Sziasztok Bük-Sopron környékén keresek lányt-asszonyt olyat aki szereti az orális szexet oda vissza,a 69 a kedvencem. Írj ha neked is.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok!Szívesen ismerkednék hölgyel,párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.
ma vagy holnap estére egy hölgyet keresek akivel el tudnék tölteni egy kellemes estét
Sziasztok kis cicis nóvel szeretnék ismerkednék Tatabányán vagy a környékén,nem vagyok kamus komolyan gondolom.Írj bátran nem bánod meg.
Sziasztok!Szívesen ismerkednék hölgyel,párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.
Miskolcon keresek 30 év alatti vagy körüli pasit aki tudna helyet biztosítani holnap 14 óra után.
Egy vékony, szőke 26 éves nőt vinnék megdugni.
Ha van ilyen, privátban kérnék címet és tel számot.
Egy vékony, szőke 26 éves nőt vinnék megdugni.
Ha van ilyen, privátban kérnék címet és tel számot.
sziasztok erre a hétre keresek egy hölgyet akivel szívesen el töltenék egy izgalmas estét 18-35 éves korig 40-60 kg-ig nagyon de nagyon vékony hölgyeket keresek Veszprémben
Pici, alacsony és vékony hölgyet keresek aki örül egy fickós 50 es kényeztetésének. Ha érdekel írj priviben vagy email a694x4@gmail.com
Kis farkat kényeztetnék.
Alacsony pasi keres 150 cm-nél NEM magasabb hölgyet, párt. Ha hölgyként abszolút lapos vagy lógó melled van, vagy deszkának csúfolnak (ebben az esetben a magasság nem számít), feltétlen jelentkezz. Ducik is írjanak, ha lapos, lógó mellük van. Kor nem számít. Írj bátran privátban. Nem fogsz csalódni. Azt nyújtom amit kívánsz. Én 160 magas 70 kilós pasi vagyok.
Sziasztok!
Kecskeméten keresek hölgyet szex partnernek akár hosszú távra is. Vékony alkat előny anyagi támogatással.
Kecskeméten keresek hölgyet szex partnernek akár hosszú távra is. Vékony alkat előny anyagi támogatással.
Sziasztok!Tapolca Keszthely környékén ismerkednék csatlakoznék párhoz vagy hölgyet keresnék.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok Bük-Sopron környékén keresek lányt-asszonyt olyat aki szereti az orális szexet oda vissza. Írj ha neked is.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Kicsi farkat kényeztetnék.
Sziasztok. Egy nagyon kiéhezett pasi keresi egy nagyon kiéhezett hölgy partnerét hosszútávú erotikus kapcsolatra Bük-Sopron környékén. Írj bátran
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok,
Újra lent leszek Szegeden holnap este, hátha most összejön valakivel, vagy valakikkel Szívesen találkoznék, párral, hölggyel egy izgalmas este eltöltésére. Privátban megtaláltok, ha lenne valaki.
Újra lent leszek Szegeden holnap este, hátha most összejön valakivel, vagy valakikkel Szívesen találkoznék, párral, hölggyel egy izgalmas este eltöltésére. Privátban megtaláltok, ha lenne valaki.
Sziasztok holnap valaki 3.ker?
Valakinek nagy farkú srác Győrből ? :P
sziasztok szeretnék olyan csajjakkal ismerkedni akik 45-60 kg között vannak és nagyon nagyon vékony alkattal rendelkezik és 18-30-korig és el töltene velem egy egész éjszakát is ha úgy van akkor ajándékot is kap érte Veszprémben privátban írj ha érdekel
Alacsony pasi keres 150 cm-nél NEM magasabb hölgyet, párt. Ha hölgyként abszolút lapos vagy lógó melled van, vagy deszkának csúfolnak (ebben az esetben a magasság nem számít), feltétlen jelentkezz. Ducik is írjanak, ha lapos, lógó mellük van. Kor nem számít. Írj bátran privátban. Nem fogsz csalódni. Azt nyújtom amit kívánsz. Én 160 magas 70 kilós pasi vagyok.