Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 05. 19. hétfő 21:10  #68
MmePrune MmePrune VIP Admin
talán a fiók mélyén ravasz1

feltételezem, hogy majd később lesznek láthatóak:

"A versenyre 2008. április 15. - 2008. június 15. között lehet nevezni (képeket, videót beküldeni), ezután indul a szavazás! A szavazás 2008. június 29-ig tart. A nyereményeket ezután adjuk át!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 19. hétfő 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33919)
2008. 05. 19. hétfő 20:24
Hol vannak a képek, amit eddig beküldtek?
2008. 05. 19. hétfő 20:24  #67
Törölt felhasználó (33919)
Hol vannak a képek, amit eddig beküldtek?
2008. 05. 19. hétfő 13:48  #66
surdapapa surdapapa
Maestro!
már ne haragudj, de nem a "Hol lakik a legjobb punci" a verseny címe?
szerintem sokkalta érdekesebb lett volna ha a szűkebb pátriájukba fényképezhetnék magukat, mint ha valaki elmegy az ország másik végéről mondjuk Bivalyröcsögére... és ott készíti el a fotóit!
Milyen érdekes lenne mondjuk a szomszédasszonyra ránézni, h hoppá nem Őt láttam-e a gégén?
tudom sok embert negatívan érinthetne, ha kiderülne róla, h fent vannak a neten a -ráadásul nyilvános helyen készült- meztelen képei, de milyen erkölcsi alapon ítélkeznek a másik fölött emberek? hisz maguk keresték a képeket...

Nem értem mi köze van a szabálynak a címhez?

no mind1... várjuk a sok magamutagató szépséget!

És nyitott szemekkel kell járnunk hátha megpillantunk egy fotózást! eplus2
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kovi Kovi Admin
2008. 05. 11. vasárnap 15:18
Szia!
Ez igaz, de nem kell feltétlenül a saját falut választani. El lehet kirándulni az ország másik felébe és ott készíteni a képeket.
Üdv
Kovi

2008. 05. 17. szombat 17:17  #65
vazelinator vazelinator VIP Admin
de vissza versenyre..
és olvassátok a tanácsokat...
fogadjátok meg...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 11. vasárnap 19:21
sokszor tapasztalom hogy fikátok valakit hogy profi és hogy vegye fel az amatőr vele a versenyt...
pedig ö is amatőr, és nincs jobb gépe mint neked...
csak ö veszi a fáradságot a fény képzésre, egy kicsit dolgozik vele..
értem itt csinálsz 100 képet és nem ahogy esik a 10 kép mert 100 bol könnyebb kiválasztani 10 et
sok lány nem igazán néz ki mutatósan, de akkor is lehet nagyon nagyon jó képeket csinálni róla...
gondolom sokan vagytok ugy hoyg bénák vagytok a foton, és néha asok közt mindig akad egy gyöngy szem.. ez nem csoda... csak nagyon nagy sok kép eredménye és a szögek elhelyezkedések próbálgatása az egész, minden fotós ezt csinálja...
ebben szerintem kovi is igazt tud nekem adni...

úgy hogy vegyétek a fáradságot...
tanácsok tőlem egy amatörtöl:

sok sok fény inkább természetes, de ne alkony és ne éjszaka (vaku érdekes dolgokat művel néha, ha nem több és nem szinkronba kötött)

jah sok sok kép minél több annál több köztük a jó, úgy hogy nem kell az összeset fel töltened, válogass, mert megunjuk smile

jah és fényképezéskor ne szégyelljétek a különbözöm szögből való fényképezést a különböző pózoknak.
2008. 05. 17. szombat 17:15  #64
hagyjuk szerintem makelove -ot...
ő egyedi eset, ö élvezte hogy megvívhatta a csatáit
de sok amatőr a lököttek miatt azt hiszi, hogy ilyen ennek az emberek, mert a mű kedvelők túl cső látásúak csak képet nézi és nem szavaz, nem írnak és ez a nagy része az embernek..

akik megírnak hát ritka a normális...
és nem a g pontrendszer a miatt mert azelőtt is ez volt csak most már nincs krixkraxolás és ismételgetés
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 11. vasárnap 21:25
Egy szavazásnál sok minden számithat!Sokszor pont az iritálja a szavazót,hogy olyan a hozzá fűzött szöveg mint pl. a legszebb punci a világon.Mit mondunk erre mi szavazók,hogy ne már.De ha annyi lenne a firka nekünk csak ez van sokszor szimpatikusabb.De én ezt csak befigyeltem nem biztos,hogy így van.Azért gondoljunk csak makelove-ra elég erősen átment negatívba.Csak egy gondolat volt lehet nincs igazam.
2008. 05. 17. szombat 14:36  #63
sauer10 sauer10
Egyet értek veled. De hát úgy van rendjén, hogy mindenkinek az tetszen, ami van. smile ))
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 11. vasárnap 21:25
Egy szavazásnál sok minden számithat!Sokszor pont az iritálja a szavazót,hogy olyan a hozzá fűzött szöveg mint pl. a legszebb punci a világon.Mit mondunk erre mi szavazók,hogy ne már.De ha annyi lenne a firka nekünk csak ez van sokszor szimpatikusabb.De én ezt csak befigyeltem nem biztos,hogy így van.Azért gondoljunk csak makelove-ra elég erősen átment negatívba.Csak egy gondolat volt lehet nincs igazam.
2008. 05. 11. vasárnap 21:25  #62
zorn zorn
2008. 05. 11. vasárnap 20:24  #61
toratoratora toratoratora VIP
igen Vazi! ezt már egy párszor mi is megkaptuk...
"túl profi" "ennek nem itt lenne a helye"...
pedig tényleg amatőröl vagyunk! wink

