Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 03. 09. szerda 22:02  #42
hidrom hidrom
Szeretnénk hallani, mi az, hogy ESZO, és hogy csináljátok?
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 09. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 09. szerda 20:18
Most töredelmesen bevallom, hogy még életemben nem basztam egy jót! Én csak szeretkezni szoktam, de azt is csak képzelem! A legidősebb gyermekemet még a gólya hozta, a középsőt a káposztaföldön találtam és remélem, hogy idén a nyuszi fogja tojni a harmadikat! Remélem elnézitek, hogy megpróbáltalak titeket átverni és a saját véleményemet leírtam ebben a topicban! Belátom, nekem ehhez nincs jogom!
2005. 03. 09. szerda 20:18  #41
e-rektor e-rektor
Most töredelmesen bevallom, hogy még életemben nem basztam egy jót! Én csak szeretkezni szoktam, de azt is csak képzelem! A legidősebb gyermekemet még a gólya hozta, a középsőt a káposztaföldön találtam és remélem, hogy idén a nyuszi fogja tojni a harmadikat! Remélem elnézitek, hogy megpróbáltalak titeket átverni és a saját véleményemet leírtam ebben a topicban! Belátom, nekem ehhez nincs jogom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 08. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 03. 08. kedd 13:54
Hát, tudod, Amodent egy irigylésre- és szeretetre - méltó teremtés, a Fennvaló tartson meg Benneteket egymásnak örökre és örömre! eljen wave
2005. 03. 08. kedd 23:37  #40
hidrom hidrom
Katiciki!
Ne vegyél már be ilyen maszlagot, ez a két ember talán az életében nem baszott egy jót. Tudod aki igazán csinálja, az nem dícséri agyon magát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 08. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, tudod, Amodent egy irigylésre- és szeretetre - méltó teremtés, a Fennvaló tartson meg Benneteket egymásnak örökre és örömre! eljen wave
2005. 03. 08. kedd 14:21  #39
amodent amodent
wave wave wave wave
2005. 03. 08. kedd 13:54  #38
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 08. kedd 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 12:21
Ezt én is így gondolom! Van úgy, hogy egy gyors menet is kielégítő, de van amikor egy 5-6 órás szerelmeskedés közben 8-9 orgazmust is átélünk. Ráadásul a párom orgazmusa gyakran 10-15 percig is eltart (ESZO, ajánlom mindenkinek) és közben azt szereti ha intenzíven mozgok benne, így van, hogy egymás után kétszer-háromszor én is elmegyek lankadás nélkül. Persze most valaki Háry Jánosnak fog nevezni, de attól, hogy az ő kukaca (amit mellesleg nő csak akkor lát, ha felteszi az internetre), lekókad egy fürge be-ki-be után és egy hét múlva sem regenerálódik (persze evvel sincs baj, ha a partnerét is kielégíti), mások képesek lehetnek egymás után több orgazmusra is.
2005. 03. 08. kedd 13:47  #37
hidrom hidrom
Kedves Before!
Nagyon tudatlan vagy kisfiam, erről se hallottál még?
Öreg korodra minden megvilágosodik, de akkor már nem lesz mivel játszani.
A fiúszexhez nem kell ezt használnod!
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 08. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 13:36
Ezt nevezem, nagyon kellemesen hangzik... :)
2005. 03. 08. kedd 13:42  #36
hidrom hidrom
Kedves di-rektor!
Jól mondtad, mások igen, de te nem.
Ha valamiről beszélsz, mondd ki pontosan.
ESZO-Elnyújtott SZexuális Orgazmus, tudod vannak itt tudatlanbok, akik nem ismerik eme módszert. Neked azért jó, mert ezt csináljátok, amikor mész a piacra.
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 08. kedd 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt én is így gondolom! Van úgy, hogy egy gyors menet is kielégítő, de van amikor egy 5-6 órás szerelmeskedés közben 8-9 orgazmust is átélünk. Ráadásul a párom orgazmusa gyakran 10-15 percig is eltart (ESZO, ajánlom mindenkinek) és közben azt szereti ha intenzíven mozgok benne, így van, hogy egymás után kétszer-háromszor én is elmegyek lankadás nélkül. Persze most valaki Háry Jánosnak fog nevezni, de attól, hogy az ő kukaca (amit mellesleg nő csak akkor lát, ha felteszi az internetre), lekókad egy fürge be-ki-be után és egy hét múlva sem regenerálódik (persze evvel sincs baj, ha a partnerét is kielégíti), mások képesek lehetnek egymás után több orgazmusra is.
