Nálunk forditva van..:(A páromnak van nyügje,vagy megy a meccs,vagy álmos,vagy jo film van,meg ilyesmi...(
Midég!!!
ahányszór csak bírom
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
mi 3
A reggel, délben, este/ este 2x híve vagyok
Persze minden nap azért nem menne huzamosabb ideig. Egy éjszaka 6szor volt a rekord
![buck](images/smilies/buck.gif)
Persze minden nap azért nem menne huzamosabb ideig. Egy éjszaka 6szor volt a rekord
Régi nagy szerelmemmel 23 évesen bezárkóztunk egy lakásba anno. Akkor én nyolcszor jutottam el az utolsó cseppig. Így negyven felett volt már, hogy egy kedves párral, gumiban hatszor, és nemrégen egy swingerklubbos egész éjszaka háromszor . Általában a napi egy azért még összejön , csak egymásra kell néznünk és kiolvasni a vágyat párunk szeméből....
dzivkane en legszivesebben egesznap csak szexelnek persze kissebb szunetekkel mar csak azert is mert nem minden ffi szeret mas ffi altal ossze gecizett novel szeretkezni de sajna mostanaban egyre ritkabb az a nap amikor legalabb harman megdugnak,de azert hala az istennek a napi egy az azert meg megvan(kiveve ha menstrualok sajna azok a baratok munkatarsak akik olyankor is orommel meg dugtak mar nincsennek)igy azon napokon jo ha szophatok
ahányszor megkívánom a párom
vagy ő engem
És spam.. ez..de nemigaz, hogy nem vette észre h mi folyik a háta mögött :(
![smile](images/smilies/smile.gif)
öregSam! Szomorú történet a tiéd, de benne van az igazság mert ahogy írtad "fel kell kötni a nyúlcipőt" és bizony ott már mást nem lehet tenni ha már rendszeresen félrelép az asszony! Azt mondják kurvából lesz a legjobb feleség. De hogy feleségből a legjobb kurva!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 12. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 07. 12. szombat 21:36
Nekem volt egy barátom sajnos fiatalon meghalt. Nagyon sokáig munkatársak voltunk, és reggelenként azzal jött be a munkahelyre, ahol ment a cívódás, hogy az ő feleségének megint fájt a veséje, máskor a feje és egyéb kifogások. Aztán évekkel később baráti viszonyba kerültem egy emberrel aki munkatársa volt a hölgynek. Kiderült hogy a fél cég átment már rajta, rendszeresen dugták a munkahelyén nemcsodálom, hogy estére már fájt mindene. Annak oka van, ha egy fiatal nő mindig kifogást keres, szerintem legtöbbször nem egészségügyi. Barátom sosem tudta meg, mint általában a férjek utoljára. De azért elgondolkodtató, ha egy nő fiatalon és egészségesen visszutasítja a párját és ez rendszeres. Ott valami bűzlik, fel kell kötni a nyúlcípőt és menekülni amíg időben van.
Nekem volt egy barátom sajnos fiatalon meghalt. Nagyon sokáig munkatársak voltunk, és reggelenként azzal jött be a munkahelyre, ahol ment a cívódás, hogy az ő feleségének megint fájt a veséje, máskor a feje és egyéb kifogások. Aztán évekkel később baráti viszonyba kerültem egy emberrel aki munkatársa volt a hölgynek. Kiderült hogy a fél cég átment már rajta, rendszeresen dugták a munkahelyén nemcsodálom, hogy estére már fájt mindene. Annak oka van, ha egy fiatal nő mindig kifogást keres, szerintem legtöbbször nem egészségügyi. Barátom sosem tudta meg, mint általában a férjek utoljára. De azért elgondolkodtató, ha egy nő fiatalon és egészségesen visszutasítja a párját és ez rendszeres. Ott valami bűzlik, fel kell kötni a nyúlcípőt és menekülni amíg időben van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 05. szombat 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (232354)
2008. 07. 05. szombat 11:39
Nem nagyon hiszem, mert rengeteg nő van ha megérzi,hogy akarsz valamit már fáj is a feje.
Sziasztok!
Nekem egyszer a feleségem szerint majd egyszer
))
Nekem egyszer a feleségem szerint majd egyszer
![wink](images/smilies/wink.gif)
Egyszer, de az olyan is legyen
Az olyan nőt nagyon gyorsan ott kell hagyni és b...sszon egyedül!
Vagy, ha jól főz, akkor meg ki kell használni és félre kell kefélni, ez a leg kézenfoghatóbb ötletem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 05. szombat 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy, ha jól főz, akkor meg ki kell használni és félre kell kefélni, ez a leg kézenfoghatóbb ötletem.
![confused](images/smilies/confused.gif)
Törölt felhasználó (232354)
2008. 07. 05. szombat 11:39
Nem nagyon hiszem, mert rengeteg nő van ha megérzi,hogy akarsz valamit már fáj is a feje.
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2008. 06. 28. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 28. szombat 22:34
Hát pedig a férfin múlik a java.persze van hogy tényleg akármit csinálsz nem fog menni, de amúgy meg a férfin múlik hogy hogy közelíti meg a nőt
nekem 1x elég
![boxer](images/smilies/boxer.gif)
ahányszor kivánjuk egymást a párommal
![wink](images/smilies/wink.gif)
attol függ hogy ki a partnerem, meg hogy mennyire uj a szerelem vagy a kapcsolat....mindenesetre én imŕdom a sexet.....az egyik legjobb dolog a vilŕgon
Jól van barátom! Te nem vagy rokona Hári Jánosnak?
Az egész napot.....,beszarás! Mennyi nagyot mondó emberke van itt!
(Ez egy válasz darcvader üzenetére (2008. 06. 28. szombat 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egész napot.....,beszarás! Mennyi nagyot mondó emberke van itt!
![worship](images/smilies/worship.gif)
2008. 06. 28. szombat 14:45
Én az egésznapot végig szeretkezném és a párom is igy gondolkodik de sajnos az a baj hogy tul nagy a forgalom nálunk igy hát marad az esti hancur.DE akkor nagyon nagyon
Ha jobban belegondolok úgy tűnik ebben is vannak típusok. Van aki valóságos gépfegyver és csak nyomja a gyors sorozatokat, van aki meg ágyú, sokára sül csak el.
3X sikerült eddig max... utánna a nőm elfáradt, és elalud...
jó lenne egyszer legalább 5X....
jó lenne egyszer legalább 5X....