jól írod, hogy sok képet kell készíteni, és szelektálni! mi is álltalában egy fotózás alkalmával csinálunk 100-200 képet, sokszor 1 beállásról is több felvételt készítünk, ha esetleg nem lenne egyből éles a felvétel.
aztán a gép elött szelekta!
van, hogy a 200-ból csak 20-30 ami jó, de az legalább JÓ!! (a kevesebb néha több)
nyes

kiváncsian várjuk az indulókat!! wink
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
sokszor tapasztalom hogy fikátok valakit hogy profi és hogy vegye fel az amatőr vele a versenyt...
értem itt csinálsz 100 képet és nem ahogy esik a 10 kép mert 100 bol könnyebb kiválasztani 10 et
sok lány nem igazán néz ki mutatósan, de akkor is lehet nagyon nagyon jó képeket csinálni róla...
gondolom sokan vagytok ugy hoyg bénák vagytok a foton, és néha asok közt mindig akad egy gyöngy szem.. ez nem csoda... csak nagyon nagy sok kép eredménye és a szögek elhelyezkedések próbálgatása az egész, minden fotós ezt csinálja...

sok sok fény inkább természetes, de ne alkony és ne éjszaka (vaku érdekes dolgokat művel néha, ha nem több és nem szinkronba kötött)

jah sok sok kép minél több annál több köztük a jó, úgy hogy nem kell az összeset fel töltened, válogass, mert megunjuk smile

jah és fényképezéskor ne szégyelljétek a különbözöm szögből való fényképezést a különböző pózoknak.
2008. 05. 11. vasárnap 20:24  #60
Kovi Kovi Admin
Sokan kérdeztétek, így most szeretném egyértelművé tenni: nem csupán a lakóhelyeteken készíthetitek el a felvételeket. Bárhol az országban. Legközelebb precízebben fogjuk megfogalmazni a pályázatok kiírásait. vigyor4
Üdv
Kovi
2008. 05. 11. vasárnap 20:19  #59
Kovi Kovi Admin
Igen, egyetértek. Azzal a kiegészítéssel, hogy az amatőr az nem béna. Ő amatőr. Ezért gyöngyszemek az általuk készített képek. Vagy inkább gyémántok, csak éppen még csiszolatlanok. wink

2008. 05. 11. vasárnap 19:21  #58

2008. 05. 11. vasárnap 18:54  #57
fordítsd autó klub tagságra smile sok autó defekt miatt
szexuális segéd eszközre nem kell neked tele van a kocsi csomag tartó vele smile
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kovi Kovi Admin
2008. 05. 11. vasárnap 15:25
Előre is köszönöm a felajánlásra kerülő adományokat! nyes wink vigyor2
2008. 05. 11. vasárnap 15:25  #56
Kovi Kovi Admin
Előre is köszönöm a felajánlásra kerülő adományokat! nyes wink vigyor2
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2008. 05. 06. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 06. kedd 11:35
A hsz-ekből, és nyílván a pontozásból is látszik, hogy mennyire különböző a GG nézőközönsége. Sokan izgulnak a közeli, "szétnyíltpinás" hard képekre, kevesebben a szép, erotikus, vagy akár a vagány, exhibicionista megoldásokra, ahol a pinához tartozó NŐ is bemutatásra kerül....Így aztán nem lehet elvárni, hogy az, amit Te jónak tartasz, az mindenkinek tetszen. Az is igaz, hogy van, akinek semmi sem jó...ha valami elég jó anyag, az biztos kamu, vagy miért van kitakarva az arc, sorolhatnám...Ilyen lesz ez a verseny is..Számomra azt sugallja a kiirás, hogy egy bizonyos településen, szabadban-közterületen kell fotózni, és készíteni minél merészebb képeket, de nincs megtiltva a kiírásban az, hogy pl csinálsz egy képet egy településtáblánál GG felirattal, a többit meg otthon.
De kérdezhetném azt is, hogy kinek mit jelent a "legjobb punci"? Punci alatt a NŐT értik, vagy csak a "pináját"? A legjobb az a legszebb, vagy legnagyobb, vagy összességében a legkívánatosabb? Mert ugye, azt, hogy mennyire jó, azt csak akkor tudnánk meg, ha bedugnánk a farkunkat...vagy megnyalhatnánk....
Akinek meg gáz "nyílvánosan" átvenni a díjat,(mi sem tennénk) az nyerje meg a versenyt, és hagyja Kovinál a lét...gondolom nem fog bánkódni nagyon...
2008. 05. 11. vasárnap 15:19  #55
Kovi Kovi Admin
Vagy olyan IDÓPONTOT, amikor nem jár arra a rendőr. nyes
(Ez egy válasz pizsoma üzenetére (2008. 05. 01. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 01. csütörtök 17:37
Seliar olyan helyet kell keresni ahol nem jár rendör ez ilyen egyszerü smile ))én például bicajoztam meztelenül is. hogy hol? azt nem árulom el nyes DD
2008. 05. 11. vasárnap 15:18  #54
Kovi Kovi Admin
Szia!
Ez igaz, de nem kell feltétlenül a saját falut választani. El lehet kirándulni az ország másik felébe és ott készíteni a képeket.
Üdv
Kovi