2005. 03. 08. kedd 13:36  #35
Before Before
Ezt nevezem, nagyon kellemesen hangzik... :)
2005. 03. 08. kedd 12:21  #34
e-rektor e-rektor
(Ez egy válasz cobra05 üzenetére (2005. 03. 08. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 08. kedd 11:41
Ezt így nem lehet megfogalmazni! Va hogy nam igényli az ember/pl. "De szar a kedvem!" időszakban/, de van hogy az ember egész nap "kis sem száll az ágyból", akkor viszont meg kell adni a módját! Hosszú felvezetés, maszírozás, nyalogatás, puszilgatás, harapdálás..stb, egészen addig míg a hölgy idegei pattanásig nem feszülnek! Akkor viszont először lassan majd egyre gyorsuló ütemben megszeretkezi egymást! Majd váltott ütemekben és pozícióban, hol vadul szeretkezve, hol szeveszett módjára iszonyatos orgazmusháborút csapni! Hmm...kellemes!
A harcok között meg simi, puszilgatás, becézgetés...egyfajta egyrőgyüjtés, készületben az újabb ütközetre!
Hisz a szeretekezés a testek örökkön folyatatott háborgása, viadala....és sosem győzjetik le egymást...de mindíg megpróbálják!
Sztem szeretkezni művészet!
Hajoljunk meg a művészet oltára előtt!
felkialtas worship felkialtas
2005. 03. 08. kedd 11:41  #33
cobra05 cobra05
Ezt így nem lehet megfogalmazni! Va hogy nam igényli az ember/pl. "De szar a kedvem!" időszakban/, de van hogy az ember egész nap "kis sem száll az ágyból", akkor viszont meg kell adni a módját! Hosszú felvezetés, maszírozás, nyalogatás, puszilgatás, harapdálás..stb, egészen addig míg a hölgy idegei pattanásig nem feszülnek! Akkor viszont először lassan majd egyre gyorsuló ütemben megszeretkezi egymást! Majd váltott ütemekben és pozícióban, hol vadul szeretkezve, hol szeveszett módjára iszonyatos orgazmusháborút csapni! Hmm...kellemes!
A harcok között meg simi, puszilgatás, becézgetés...egyfajta egyrőgyüjtés, készületben az újabb ütközetre!
Hisz a szeretekezés a testek örökkön folyatatott háborgása, viadala....és sosem győzjetik le egymást...de mindíg megpróbálják!
Sztem szeretkezni művészet!
Hajoljunk meg a művészet oltára előtt!
felkialtas worship felkialtas
2005. 03. 08. kedd 09:11  #32
hidrom hidrom
Itt gyülekeznek a nagyotmondók.
2005. 03. 08. kedd 08:03  #31
alkalmialkesz alkalmialkesz
egész nap mehetne tőlem nyugodtan, habár még csak 5órás meneteim voltak :)
2005. 03. 08. kedd 07:22  #30
hidrom hidrom
Remélem azért jól vagy!
Orvos látott már?
Kis Háry János.
(Ez egy válasz flori üzenetére (2005. 01. 24. hétfő 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 24. hétfő 23:48
Kedves Zeri! Ami az első megállapításodat illeti, ahhoz 1 történetet szeretnék hozzáfűzni. Tavaly volt szerencsém 2 hónapot Angliában tölteni, amíg a barátnőm - legnagyobb sajnálatomra - itthon maradt.Hogy mikor hazajöttem mi volt, azt nem részletezném, a lényeg h Ő úgy "öüsszeszűkűlt", h fájt Neki, és nem azért, mert előtte nem csináltuk:) Én meg 3x elmentem úgy, h ki sem vettem, mert végig kemény volt a farkam. Ezt most nem "vagizásnak" hinni, csupán azt szerettem volna demonstrálni, h nálunk én bírom jobban a hosszútávú szexet, ami 60-90 percet jelent elő- és utójátékkal. H ez most sok v kevés, azt minenkinek a szabad döntésére bízom. És ezalatt 3x megyek alatt, és a "Krupp acél" nem enged a keménységéből. A hozzászólásod második részével viszont abszolút egyetértek, nincs is annál jobb, mint 1 kimerítő szeretkezés utan finom csókokkal illetni a másikat, simogatni, és csak úgy "lenni" egymás karjaiban.
