Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Telt hölgyet kényeztetnék Hatvan és környékén
Sziasztok, telt alkatú hölgyet keresek Bp. IV. XIII. XV. előny !
Sziasztok!
Sziasztok. Pár szeretkezését kukkolnám diszkréten Székesfehérvár, Dunaújváros, Dunaföldvár vonalon.
Sziasztok! Úgy alakult, hogy holnaptól péntekig HOban leszek, napközben egyedül. Szívesen fogadnék érdi otthonomban hölgyet feldobni kicsit a home office-t. Ápolt, igényes pasi vagyok, 18/4 intimmel. Imádom a telt formákat, lehetsz egészen kövér is.
Hölgyeket kényeztetnék!!!!
Sziasztok! Most pénteken (12.20) kb. reggel 8tól du. 4ig egyedül leszek itthon. Nyitott, bevállalós partnerrel szívesen feldobnám a home office-t napközben. Helyem Érden lesz. Imádom a formás, telt, vagy akár kövér hölgyeket is.
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt
Sziasztok!Telt alkatú hölggyel ismerkednék,akár tartós kapcsolatra is.
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Telt hölgyel ismerkednék vagy párral orál imádó pasi vagyok
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Pécs és környéke?
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Telt hölgyel ismerkednék Bács megyében imádok nyalni….
Sziasztok
Sziasztok!
Elhanyagolt hölgy keresem Ózdon aki kenyeztetésre vágyik és az arcomra ülne vagy másképpen nyalatná magát.
Helyem vagy, írjatok bátran
Sziasztok!
Elhanyagolt hölgy keresem Ózdon aki kenyeztetésre vágyik és az arcomra ülne vagy másképpen nyalatná magát.
Helyem vagy, írjatok bátran
Sziasztok! Magányos vagy vannak vágyaid ami otthol hiányzik? Irj rám ha Nyiregy környéki nő vagy
Sziasztok telt, extra túlsúlyos nőkkel ismerkednék.
Sziasztok! Nem hiszem nincs egy telt nő Nyiregy környékéről ???