Azt írta ki, hogy "lehet hogy kitiltottak a chatröl."
megtudod nézni a levelezés ki lett a tiltás alól véve.
mit ír ki a rendszer mikor fel próbálsz menni a chatre. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 24. szombat 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
mit ír ki a rendszer mikor fel próbálsz menni a chatre. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 24. szombat 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (405874)
2009. 01. 24. szombat 13:50
jah, amugy amit kapok üzenetet, azt sem tudom megnézni ez miatt.
jah, amugy amit kapok üzenetet, azt sem tudom megnézni ez miatt.
nem nincs másik nikkem. az az igazság hogy már egy jo ideje nem léptem fel a chatre.
szia! Gondolom valami olyat tettél amit nem kellett volna...ezért tilthatott valamelyik operátor.No de elég sokat bent vagyok csetin nemigazán láttam a nikkedet...mármint a nagy18 nikket... igy arról sem tudok,hogy kilettél volna téve.. van esetleg valami más nikked is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 22. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (405874)
2009. 01. 22. csütörtök 13:34
sziasztok, nem tudok belépni a chat-re, mert azt írja ki, hogy kitiltottak a chat-ről. ez miért van?
sziasztok, nem tudok belépni a chat-re, mert azt írja ki, hogy kitiltottak a chat-ről. ez miért van?
Saját menü--->jobbra fent a bejelentkezési neved alatt (abban megtalálod)!
írj a lap alján az e-mail -ra kattintva
(Ez egy válasz gigashrek üzenetére (2008. 12. 29. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
én még mindig nem kaptam meg pedig meg jelent!!!!!!
és ennek mi köze a gg chat-hez???????
(Ez egy válasz gigashrek üzenetére (2008. 12. 25. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 25. csütörtök 11:07
bekűldten pár fotot gigashrek névem es nimcs jová írva a be igert 5000 pont, miert is?
csak akkor írják jóvá, ha a rovat szerkesztője elfogadja a képeidet és azok az oldalon megjelennek! ha ez esetleg megtörtént, akkor is előfordulhat, hogy a pontok jóváírása késik! Karácsonyi ünnep van!
(Ez egy válasz gigashrek üzenetére (2008. 12. 25. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 25. csütörtök 11:07
bekűldten pár fotot gigashrek névem es nimcs jová írva a be igert 5000 pont, miert is?
Köszi, megvan!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 21. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
jobb oldal fent---> saját menü---> gg chat
Sziasztok!
Én sem találom a chat-et, talán tiltva v.ogy?
Én sem találom a chat-et, talán tiltva v.ogy?
szia nem találom a chetot hová lett vagy megszünt ?
köszi (Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 17. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi (Ez egy válasz Andie üzenetére (2008. 10. 17. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 17. péntek 15:29
Nem néhány sértő szó volt az amiért kilettél téve....a felhasználók és az operátorok sorozatos sértegetése miatt lettél tiltva.Mint ahogy itt is teszed, hozzá teszem... teljessen alaptalanul.Egyik operátos sem beszél senki háta mögött igy karaj84,bigdn és vica30 sem.Úgyérzem nagyon sok lehetőséget kaptál...nem éltél vele.Tanulj meg beilleszkedni...csetelni utána várunk vissza.
konkrétumot megköszönöm.
te állsz ezek szerint, így a dolgokhoz. talán ez a hozászolásod jelmezi az egész chat viselkedésed?
de az opokra kértem konkrétumot, mert ez így még mindig lejáratás.
(név véglegre tiltva tiltás megszegésért) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 18. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
te állsz ezek szerint, így a dolgokhoz. talán ez a hozászolásod jelmezi az egész chat viselkedésed?
de az opokra kértem konkrétumot, mert ez így még mindig lejáratás.
(név véglegre tiltva tiltás megszegésért) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 18. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (219672)
2008. 10. 18. szombat 22:05
hogy tudd,ez is laca42..és ha konkrétumot akarsz,akkor tessék!! konkrétan azt szeretném, ha törölnétek innen,és utána a seggemet is kitörölhetitek a nyelvetekkel..ezt úgyis magas szinten űzitek,a seggnyalást!Remélem,elég konkrét voltam! a soha viszont nem látásra!
hogy tudd,ez is laca42..és ha konkrétumot akarsz,akkor tessék!! konkrétan azt szeretném, ha törölnétek innen,és utána a seggemet is kitörölhetitek a nyelvetekkel..ezt úgyis magas szinten űzitek,a seggnyalást!Remélem,elég konkrét voltam! a soha viszont nem látásra!
egy dolog hiányzik....
a konkrétum
addig ez semmi, más csak egy szokásos jogviselő lejáratás
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 17. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
a konkrétum
addig ez semmi, más csak egy szokásos jogviselő lejáratás
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 17. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (231810)
2008. 10. 17. péntek 13:53
Andie! meddig leszek még tiltva néhány sértő szóért?gondolod,hogy ez jól van így?
persze az opok elmondhatják a véleményüket,az nem jár retorziókkal.de ha én is szeretném ,akkor tiltás....szerintem ez kicsit visszás...
persze az opok elmondhatják a véleményüket,az nem jár retorziókkal.de ha én is szeretném ,akkor tiltás....szerintem ez kicsit visszás...
köszi a meghívást,de nem élek vele,soha többé...erre semmi szükségem! légy jó és sok sikert a cseten, Neked és a többieknek is.!
üdvözlettel laca
üdvözlettel laca