Ha valakit érdekel és érdekes lehet : Csütörtökön január 27-én textilmentes szauna ( wellness) a Morahalmi Szent Erzsébet fürdő csendes wellness részlegében!
Sziasztok
Esetleg pár aki ott lesz ?
02.11. - 13.
Corvin Hotel Gyula párként ,- párral ?
Esetleg pár aki ott lesz ?
02.11. - 13.
Corvin Hotel Gyula párként ,- párral ?
Februárban lesz némi szqbadidőnk, ehhez keresünk egy csinos párost.
Sok mindenre nyitottak vagyunk. Elsősorban utazni tudunk.
Sok mindenre nyitottak vagyunk. Elsősorban utazni tudunk.
(Szerintem a masszázsba beleilik, ezért is írok ide.)
Sziasztok ! (Január 29-ig írom ki a felhívásokat a fórumba.)
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok ! (Január 29-ig írom ki a felhívásokat a fórumba.)
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Szuper hétfő!!!!
Valaki ma ?
Szauna , masszázs stb!
Csak párok és hölgyek írjanak !!!
Valaki ma ?
Szauna , masszázs stb!
Csak párok és hölgyek írjanak !!!
Sziasztok volt valaki tegnap Pápán naturista szaunazni
Szorri...
Bocsánat, de törölni nem lehet!
Elnézést...
Sziasztok! Január 28. -án pénteken a kerekdombi termálfürdőben szaunaprogramok lesznek. Kedves hölgy vagy pár társaságát szívesen venném. Szolnokról indulok, de kitérővel szívesen fölveszlek. Gyere és hódoljunk a szaunázás és a wellnesz örömeinek. Privátban várom a megkeresést. Csak aki komolyan gondolja. Telefonos megbeszélés elengedhetetlen. Köszönöm!
Szia,esetleg csinálsz yoni masszázst?
(Ez egy válasz Gamemaster üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 23. vasárnap 21:12
Sziasztok! Képzett Svédmasszőrként hölgyekhez, párokhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Képzett Svédmasszőrként hölgyekhez, párokhoz csatlakoznék.
Január 28-31 Demjénben ismerkednénk ,vidám, korrekt párral esetleg hölgy vagy férfi külön is szóba jőhet.
Telefonszámot kérünk tehát unatkozók NEEEEE.......Hosszabb távra is keresünk, bulizós ,jó fej,
emberileg is együtt lévő párost, kellemes csavargós hétvégékre..
Telefonszámot kérünk tehát unatkozók NEEEEE.......Hosszabb távra is keresünk, bulizós ,jó fej,
emberileg is együtt lévő párost, kellemes csavargós hétvégékre..
Sziasztok! Zalakarosra nem látogat el valaki/valakik? Február 14-től lenne aktuális! Pár éve voltam akkor textilmentes volt a szaunavilág, esetleg volt e valaki mostanába, milyen a hely? Kösszi
magyarhertelenden lehet ismerkedni elsőbálozóként? fiatal nem modell párként szeretnénk nyitni de nem ismerjük a menetét hogy működik ez a szaunás ismerkedés!köszi a segítséget
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok, ma pasi Sárváron szauna?
(Szerintem a masszázsba beleilik, ezért is írok ide.)
Sziasztok !
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok !
Köszönöm,
Zsolt
Ma valaki - Esztergom Aqvasziget? Pestről megyek, van hely a kocsiban
Sziasztok, ma ki megy Bükfürdőre?