb egy nap annál inkább.
(Ez egy válasz sixdays üzenetére (2012. 07. 03. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 03. kedd 20:10
Nem tudom Észre vettétek - biztos nem hiszen op .és admin mentes minden szoba - persze nem nem éjjel hanem épp este 8 kor , -és mint mostanában elég soxor elő fordul - ami engem nem is érdekelne csak épp konfliktus helyzet adódott - eszembe jutnak a régi szép idők mikor még azt is jelezni kellett mikor csak a nevünk volt a szobába -mi nem - de hát a változások előre visznek -reméljük ez is , bár ahogy azóta nézem lassan nem lesz mire fel ügyelni , további jó munkát a vezetőségnek !
Nem tudom Észre vettétek - biztos nem hiszen op .és admin mentes minden szoba - persze nem nem éjjel hanem épp este 8 kor , -és mint mostanában elég soxor elő fordul - ami engem nem is érdekelne csak épp konfliktus helyzet adódott - eszembe jutnak a régi szép idők mikor még azt is jelezni kellett mikor csak a nevünk volt a szobába -mi nem - de hát a változások előre visznek -reméljük ez is , bár ahogy azóta nézem lassan nem lesz mire fel ügyelni , további jó munkát a vezetőségnek !
kiemelésre van "" vagy a félkövér szöveg, dőlt szöveg, alá húzott szöveg.
chaten kiabálást hivatott kifejezni, etikett szerint, de azt sem illik.
s illetve, olvasás idegen a nagy betűs írás mód (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2012. 06. 11. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
chaten kiabálást hivatott kifejezni, etikett szerint, de azt sem illik.
s illetve, olvasás idegen a nagy betűs írás mód (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2012. 06. 11. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 11. hétfő 14:17
Hello!
Kérek állásfoglalást nagybetű ügyben.
Szabad e mondatban kiemelésként használni?
Köszi a választ
Köszi a választ
Hello!
Köszi a választ
Köszi a választ
Sziasztok!
Még egy itt meg telefon számot adnak meg. Ez belefér? Bár ez nem chat hanem amatőr lány sorozat.
http://www.goldengate.hu/amator/308403-pingvin80/Hozzaszolasok
Köszi
Még egy itt meg telefon számot adnak meg. Ez belefér? Bár ez nem chat hanem amatőr lány sorozat.
http://www.goldengate.hu/amator/308403-pingvin80/Hozzaszolasok
Köszi
Sziasztok!
Szerintem ezt a hozzászólást törölni kellene mert nem való erre az oldalra
http://www.goldengate.hu/forum/blog/118463-sex
Köszi
Szerintem ezt a hozzászólást törölni kellene mert nem való erre az oldalra
http://www.goldengate.hu/forum/blog/118463-sex
Köszi
Nem hiszem el....csoda történt kaptam választ a kérdésemre