Sziasztok! Székesfehérváron milyen az Árpád fürdő? Van meztelen szauna?
Nagyon csendes , kulturált hely! mindenre van lehetőség........ aroma kabinban és az emeleti pihenőben kellemes az időtöltés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 21. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4350822)
2022. 01. 21. péntek 10:00
Esetleg celldömölki Vulkán wellnessről vélemény?
Mi itt vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 22. szombat 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4605872)
2022. 01. 22. szombat 12:53
Bükfürdőn szaunázunk, szívesen ismerkednénk.
Bükfürdőn szaunázunk, szívesen ismerkednénk.
A környék legjobb helye
(Ez egy válasz 2020parospar üzenetére (2022. 01. 22. szombat 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Jo is , ès hangulatos
(Ez egy válasz betti111 üzenetére (2022. 01. 22. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Január 28-31 Demjénben ismerkednénk ,vidám, korrekt párral esetleg hölgy vagy férfi külön is szóba jőhet.
Telefonszámot kérünk tehát unatkozók NEEEEE.......Hosszabb távra is keresünk, bulizós ,jó fej,
emberileg is együtt lévő párost, kellemes csavargós hétvégékre..
Telefonszámot kérünk tehát unatkozók NEEEEE.......Hosszabb távra is keresünk, bulizós ,jó fej,
emberileg is együtt lévő párost, kellemes csavargós hétvégékre..
(Szerintem ebbe a topikba is beleillik a keresésem, ezért ide is kiírom.)
Sziasztok !
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok !
A következő 1-2 hétben szeretnék részt venni egy YONI masszázs tanfolyamon.
Ehhez keresek 1 NŐT. A tanfolyamon csak én, az oktató (nő) és te lennél. Olyan 4-5 órás elfoglaltság lenne. Budapesten a 18. kerületben van ez.
Nem titkolt szándékom hogy azért keresek a masszázshoz modellt, mert akkor olcsóbb a tanfolyam.
Ha szeretnél részt venni egy ilyenen, kérlek írj nekem privát üzenetet.
Cserébe svédmasszázsban részesítelek illetve a tanult yoni masszázst is kaphatsz (ha szeretnéd).
Köszönöm,
Zsolt
Hertelend, szerda esténként
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2022. 01. 22. szombat 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 22. szombat 05:38
Sziasztok! Létezik olyan wellness ahol nem csak a szauna lehet textilmentes, hanem esetleg a medencék is?
Ma délután hölgy vagy pár a Debreceni termál szaunában?
Ráckevén szerdán, pénteken
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2022. 01. 22. szombat 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 22. szombat 05:38
Sziasztok! Létezik olyan wellness ahol nem csak a szauna lehet textilmentes, hanem esetleg a medencék is?
Vasárnap délelőtt Debrecen Aqvatikumba hölgy pár esetleg
Holnap délután Elipsumban ,pár?
Holnap Bükfürdő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 21. péntek 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4259652)
2022. 01. 21. péntek 20:48
Ki merre szaunázik a hétvégén?
Valaki vasárnap Hertelend?
Ki merre szaunázik a hétvégén?
Üdv Ráckevén pár aki esetleg társaságot keres ma estére szaunázás és ......
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Debreceni termálfürdő, szauna világ vasárnap hölgy vagy pár?