Sziasztok, ma pasi Sárváron szauna?
sziasztok!
A Ramadába jár valaki?
A Ramadába jár valaki?
Sziasztok,
Esztergom - Visegrád környékén ma délután-este erre pihenő párt látogatnék a hölgy örömére.
Adatlap, írjatok!
Esztergom - Visegrád környékén ma délután-este erre pihenő párt látogatnék a hölgy örömére.
Adatlap, írjatok!
Sziasztok!
Párok lesznek Sárváron innen ?
Párokkal ismerkednénk !
Párok lesznek Sárváron innen ?
Párokkal ismerkednénk !
Ha jó leszek, írjatok, tudok jönni. Szabolcs.
Google a barátod, beütöd a keresőbe, kidob egy csomót , ott van hely is, szabad időpont is,csak ki kell fizetned. Ennyi.
(Ez egy válasz rija789 üzenetére (2022. 01. 24. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 24. hétfő 21:35
Sziasztok! Masszőrt keresek/keresünk! Valóban hozzáértő,hellyel és szabadidővel rendelkezőt!
Részleteket megbeszéljük!
Esetleg ha valakinek van ismerős ajánlásokat is várunk!
Köszi!
Köszi!
Sziasztok tudnátok ajánlani esetleg erdei faházakat privát szauna jakuzzi lehetőségekkel
Most pénteken Tiszakécskén naturista szauna esten ismerkedni
szándékozó pár esetleg szóló férfi vagy hölgy???
Privátban írj…
szándékozó pár esetleg szóló férfi vagy hölgy???
Privátban írj…
Sziasztok. Én egy nem egyedülálló férfi vagyok, egyéb okokból most a szeretett feleségem kimarad az ilyen jellegű bulikból, olyan partnereket keresnék, akik Ráckevére jönnének, nem akarnak egy vad kefelest, csak ismerkednék, lazulnék egy párral, vagy társasággal diszréten. Úgy gondolom, hogy elég intelligens, és jó tarsaságot képviselek, persze ez egyén függő. smile várom valós személyek jelentkezését. Jó ismerkedést nektek smile
Sziasztok! Masszőrt keresek/keresünk! Valóban hozzáértő,hellyel és szabadidővel rendelkezőt!
Köszi!
Köszi!
Sziasztok! Párommal március 2-4 Duna relax hotelban leszünk (Ráckeve), ez ido alatt szívesen ismerkedunk parokkal!
(Ez egy válasz Kardamom üzenetére (2022. 01. 24. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 24. hétfő 16:57
A ForYou-ba, szaunaestre megyünk ma, csinos párral szívesen találkoznánk ott...
A ForYou-ba, szaunaestre megyünk ma, csinos párral szívesen találkoznánk ott...
Sziasztok! Csütörtök este 8-tól a Demjéni termálfürdőben leszünk és várjuk minimum normál testalkatú pasik közeledését. Párom rövidhajú, szemüveges, én vállig érő barna hajú, swinger- és többeskedvelő csaj vagyok. A párom bal karján az óra mellett lesz egy fehér köves karkötő... A szállásunk a közelben.
Ha valakit érdekel és érdekes lehet : Csütörtökön január 27-én textilmentes szauna ( wellness) a Morahalmi Szent Erzsébet fürdő csendes wellness részlegében!
Sziasztok
Esetleg pár aki ott lesz ?
02.11. - 13.
Corvin Hotel Gyula párként ,- párral ?
Esetleg pár aki ott lesz ?
02.11. - 13.
Corvin Hotel Gyula párként ,- párral ?
Februárban lesz némi szqbadidőnk, ehhez keresünk egy csinos párost.
Sok mindenre nyitottak vagyunk. Elsősorban utazni tudunk.
Sok mindenre nyitottak vagyunk. Elsősorban utazni tudunk.
(Szerintem a masszázsba beleilik, ezért is írok ide.)
Sziasztok ! (Január 29-ig írom ki a felhívásokat a fórumba.)
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok ! (Január 29-ig írom ki a felhívásokat a fórumba.)
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Szuper hétfő!!!!
Valaki ma ?
Szauna , masszázs stb!
Csak párok és hölgyek írjanak !!!
Valaki ma ?
Szauna , masszázs stb!
Csak párok és hölgyek írjanak !!!
Sziasztok volt valaki tegnap Pápán naturista szaunazni