Sziasztok, 18 éves miskolci srác vagyok. Alkalmira keresek bárkit, vagy pedig barátság extrákallra!
Sziasztok! Szabolcsi nő szeretne talizni? Akkor bátran irj nem harapok bújó helyem van.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
80 kg. felett keresek hölgyet vagy párt!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is …… Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!!!!!!
Sziasztok!
53 éves, mackós férfi keresi szexbarátnőjét hosszabb távra. Ápolt, nyitott, diszkrét vagyok.
53 éves, mackós férfi keresi szexbarátnőjét hosszabb távra. Ápolt, nyitott, diszkrét vagyok.
Sziasztok, 18 éves borsodi srác vagyok. Alkalmira keresek bárkit, vagy pedig barátság extrákallra!
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Újra várunk jelentkezőt! Kaland , izgalom.
Néha J-N-SZ.-megyében néha Budapesten.
Priviben írjatok. Aki érdekes számunkra annak vissza írunk. De amikor napi 50 levél is jön nehéz ügy.
Néha J-N-SZ.-megyében néha Budapesten.
Priviben írjatok. Aki érdekes számunkra annak vissza írunk. De amikor napi 50 levél is jön nehéz ügy.
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt..
Sziasztok! Pasimat kényszernyalatnám telt/duci/kövér nőkkel. Írjatok privátban! Köszönöm! Angéla.
Veszprémben van duci nő akivel lehetne ma este talizni? Kor nem számít!
Sziasztok!
Sziasztok! Ugylátom Nyiregy környéki husos telt nő nincs itt fent?
Sziasztok!
teltebb holgyet kényeztetnek a ferje elott akit ez izgatná! hely kellene utazni tudnek!