Sziasztok!
Még egy itt meg telefon számot adnak meg. Ez belefér? Bár ez nem chat hanem amatőr lány sorozat.
http://www.goldengate.hu/amator/308403-pingvin80/Hozzaszolasok
Köszi
Még egy itt meg telefon számot adnak meg. Ez belefér? Bár ez nem chat hanem amatőr lány sorozat.
http://www.goldengate.hu/amator/308403-pingvin80/Hozzaszolasok
Köszi
Sziasztok!
Szerintem ezt a hozzászólást törölni kellene mert nem való erre az oldalra
http://www.goldengate.hu/forum/blog/118463-sex
Köszi
Szerintem ezt a hozzászólást törölni kellene mert nem való erre az oldalra
http://www.goldengate.hu/forum/blog/118463-sex
Köszi
Nem hiszem el....csoda történt kaptam választ a kérdésemre
Szia amennyiben jó az infóm, az utóbbi idők problémáit egy alkatrész hibája okozta. a hiba kijavítása folyamatban van. Az hogy mikor sikerül, azt nem tudom, de remélhetőleg minél hamarább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 03. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (798497)
2012. 02. 03. péntek 09:09
S ma megint mindenki tapasztalhatja hogy a chat nem müködik.....és sajnos a héten nem elöször de a probléma megoldása ugy néz ki kilátástalan,de már az is hogy valaki megválaszolja a kérdést hogy mikorra várható hogy jó lesz......
S ma megint mindenki tapasztalhatja hogy a chat nem müködik.....és sajnos a héten nem elöször de a probléma megoldása ugy néz ki kilátástalan,de már az is hogy valaki megválaszolja a kérdést hogy mikorra várható hogy jó lesz......
mostanában a chat NEM jó!!! Most épp megint nem megy.... Jó lenne ha esetleg sikerülne megoldanotok a problémát.
De meg most se megy a chat,lefagyot?
itt sem múkodik!!
csak nálam nem jó a chat?
Szia!
A chat közös, és csak örülünk, ha minél többen (köztük Te is) hozzászóltok, bekapcsolódtok! Nem mindig, és mindenkinek van megfelelő témája, de nem tud (és azt gondolom nem is lehet ) mindenki kedvére tenni, ha belépsz egy chat-re... Hullámzó az is... Mint maga az élet. Szívesen látunk pedig, és kérlek jelezd, ha valakivel esetleg problémád van..Hátha ismét megjön a kedved.. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 16. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
A chat közös, és csak örülünk, ha minél többen (köztük Te is) hozzászóltok, bekapcsolódtok! Nem mindig, és mindenkinek van megfelelő témája, de nem tud (és azt gondolom nem is lehet ) mindenki kedvére tenni, ha belépsz egy chat-re... Hullámzó az is... Mint maga az élet. Szívesen látunk pedig, és kérlek jelezd, ha valakivel esetleg problémád van..Hátha ismét megjön a kedved.. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 16. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (831139)
2012. 01. 16. hétfő 14:51
Ügyesen el tudjátok venni a kedvét mindenkinek hogy használja a chatet!!
Csak azt nem értem hogy akkor miért csodálkoztok azon , ha senki nem akar ott írni, csak nézelődnek az emberek!!
Egyszerűbb lenne ha zártkörűvé alakítanátok és csak egymással beszélgetnétek!!!
Csak azt nem értem hogy akkor miért csodálkoztok azon , ha senki nem akar ott írni, csak nézelődnek az emberek!!
Ügyesen el tudjátok venni a kedvét mindenkinek hogy használja a chatet!!
Ó és tényleg nincs cset ...
Tegnap este óta nem lehet belépni a chatre!Érdeklődnék mikorra lesz a hiba elhárítva???????
Sziasztok ! Tegnap este óta nincs chat ! Miért?
Sziasztok! Miért nem működik a chat?
sziasztok! nemtudok az új cahatra belépni!vajon miért? köszi az intézkedést,előre is.haraposmén
lapalján email -ra kattintva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 17. szombat 03:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (818239)
2011. 09. 17. szombat 03:14
Sziasztok. Kérlek segítsetek! Tud valaki arról hogy lehet adott esetben saját feltöltésű fotót vagy videót kitörölni? Ha netán a kedvesem meg gondolná magát és mégse szeretné a képek egy részét, nem szeretnék bután és tehetetlenül ott állni köszönöm.
Sziasztok. Kérlek segítsetek! Tud valaki arról hogy lehet adott esetben saját feltöltésű fotót vagy videót kitörölni? Ha netán a kedvesem meg gondolná magát és mégse szeretné a képek egy részét, nem szeretnék bután és tehetetlenül ott állni köszönöm.
Szia !
Én nem tapasztalom ezt a hibát , így nem is tudok okosat mondani, hogy mi lehet a baj ! Nem tudom milyen böngészőt használsz , de a csethez a legjobb a Mozilla . A többi böngészővel én is tapasztaltam már ilyen -olyan hibákat , de a Mozilláról viszonylag gond nélkül megy Nem az én dolgom lett volna válaszolni, de gondoltam hátha ennyivel segítek . (Ez egy válasz zimmi üzenetére (2011. 09. 03. szombat 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem tapasztalom ezt a hibát , így nem is tudok okosat mondani, hogy mi lehet a baj ! Nem tudom milyen böngészőt használsz , de a csethez a legjobb a Mozilla . A többi böngészővel én is tapasztaltam már ilyen -olyan hibákat , de a Mozilláról viszonylag gond nélkül megy Nem az én dolgom lett volna válaszolni, de gondoltam hátha ennyivel segítek . (Ez egy válasz zimmi üzenetére (2011. 09. 03. szombat 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 03. szombat 22:39
még mindig nem tudok senkit privire hivni chat-en kedves operátorok,mi a baj??
még mindig nem tudok senkit privire hivni chat-en kedves operátorok,mi a baj??