nekem eddig 4 a rekordom :P
napi 1 max 2 de csak ha marad energia! nálunk a minöség a lényeg nem a mennyiség
Sziasztok! Mivel hogy nekem nincs párom, így nekem sajnos meg kel elégednem a heti, ill. a 2 heti 1 alkalomal. Pedig én napjába töbször is szeretném, mert imádom a szexet!!!!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Napi 2X de egy menet akar 1 oras is lehet
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
ugylátom itt majdnem mindenki a mennyiségre megy
minőség! ez a lényeg!!! mint a bad boys-ban tudjátok.....
![smile](images/smilies/smile.gif)
Hát pedig a férfin múlik a java.persze van hogy tényleg akármit csinálsz nem fog menni, de amúgy meg a férfin múlik hogy hogy közelíti meg a nőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (232354)
2008. 06. 22. vasárnap 11:34
én legalább 1 nap egyszer, de ez soha nem a férfin múlik!!
Én az egésznapot végig szeretkezném és a párom is igy gondolkodik de sajnos az a baj hogy tul nagy a forgalom nálunk igy hát marad az esti hancur.DE akkor nagyon nagyon
A feleségemmel 10 év kapcsolat után megy a napi 2-3 élvezés, ebből 1-2 dugással
Sajnos neki nincs minden nap energiája hozzá, de szépen lassan nő az igénye. A rekordom ifjú koromban 7 volt, de a végén már csak forró gőz jött ki jóformán
Jójó, finomítok, szóval nem egymás után volt ennyi, hanem egy nap, meg ez az elélvezéseim száma, szóval nem szigorúan a menetek száma... De amúgymeg higyjetek amit akartok. :P
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 28. szombat 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 28. szombat 07:05
10-dik???
na jahh,
én meg csak a 20-dik után szoktam lihegni...
(kisháryjánosunk)
na jahh,
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
(kisháryjánosunk)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
10-dik???
na jahh,
(kisháryjánosunk)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 28. szombat 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
na jahh,
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
(kisháryjánosunk)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Törölt felhasználó (293945)
2008. 06. 28. szombat 00:45
Motoszkált mostanában bennem egy kérdés, de ez a topic most megnyugtatott. Hetente 1x találkozom a barátnőmmel (hétvégén), ígyhát akkorra gyülemlik fel az egész heti szexadag.
Namármost a múltkor a 10. menet egyszerűen nem akart menni részemről, tökre ki voltam akadva a farkamra, hogy mit képzel...
De aztán belegondoltam, hogy hoppáá, nem sok ez egy kicsit?
De akkor ahogy így látom a 10 menet az már elég sok, így nem vagyok impotens, meg semmi ilyesmi...
Motoszkált mostanában bennem egy kérdés, de ez a topic most megnyugtatott. Hetente 1x találkozom a barátnőmmel (hétvégén), ígyhát akkorra gyülemlik fel az egész heti szexadag.
Namármost a múltkor a 10. menet egyszerűen nem akart menni részemről, tökre ki voltam akadva a farkamra, hogy mit képzel...
De aztán belegondoltam, hogy hoppáá, nem sok ez egy kicsit?
De akkor ahogy így látom a 10 menet az már elég sok, így nem vagyok impotens, meg semmi ilyesmi...
Höhöhöh, ez jó hászor egy nap? Hány éves aki kérdezte? Család, munkahely? stb?
Mer' volt már úgy hogy 5-6-szor egy nap, de.....
Mer' volt már úgy hogy 5-6-szor egy nap, de.....
Én naponta csak egyszer, de az legalább két menet legyen!
én legalább 1 nap egyszer, de ez soha nem a férfin múlik!!
Sokszor amég ki nem merülök
ahányszor csak bírom vagy ahányszor a párom akarja
amúgy a napi 1et úgy értettem, h 1 nap max 1x csináltuk, olyan nem volt még h többször is.
amúgy meg heti 1x, de mostanában 2x-3x is
amúgy meg heti 1x, de mostanában 2x-3x is
hát majd kiderül, hogyan fog sikerülni
Örülök, hogy így ismeretlenül is rátapintottam a lényegre.
