vékony kiscickos csajt keresek tiszalök vagy nyiregyháza környékit aki szereti az idösebb 45 éves pasikat is titkos kapcsolatra
Sziasztok!40 éves picit mackós ffi vagyok.Ismerkednék vékony pici cicis lánnyal hölggyel ,vagy ilyen hölgytagú párral bpesten.
Alacsony pasi keres 150 cm-nél NEM magasabb hölgyet, párt. Ha hölgyként abszolút lapos vagy lógó melled van, vagy deszkának csúfolnak (ebben az esetben a magasság nem számít), feltétlen jelentkezz. Ducik is írjanak, ha lapos, lógó mellük van. Kor nem számít. Írj bátran privátban. Nem fogsz csalódni. Azt nyújtom amit kívánsz. Én 160 magas 70 kilós pasi vagyok.
Sziasztok, alacsony vékony kis mellű, kicsi popóju lányt keresek korhatár nélkül Bük- Sopron környékén. Írj bátran.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok!Alacsony vékony termetű lányokkal ismerkednék .Tapolca Badacsony környéke!
Alacsony pasi keres 150 cm-nél NEM magasabb hölgyet, párt. Ha hölgyként abszolút lapos vagy lógó melled van, vagy deszkának csúfolnak (ebben az esetben a magasság nem számít), feltétlen jelentkezz. Ducik is írjanak, ha lapos, lógó mellük van. Kor nem számít. Írj bátran privátban. Nem fogsz csalódni. Azt nyújtom amit kívánsz. Én 160 magas 70 kilós pasi vagyok.
egy igazi vékony csajt keresek akivel együtt tudnék tölteni egy kellemes érzéki éjszakát szilveszterkor Veszrpémben
Sziasztok, alacsony vékony kis mellű, kicsi popóju lányt keresek korhatár nélkül Bük- Sopron környékén. Írj bátran.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok! 34 éves nem független pasi vagyok Veresegyházról. Kb 50 km körzetben keresek olyan hölgyet aki egy titkos kapcsolatot keres.
Budapesten tudok önálló apartmant biztosítani ma estére, éjszakára hölgynek párnak.
Fizetés természetben
Fizetés természetben
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
sziasztok December 24-re keresnék egy Milfet vagy egy fiatal kis tini csajt akivel együtt tölthetnénk az estét itt Veszprémben részletek privát üzenetben
jó lenne találni egy vékony kis csajt akivel a hétvégét eltudnám tölteni
nekem kicsi a cicm es a popsim is es ezt szeretik bennem a pasik . igayabol lanyt es part keresek puszi
Székesfehérvári kiscicis lánnyal ismerkednék.
Mivel meg mindig nem sikerult meg csak talallkozni sem senkivel igy teszek meg egy probat!
Apolt, jomegjelenesu, diszkret sportolo srac vagyok miskolcrol. 23eves 187cm 73kg.
Keresnek lanyt, holgyet, part, emellett erdekel meg a bdsm is de hetero alapon meg tudunk meg beszelni minden mast aztan eldol ... : ) Fokent borsod megye, de alkalmanket hajdu bihar es pest is
Kepet tudok magamrol kuldeni, skype van, talallkozni is tudunk, megihatunk valamit stb.
Kerem csak olyanok irjanak akik tenyleg komolyan is gondoljak ezt az egeszet!
Varom az uzeneteket
Apolt, jomegjelenesu, diszkret sportolo srac vagyok miskolcrol. 23eves 187cm 73kg.
Keresnek lanyt, holgyet, part, emellett erdekel meg a bdsm is de hetero alapon meg tudunk meg beszelni minden mast aztan eldol ... : ) Fokent borsod megye, de alkalmanket hajdu bihar es pest is
Kepet tudok magamrol kuldeni, skype van, talallkozni is tudunk, megihatunk valamit stb.
Kerem csak olyanok irjanak akik tenyleg komolyan is gondoljak ezt az egeszet!
Varom az uzeneteket
Sziasztok! Alacsony hölgyet párt keresek 160cm alatt.
Sziasztok. Én átlagos pasi vagyok, viszont a kicsi melleket nagyon szeretem. Ha te rendelkezel ilyennel, és persze Nő vagy, kérlek jelentkezz.