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18603) VIP
2008. 04. 15. kedd 15:28
Szoktunk, igen! nyes
Kérdésem: Lehet olyan sorozatot, ahol nem a lakhelyünkön, de egy adott településen csinálunk képeket?? PL bemutatunk egy várost, falut a MI szemszögünkből????? nyes
2008. 05. 11. vasárnap 15:10  #53
Kovi Kovi Admin
Szia!
Ebben talán igazad van, ha egy 100 fős kicsi faluról beszélünk, De egy nagyobb lélekszámú helységnél már nem kell az esetleges felismeréstől félni.
Üdv
Kovi
(Ez egy válasz MitoGábor üzenetére (2008. 04. 15. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 15:58
Ezzel csak az lesz a baj, hogy senki nem fog a lakhelye táblájánál pózolni, pont a lent felsoroltak miatt... Tehát ebben semmilyen plusz bevállalás nincsen, mintha simán csak az út mellett fényképezgetnének... rolleyes
2008. 05. 09. péntek 20:06  #52
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Azért 1-2 kivételtől eltekintve mostanság szerintem nagyon színvonalasak az amatőr havi versenyre beküldöt "pályamunkák". Ráadásul kezd több téma is bejönni, leszbi sorozat is jött, van már 2 pasi - 1 lány és 2 lány - 1 pasi sorozat is, szóval a "szokásos" cicis-puncis-segges sorozatok mellett egyre több a más kategóriájú sorozat is.
2008. 05. 09. péntek 08:24  #51
THX! Nem kicsit értik félre nyes
Mi azért, illetve azok érdekében írtunk, akik hozzánk hasonlóan eljárnak fényképezgetni. A full pinás képes dolgot pedig azért írtuk,mert tapasztalat, több sorozatunkban, amit a természetben csináltunk, azért kap negatívot, mert nem látszik a PINA!! zek olvashatóak a hsz-ekben..... Primitívek páran....No de nem is nekik tesszük fel a képeket..... Röviden ennyi!!
Versenyen továábra sem indulunk, de ki tudja nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 20:52
lehetőség szerint ne vitatkozzatok arról, hogy ki milyen képeket küldött be...szerény véleményem szerint gruppárékat kicsit félreértette mindenki
2008. 05. 09. péntek 08:24  #50
Igazából mindenki véleményére adunk, akinek van fent sorozata! a Tieteket hol lehet megtalálni?? Értetted egyáltalán, amit leírtunk??? Üdv!!!
(Ez egy válasz sculla üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 16:56
Már indultak kétszer is, csak egyszer sem közelítették meg még a dobogót sem, ez fájhat nekik. Külön érdekesség, hogy ebből az egyik sorozat pont egy -tőlük idézek- "otthon meztelenül csinálnak pár beállított ,pinás, segges, de egyáltalán nem amatőr,(szinte műtermi)" sorozat. De ez sem jött be.
Az meg, hogy szerintük " baj azokkal van, akik szavaznak"....nos nem biztos. Mi van, ha egyszerűen bőven vannak jobb sorozatok, mint gruppár képei és ezért nyernek? Elképzelhetetlen, mi?
2008. 05. 08. csütörtök 20:52  #49
lehetőség szerint ne vitatkozzatok arról, hogy ki milyen képeket küldött be...szerény véleményem szerint gruppárékat kicsit félreértette mindenki
(Ez egy válasz sculla üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 16:56
Már indultak kétszer is, csak egyszer sem közelítették meg még a dobogót sem, ez fájhat nekik. Külön érdekesség, hogy ebből az egyik sorozat pont egy -tőlük idézek- "otthon meztelenül csinálnak pár beállított ,pinás, segges, de egyáltalán nem amatőr,(szinte műtermi)" sorozat. De ez sem jött be.
Az meg, hogy szerintük " baj azokkal van, akik szavaznak"....nos nem biztos. Mi van, ha egyszerűen bőven vannak jobb sorozatok, mint gruppár képei és ezért nyernek? Elképzelhetetlen, mi?
/ 9