Én semmi rosszra nem gondolok...amire én gondolok, az nagyon jó:-)
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2006. 02. 02. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 02. csütörtök 13:12
Ne gondolj rosszra, elég nagy a baráti, sőt a munkahelyi ismeretségi köröm
Ne gondolj rosszra, elég nagy a baráti, sőt a munkahelyi ismeretségi köröm
És kivel tennéd, ha már társaságot írtál?
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2006. 02. 02. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 02. csütörtök 13:10
Az attól függ milyen a hangulatom, milyen a társaság vagy csak szürke hétköznapi munkanap, vagy éppen bulizunk netán strandolunk, ez sokmindentől függ.
Az attól függ milyen a hangulatom, milyen a társaság vagy csak szürke hétköznapi munkanap, vagy éppen bulizunk netán strandolunk, ez sokmindentől függ.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 02. 02. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 02. csütörtök 12:56
Igazad van!
Szóval?
Te hányszor szeretnél szexelni egy nap?
Szóval?
Te hányszor szeretnél szexelni egy nap?
Igazad van!
Szóval?
Te hányszor szeretnél szexelni egy nap? (Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2006. 02. 02. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval?
Te hányszor szeretnél szexelni egy nap? (Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2006. 02. 02. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 02. csütörtök 12:55
Ez nagyon rosszul feltett kérdés azthiszem. Előre ki tudja megtervezni hogy hány akciója lesz a nap folyamán? Esetleg úgy lehet reális a kérdés, hogy hányszor szeretnél szexelni egy nap?
Ez nagyon rosszul feltett kérdés azthiszem. Előre ki tudja megtervezni hogy hány akciója lesz a nap folyamán? Esetleg úgy lehet reális a kérdés, hogy hányszor szeretnél szexelni egy nap?
1-2-3-4-5-6-7? vagy 8?
Vagy kčtszer! Tobbet nem mondhatok, mert azt mondjŕtok nagykčpu vagyok!:)
legalább egyszer!
Vŕlaszoltam, sajnos tobbet čn sem tudok.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 31. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Te jó ég..... írok Neked priv. üzit... majd válaszolj rá kérlek!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 20:48
Hmmm egy čves bejegyzčs. Eni 8888 balesetben meghalt osszel! R.I.P. Eni.
Es hova lett Bi-ge meg a tobbiek???
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmmm egy čves bejegyzčs. Eni 8888 balesetben meghalt osszel! R.I.P. Eni.
Dobjuk fel újra e feledésbe merült témát...
![confused](images/smilies/confused.gif)
![kerdes](images/smilies/kerdes.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
![zavart1](images/smilies/zavart1.gif)
Ezt én is olvastam és jót derültem rajta!
![wink](images/smilies/wink.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Nem állítottam, hogy én mestere vagyok az ESZO-nak, másrészt a párommal próbáljuk tökéletesíteni tudásunkat és ez engem maximálisan kielégít!
Köszi!
Köszi!
Kedves mitfarer!
Sajnos Te el vagy tévedve, nézd meg alposabban az itinered!
Ha hallottál volna az ESZO-ról (Elnyújtott Szexuális Orgazmus), akkor tudnád, hogy akik magas fokán állnak ennek a művészetnek, azoknak akár 30 percnél is tovább tarthat az orgazmusuk!
Sajnos az egy éjszaka alatt leadott 8-9 lövéssel is csak ipari tanuló vagyok ahhoz a mukihoz képest, aki ellenőrzött körülmények között 1 azaz egy óra alatt 16-ot produkált.
Másrészt sem dicsekedni, sem másokat lenézni nem állt szándékomban, sőt épp arról próbált szólni a hozzászólásom, hogy akár egy rövid és gyors aktus is kielégítő lehet, ha a párnak olyan a hangulata. A lényeg az, hogy mindkét fél örömét lelje benne!
Üdv!
Ja és RALLY 4 EVER!!!
Sajnos Te el vagy tévedve, nézd meg alposabban az itinered!
Ha hallottál volna az ESZO-ról (Elnyújtott Szexuális Orgazmus), akkor tudnád, hogy akik magas fokán állnak ennek a művészetnek, azoknak akár 30 percnél is tovább tarthat az orgazmusuk!
Sajnos az egy éjszaka alatt leadott 8-9 lövéssel is csak ipari tanuló vagyok ahhoz a mukihoz képest, aki ellenőrzött körülmények között 1 azaz egy óra alatt 16-ot produkált.
Másrészt sem dicsekedni, sem másokat lenézni nem állt szándékomban, sőt épp arról próbált szólni a hozzászólásom, hogy akár egy rövid és gyors aktus is kielégítő lehet, ha a párnak olyan a hangulata. A lényeg az, hogy mindkét fél örömét lelje benne!
Üdv!
Ja és RALLY 4 EVER!!!
![wink](images/smilies/wink.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Igazad van!
Végre egy őszinte ember.
Nem is árt néha elküldeni ezeket a nagyotmondókat a picsukába.
Végre egy őszinte ember.
Nem is árt néha elküldeni ezeket a nagyotmondókat a picsukába.
Légyszi segíts ki, mer' tudod, hogy én primitív vagyok!