szóban akár 5ször is egy nap de gyakorlatban igy 45 évesen elég a napi egy,egy bizonyos kor után nem az a lényeg hogy hányszor kivánom hanem hogy birom,volt idő 20 éves koromban hogy egy este 5 menet,most meg 5 este 1 menet mig a fiataloknál lehet hogy a teljesitmény dominál,én nekem inkább a minőség
Az a baj, hogy még az útlevelem is lejárt, meg a vizummal is gondjaim vannak, és nehezen megy, meg most nincs nagyon időm.
De vannak, csak tudod nagyon elfoglalt vagyok.
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 23. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 09:50
Miert lenne az problema?
Nagyon sok mas ember nem el Magyaro...
Ott ahol Te elsz nincs lany? Es par?
Ott ahol Te elsz nincs lany? Es par?
a jobol is megart a sok
ha elmaradt a reggeli, meg a deli, akkor este be lehet potolni
de ha reggel is, meg delben is, es este meg 3szor...az sok
nekem a rekordom egy nap alatt 8 aktus, de a vege fele olyan volt, mintha muszajbol csinalnam...ugy meg nem annyira jo
tehat tartom magam ahhoz az elmeletemhez, hogy a napi 3 az optimalis
persze ez most nekem is utopisztikus...ugyanis tavkapcsolatban elek a baratnömmel (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 23. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ha elmaradt a reggeli, meg a deli, akkor este be lehet potolni
de ha reggel is, meg delben is, es este meg 3szor...az sok
nekem a rekordom egy nap alatt 8 aktus, de a vege fele olyan volt, mintha muszajbol csinalnam...ugy meg nem annyira jo
tehat tartom magam ahhoz az elmeletemhez, hogy a napi 3 az optimalis
persze ez most nekem is utopisztikus...ugyanis tavkapcsolatban elek a baratnömmel (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 06. 23. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
És az éjszakai 1-2-3-mal mi lesz?
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 23. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 12:49
szerintem az optimalis eloszlas az a : reggel+delben+este=3 alkalom
Sajna nekem kb 1/30 a ráta... ;-(
szerintem az optimalis eloszlas az a : reggel+delben+este=3 alkalom
nekem lassan a napi 1 is elég lenne...de jelenleg a 0,125/nap az átlagom:-(
Miert lenne az problema?
Ott ahol Te elsz nincs lany? Es par? (Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott ahol Te elsz nincs lany? Es par? (Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 16:51
Nem tudom, mert most eléggé elfoglalt vagyok. A legnagyobb probléma pedig az, hogy nem Magyarországon élek!
Napi egyszer és azt sem mindennap...
néha napi 2-3 szor és azt is egy hónapban max 2-er
néha napi 2-3 szor és azt is egy hónapban max 2-er
Én hétköznapi ember vagyok
Nem tudom, mert most eléggé elfoglalt vagyok. A legnagyobb probléma pedig az, hogy nem Magyarországon élek!
De vannak, csak akkor ugye ami a legjobb nem kell tanulni. Igy minden napomat nagyrészt vele töltök.
minél többször:)))) jó most???
Ezt ugy erted, hogy nyaron nincsenek hetkoznapok?
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 13:19
Ha nagyon bevagyok gerjedve nem tudok leállni. Sajnos az utóbbi időben elhanyagoltam egy kicsit a szexet a tanulás miatt. Hétvégén képes vagyok egész nap a barátom farkán lovagolni. Van, hogy egy nap 4szer 5ször szexelek, mert kivánom, és nem tudok betelni az élvezettel. Nyáron majdnem mindennap szexelek, mert akkor a barátom is mindig kéznél van. Hétköznap ugye nem tudunk, mert nincs ott a közelemben, és csak hétvégén jár haza.
Ha nagyon bevagyok gerjedve nem tudok leállni. Sajnos az utóbbi időben elhanyagoltam egy kicsit a szexet a tanulás miatt. Hétvégén képes vagyok egész nap a barátom farkán lovagolni. Van, hogy egy nap 4szer 5ször szexelek, mert kivánom, és nem tudok betelni az élvezettel. Nyáron majdnem mindennap szexelek, mert akkor a barátom is mindig kéznél van. Hétköznap ugye nem tudunk, mert nincs ott a közelemben, és csak hétvégén jár haza.
Teljesen igazad van. Minél többször annál jobb. Lényeg, hogy átérezd, és élvezd!
Én 5-6 szor is szeretek, illetve szeretnék, mert már csak nyalni tudok:-(
Ááá...dehogy..nekem nagyon jó szokott lenni!!!
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2006. 02. 02. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mégis csak rosszra gondoltál :))
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 02. 02. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 02. csütörtök 13:20
Én semmi rosszra nem gondolok...amire én gondolok, az nagyon jó:-)