Persze nem arra gondoltam, hogy öltözzetek fel, és álljatok neki sakkozni, csak arra, hogy tartsatok szünetet, pont, ahogy leírtad (nem hülyeség, nem felesleges), de várd meg, amíg túlesel a "holtponton". A párom fogalmaz így, mivel én nem fiúból vagyok, az ő véleményét tudom csak továbbítani: van Nektek egy holtpontotok, ha magömlés előtt időben abbahagyjátok a farkincád izgatását, egy kis idő múlva át tudsz esni a magömlés közeli állapoton, és szinte kezdheted előről a saját izgalmi görbédet. Ez elég érthetetlenre sikeredett, de azért megfejthető.
A másik: azt mondtad, hogy pont az előjáték miatt kívánod meg nagyon. Az előjátéknál szerintem ilyen esetben tudatosan kerüld (kerüljétek) az idő nagy részében a péniszedet, az izgatásnak ezer más módja is van, tapasztaljátok meg, mi esik még jól azon kívül hogy ő kézzel vagy a szájával a péniszedet izgatja. Így amire aktusra kerül a sor, nem leszel túlságosan felaljzva.
Még egy kézen fekvő dolog: gondolom óvszerrel védekeztek, ha igen, létezik extravastag kivitel, nemcsak a kiszakadás réme ellen vastagított, hanem hogy egy kicsit tompítsa pont az érzékeidet, ezáltal megnyújtva az időt az elélvezésig. Remélem ismételten segítettem.
(Ez egy válasz Gizdamen üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze nem arra gondoltam, hogy öltözzetek fel, és álljatok neki sakkozni, csak arra, hogy tartsatok szünetet, pont, ahogy leírtad (nem hülyeség, nem felesleges), de várd meg, amíg túlesel a "holtponton". A párom fogalmaz így, mivel én nem fiúból vagyok, az ő véleményét tudom csak továbbítani: van Nektek egy holtpontotok, ha magömlés előtt időben abbahagyjátok a farkincád izgatását, egy kis idő múlva át tudsz esni a magömlés közeli állapoton, és szinte kezdheted előről a saját izgalmi görbédet. Ez elég érthetetlenre sikeredett, de azért megfejthető.
A másik: azt mondtad, hogy pont az előjáték miatt kívánod meg nagyon. Az előjátéknál szerintem ilyen esetben tudatosan kerüld (kerüljétek) az idő nagy részében a péniszedet, az izgatásnak ezer más módja is van, tapasztaljátok meg, mi esik még jól azon kívül hogy ő kézzel vagy a szájával a péniszedet izgatja. Így amire aktusra kerül a sor, nem leszel túlságosan felaljzva.
Még egy kézen fekvő dolog: gondolom óvszerrel védekeztek, ha igen, létezik extravastag kivitel, nemcsak a kiszakadás réme ellen vastagított, hanem hogy egy kicsit tompítsa pont az érzékeidet, ezáltal megnyújtva az időt az elélvezésig. Remélem ismételten segítettem.
2008. 06. 09. hétfő 23:17
köszi a válaszokat.
1. márciusban múltunk el mind2en 18ak
2. sztem ez lehet a kulcsa: túlságosan izgulsz, teljesítménykényszer alatt állsz vagy éppen a korai magömlés miatti szégyenérzet zavar.
3. az előjáték az nálunk nagyon megy, sztem azal nincs gond... sőt akkor jön az, h nagyon akarom, és hamar el is megyek.
"Ha úgy érzed, hamar el fogsz menni, akkor függesszétek fel az aktust" ---> ezzel arra céloztál, h teljesen hagyjunk abba mindent, mielőtt elmennék és ne fejezzük be? mi eddig azt a módszert próbáltuk alkalmazni, hha közel vagyok, akkor egy picit várunk, és utánna folytatjuk. ez eredményre vezethet v hülyeség és fölösleges??!!
2. sztem ez lehet a kulcsa: túlságosan izgulsz, teljesítménykényszer alatt állsz vagy éppen a korai magömlés miatti szégyenérzet zavar.
3. az előjáték az nálunk nagyon megy, sztem azal nincs gond... sőt akkor jön az, h nagyon akarom, és hamar el is megyek.
"Ha úgy érzed, hamar el fogsz menni, akkor függesszétek fel az aktust" ---> ezzel arra céloztál, h teljesen hagyjunk abba mindent, mielőtt elmennék és ne fejezzük be? mi eddig azt a módszert próbáltuk alkalmazni, hha közel vagyok, akkor egy picit várunk, és utánna folytatjuk. ez eredményre vezethet v hülyeség és fölösleges??!!
köszi a válaszokat.