Hello.Lenne egy problémám a privát chet nálam nem müködik.Bármit csinálok 2 perc múlva beakad.
a chat-ért
...várjuk.....
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 05. 08. szombat 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 08. szombat 13:45
Sajnos a hétvégi és a pénteki idöszaka a leg nem forgalmasabb időszak.
De igyekeznek mi hamarabb beüzemelni újra a chat-et.
Addig is.
>>>Katt ide<<<
Egy kis pótlék.
Addig is.
>>>Katt ide<<<
Egy kis pótlék.
Sajnos a hétvégi és a pénteki idöszaka a leg nem forgalmasabb időszak.
Addig is.
>>>Katt ide<<<
Egy kis pótlék.
Addig is.
>>>Katt ide<<<
Egy kis pótlék.
mikor lesz jó a chat??????????????
látom egész délelőtt sem volt jó a chet még most sem !jó lenne ha meg csinálnátok estig köszike!
Úgy látom megelöztek, de ez a chat tényleg nagyon kaka ma
sziasztok!
mi történt a chat-tel, men bírok belépni?
mi történt a chat-tel, men bírok belépni?
Sziasztok.Legalább 1 órája...egyszerűen nem megy a chat,akad,megáll,írás nem megy fel,és más szobába se lehet átlépni.
Megjavítva, jöhettek.
nekem is ugyan ezt irja ki .ezzel ugy látszik nem lehet mit tenni majd jönnek és megcsinálják
Köszönöm szépen.
Nekem is azt írja ki és valószínű mindenkinek, úgy látszik nem működik. Szabad fordításban valami: "hitelesítési hiba"
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 20. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (68313)
2010. 01. 20. szerda 19:24
Sziasztok.Tudna valaki segíteni?A probléámám a következő, ha beszeretnék lépni a chetre ezt írja ki:Authentication failed!!!
Ez miért van ,nem értem várom a válaszotokat
Sziasztok.Tudna valaki segíteni?A probléámám a következő, ha beszeretnék lépni a chetre ezt írja ki:Authentication failed!!!
Sziasztok Operátorok,,meg szeretném kérdezni hogy lehet törölni azt ha valaki a más nevével fényképekkel regizteti magát? Régen kint volt a képe,és el lopták ,ujra regiztek a nevével pedig töröltette már magát 3 éve,köszi a választ.
most aztán miért repültem megmagyaráznátok
(#178-asz hsz! és ne gyárts idétlen szobákat, többször figyelmeztetve lettél! inkább előtte kérd ki az adminok véleményét!)
(#178-asz hsz! és ne gyárts idétlen szobákat, többször figyelmeztetve lettél! inkább előtte kérd ki az adminok véleményét!)
Többszöri figyelmeztetés ellenére linkeltél....több op is megkért,hogy ne tedd...és hozzá kell tennem ez már nem az első eset volt...tanuld meg normálissan használni a csetit és várunk vissza
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 27. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (216621)
2009. 01. 27. kedd 21:14
kirugtak a semiért kicsit elvanak szálva maguktol föleg andie
na akkor meséld el az igazat, ok nélkül nem tesznek ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 27. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (216621)
2009. 01. 27. kedd 21:14
még mindig azt írja ki.