na ma sem lesz itt semmi csak még nem tudtak semmi újat kitalálni ,de gondolom nagyon torik rajta az agyukat!!!
uccsó három véleményre:
"türelem, pinát terem!" ... (Ez egy válasz geryke89 üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
"türelem, pinát terem!" ... (Ez egy válasz geryke89 üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
hát ez elég gáz, legalább felraktak volna pár új videót, hogy ne lázadjon a nép, de még arra is szartak.
szerintem soha tuti megint kitalálnak valamit!!!
(Ez egy válasz Gabeszzzz üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
mikor lehet megtekinteni a versenyzőket?
remélem én is...
(Ez egy válasz geryke89 üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 22. vasárnap 08:32
Megint vártunk egy hetet aztán majd gondolom ma vagy holnap megint meghosszabítját egy héttel vagy torlik az egészet!!!Remélem azért már lesz elég pályázó és megérte várni
jo pár pályázat volt már így, és igán az emberi tulajdonság miatt van így, mindenki, ha magába néz tudja mire gondolok az utolsó pillanatban meg csinálni..., van még időm...
ha vissza olvasol és olyan rég vagy itt akkor még emlékszel is... (Ez egy válasz Pe2 üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 02:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ha vissza olvasol és olyan rég vagy itt akkor még emlékszel is... (Ez egy válasz Pe2 üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 02:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 22. vasárnap 02:12
Elképesztő. Az oldal véleményem szerint vesztett színvonalából, mióta Kovi a diri. De ez csak az én véleményem. (Gondoltam hogy azért van meghosszabbítva a nevezési idő, mert nem jött elég pályázat.) Mi viszont elég régóta várjuk.
További szépet mindenkinek
Látni akarom őket!!!!!
Megint vártunk egy hetet aztán majd gondolom ma vagy holnap megint meghosszabítját egy héttel vagy torlik az egészet!!!Remélem azért már lesz elég pályázó és megérte várni
Elképesztő. Az oldal véleményem szerint vesztett színvonalából, mióta Kovi a diri. De ez csak az én véleményem. (Gondoltam hogy azért van meghosszabbítva a nevezési idő, mert nem jött elég pályázat.) Mi viszont elég régóta várjuk.
A verseny és szavazási rendszer jellegéből adódóan igen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4305)
2008. 06. 16. hétfő 12:56
..és akkor ez most azt is jelenti,hogy a pályázókat (már aki van) is csak 1 hét múlva lehet látni???
..és akkor ez most azt is jelenti,hogy a pályázókat (már aki van) is csak 1 hét múlva lehet látni???
azt meg lehet kérdezni h hányan jelentkeztek eddig?
Na ne máááár :(((( én küldtem be sorozatot :S olyan gáz h kell még egy hetet várni arra h lehessen rájuk szavazni :(( gyerünk emberek nehogy csekély érdeklődésre való tekintettel lefújják a versenyt!
Többen? Majdnem, hogy semennyien... A mostani versenyünk valamiért nem ért célba, a nevezések száma elszomorítóan és hihetetlenül kevés. Páran kértek még egy hetet, és akkor beküldik... Reménykedjünk!
csak a szokásos. még egy hét, hogy többen jelentkezhessenek
Senki nem mondta, hogy másnap indul a szavazás, a kiírásban sem szerepel így. De a szokásos 1 hetes hosszabításra most is szükség van.
mindjárt dél......és még mindig semmi.
ha én így dolgoznék,már kirúgtak volna ))) (Ez egy válasz actre üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ha én így dolgoznék,már kirúgtak volna ))) (Ez egy válasz actre üzenetére (2008. 06. 16. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 16. hétfő 09:45
Itt van mindjárt 10 óra és semmi!!!
Kiváncsian várom kicsi régiónk képviselőit. Hajrá Magyarok!
Itt van mindjárt 10 óra és semmi!!!
Nem, mivel 15-e éjfél a határidő. De egyébként is kell némi idő, amíg helyrerázzuk a beküldött anyagokat (logózás, méretezés, stb), arra is számolhatsz pár órát.
(Ez egy válasz jani182 üzenetére (2008. 06. 15. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 15. vasárnap 22:54
és 00.00kor elvileg már láthatóak is lesznek? érdemes még ezt az órát kivárnom? vagy inkább majd holnap?