2 hónapot várni 5 sorozatra.....
minden respect egyáltalán magáért a jelentkezésért, de ahogy az egyik admin fogalmazott finoman.....nem volt éppenséggel nyerő ez az új játék...:(
minden respect egyáltalán magáért a jelentkezésért, de ahogy az egyik admin fogalmazott finoman.....nem volt éppenséggel nyerő ez az új játék...:(
mIT IS ÍRJAK.......... NEM TALÁLOK SZAVAKAT...
tökéletesen bejönnek a sorozatok!
most már szavazzatok és véleményezzetek!
legszebb pina, legjobb punci!--->KLIKK!
most már szavazzatok és véleményezzetek!
legszebb pina, legjobb punci!--->KLIKK!
Korriander képesi fantasztikusak! A puncija valami gyönyörűség! Éjjel nappal csak nyalnám!
a kalocsai lányé nagyon szép
Megvan a hiba oka: az egyik frontend gépünk nem szinkronizált jól. Már rendben lesz minden.
(Ez egy válasz Longleyy üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 12:11
érdekes a jelenség mert én sem csináltam semmit és már jó! Ja és én is megnéztem mind két böngészővel! Na mindegy, most már jó lesz!
érdekes a jelenség mert én sem csináltam semmit és már jó! Ja és én is megnéztem mind két böngészővel! Na mindegy, most már jó lesz!
Megnéztem IE-vel, Firefox-al, gond nélkül dolgozik, nálatok van a baj.
Szerintem PÉCS-KALOCSA közt fog eldölni 11-esekkel Mind a 2 Nagyon jó sorozat! Lényegre törő és bevállalós!
Tényleg nem nyitja meg... :-(
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 10:37
Megnéztem IE-vel, Operával, Firefox-al, semmi gond. Sima html oldalon vannak a képek, ha nem nyitja meg, akkor valami komoly gond van a gépeddel.
De még nekem sem...
pedig nekem sem nyitja meg
most már meg tudom nézni, pedig az én gépemmel nem csináltam azóta semmit. na mind1
Megnéztem IE-vel, Operával, Firefox-al, semmi gond. Sima html oldalon vannak a képek, ha nem nyitja meg, akkor valami komoly gond van a gépeddel.
nekem nem nyitja meg a képeket, letölteni meg ugye nem tudom mert nem tudok szavazni, szavazni meg azért nem tudok mert nem vagyok vip.
Több ember, több hülye.....
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 10:14
Nem értem ezt a felháborodást. Pár tény:
1. Minden versenyünkön volt egy hét hosszabítás (1-et leszámítva).
2. Sosem kerültek ki határidős nap éjfélkor a sorozatok, ahogy ezt nem is írtuk ki, csak a kikerülés napját.
3. Arra nem gondoltok, hogy azért van még vele munka, mielőtt kikerül? Eddig miért nem volt ennyi értetlenkedő ember egyik versenyünk kikerülésekor sem?
Jah, egyébként kint van.
2. Sosem kerültek ki határidős nap éjfélkor a sorozatok, ahogy ezt nem is írtuk ki, csak a kikerülés napját.
3. Arra nem gondoltok, hogy azért van még vele munka, mielőtt kikerül? Eddig miért nem volt ennyi értetlenkedő ember egyik versenyünk kikerülésekor sem?
Jah, egyébként kint van.
Nem értem ezt a felháborodást. Pár tény:
Jah, egyébként kint van.
Jah, egyébként kint van.
Képeket akarunk!
23.a van és még mindig semmi. most hány hetet találtok ki srácok?=)
relax, ma kikerül
(Ez egy válasz geryke89 üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 08:47
na ma sem lesz itt semmi csak még nem tudtak semmi újat kitalálni ,de gondolom nagyon torik rajta az agyukat!!!