2005. 03. 08. kedd 04:51  #29
Peter North Peter North
Hát nemtudom ti hogyvagtok vele de én rögtön egymás után utálok. Kell egy félóra - óra pihi aztán mehet a végtelenségig nyes
2005. 01. 25. kedd 11:46  #28
Törölt felhasználó (14039)
Csá.
Szerintem a mennyíség nem mehet a minőség rovására.
Ha igen akkor az már nem jó.
Valóban jó két alkalom között odabújni, círógatni, és ezután újra mehet az egész. Akár többszőr is egy nap alatt.
2005. 01. 25. kedd 10:38  #27
qqccska qqccska
Egyszer - sajna csak egyszer ment bele - csináltuk úgy. Csudi volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 23. vasárnap 20:44
Személy szerint a szexben az intim helyzetet is szeretem megélni és ha annyira jól érzem magam az adott férfival, akkor azt sem bánnám, ha ki sem venné..:-))
2005. 01. 25. kedd 09:36  #26
huncutszem huncutszem VIP
Most ez attol is függ hogy kivel, a férjemmel kéthetente 5-perc is sok, míg a szerelmemmel napi 2-ora is kevés (lenne ha tudnék vele annyit együtt lenni)
2005. 01. 24. hétfő 23:52  #25
flori flori VIP
Ja igen, és a válasz az eredeti kérdésre. HA együtt vagyunk, akkor 2-3x naponta biztosan megvan. És isteni! (megelőzve a "jóindulatú" hozzászólásokat, szeretném megjegyezni, h kb 2naponta találkozunk)
2005. 01. 24. hétfő 23:48  #24
flori flori VIP
Kedves Zeri! Ami az első megállapításodat illeti, ahhoz 1 történetet szeretnék hozzáfűzni. Tavaly volt szerencsém 2 hónapot Angliában tölteni, amíg a barátnőm - legnagyobb sajnálatomra - itthon maradt.Hogy mikor hazajöttem mi volt, azt nem részletezném, a lényeg h Ő úgy "öüsszeszűkűlt", h fájt Neki, és nem azért, mert előtte nem csináltuk:) Én meg 3x elmentem úgy, h ki sem vettem, mert végig kemény volt a farkam. Ezt most nem "vagizásnak" hinni, csupán azt szerettem volna demonstrálni, h nálunk én bírom jobban a hosszútávú szexet, ami 60-90 percet jelent elő- és utójátékkal. H ez most sok v kevés, azt minenkinek a szabad döntésére bízom. És ezalatt 3x megyek alatt, és a "Krupp acél" nem enged a keménységéből. A hozzászólásod második részével viszont abszolút egyetértek, nincs is annál jobb, mint 1 kimerítő szeretkezés utan finom csókokkal illetni a másikat, simogatni, és csak úgy "lenni" egymás karjaiban.
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 23. vasárnap 18:38
A lányok nem bírják jobban a hosszútávú szexet, mint a fiúk? Mégiscsak a fiúk "vesztenek" valamit minden egyes élvezéskor, aminek idő kell, amíg helyreáll a rend. Én abban is hiszek, hogy az együttlét nem csak testi kell, hogy legyen, hanem a lelki együttlét, a harmónia is fontos. Rendkívül nagy élmény az, amikor az orgazmus után a hölgy hozzámbújik és alszik, pihen erőtgyűjt a karjaimban a következő menethez. Ezzel a lelki többlettel sokkal nagyobb élmény az együttlét. És én ezért odavagyok. Persze ennek fényében egész nap mehet ez így.
2005. 01. 24. hétfő 23:28  #23
IGOR IGOR
én kb 0,65ször 1 nap mf1
/ 13