Sziasztok! Fehérváron van valakinek infója Nagy Tímea szaunamesterről?
Szia ha ilyet itt találsz az minket is érdekelne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 26. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4156442)
2022. 01. 26. szerda 20:41
Sziasztok!
Szakképzett masszőrrel,csontkováccsal ismerkednék.
Sziasztok!
Sárváron…
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 26. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4350822)
2022. 01. 26. szerda 09:27
Nagyon szépen köszönöm. Voltam, tetszett a hely
Debreceni Aquaticumba keresek hölgyeket/párokat szaunázáshoz. Egyenlőre csak a társaság miatt, aztán alakulhat más is.
Sziasztok! Ma esetleg valaki Ráckeve? Pár vagy lány?
Ma veszprémi wellness lesz!
Sziasztok! Szombat estére keresek olyan budapesti vagy környéki hölgyet, esetleg párt, aki szívesen találkozna egy magas, igényes és potens 40-es férfival. Ha lenne kedved megismerni, privátban elérsz! Sok sikert mindenkinek!
Gyula, casanova sauna.
Nagyon szépen köszönöm. Voltam, tetszett a hely
(Ez egy válasz J.Lidvigh üzenetére (2022. 01. 22. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 22. szombat 17:41
Nagyon csendes , kulturált hely! mindenre van lehetőség........ aroma kabinban és az emeleti pihenőben kellemes az időtöltés!
Eger vagy környékén hol lehet jót szaunázni?
Bükön vagy Sárváron mikor lesz éjszakai tudja valaki?
Sziasztok! Holnap jön valaki a Ujlak utcai uszodába?
Sziasztok! Vasárnap délután lesz pár a celli szaunában?
Sziasztok! Írtam üzit.....
(Ez egy válasz roadside üzenetére (2022. 01. 24. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 24. hétfő 13:43
Sziasztok! Csütörtök este 8-tól a Demjéni termálfürdőben leszünk és várjuk minimum normál testalkatú pasik közeledését. Párom rövidhajú, szemüveges, én vállig érő barna hajú, swinger- és többeskedvelő csaj vagyok. A párom bal karján az óra mellett lesz egy fehér köves karkötő... A szállásunk a közelben.
Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
(Szerintem a masszázsba beleilik, ezért is írok ide.)
Sziasztok ! (Január 28-ig írom ki a felhívásokat a fórumba, eddig 0 jelentkező volt.)
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok ! (Január 28-ig írom ki a felhívásokat a fórumba, eddig 0 jelentkező volt.)
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Veszprém?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !