Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 05. 08. csütörtök 16:56  #48
sculla sculla VIP
Már indultak kétszer is, csak egyszer sem közelítették meg még a dobogót sem, ez fájhat nekik. Külön érdekesség, hogy ebből az egyik sorozat pont egy -tőlük idézek- "otthon meztelenül csinálnak pár beállított ,pinás, segges, de egyáltalán nem amatőr,(szinte műtermi)" sorozat. De ez sem jött be.
Az meg, hogy szerintük " baj azokkal van, akik szavaznak"....nos nem biztos. Mi van, ha egyszerűen bőven vannak jobb sorozatok, mint gruppár képei és ezért nyernek? Elképzelhetetlen, mi?
2008. 05. 08. csütörtök 11:17  #47
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Akkor miért nem indultok? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 07. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18603) VIP
2008. 05. 07. szerda 22:35
Természetesen nem az Amatőr versenyekre gondoltunk, hanem az állandó hóközi szavazásra. Ezért is írtuk, hogy ez a verseny nagyon jó példa lesz!!!
2008. 05. 07. szerda 22:35  #46
Természetesen nem az Amatőr versenyekre gondoltunk, hanem az állandó hóközi szavazásra. Ezért is írtuk, hogy ez a verseny nagyon jó példa lesz!!!
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2008. 05. 07. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 20:25
Nem értek veled egyet ebben. Egy versenyben sem a "közeli pinás" sorozatot beküldők nyertek, nézd csak meg! A verseny nem keverendő össze az állandó, havi szavazással! Bár ez utóbbiban sem nyertek zoom-os sorozatok. Tényleg érdekelne, szerinted melyik volt az a versenyünk, ahol a győztesek ilyen sorozattal vitték el a pálmát? Jármű? Szabadtéri versenyek? Próbafülke? Egyik sem... smile
2008. 05. 07. szerda 20:25  #45
Nem értek veled egyet ebben. Egy versenyben sem a "közeli pinás" sorozatot beküldők nyertek, nézd csak meg! A verseny nem keverendő össze az állandó, havi szavazással! Bár ez utóbbiban sem nyertek zoom-os sorozatok. Tényleg érdekelne, szerinted melyik volt az a versenyünk, ahol a győztesek ilyen sorozattal vitték el a pálmát? Jármű? Szabadtéri versenyek? Próbafülke? Egyik sem... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 06. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 06. kedd 08:50
HI! Szerintem a díjazás jó és kell, csak.. a baj azokkal van, akik szavaznak, mert nem értékelik mások munkáját..
Kategória kellene más:PL otthoni képek(lakás,....4 fal között, ami pl"Megmutatom a feleségem, barátnőm"kategória lenne,
a másik pl:Kint a szabadban,....amiben benne lenne minden más, ami nem otthon vagy nyaralóban,házban ..készült, így külön lehetne venni,mert ameddig egy kalap alatt megy, nem lesz igazságos a verseny, SZERINTÜNK!!!!!
DE pont ez az új amatőr verseny nagyon jó erre a célra, hogy kimozdítsa az embert otthonról, tehát itt komoly dolgok várhatóak!!!!!Az ilyen versenyre kell is szerintünk a pénzdíjazás, mert biztos lesznek igényes sorozatok, amelyekbe pénzt ölnek bele.
Röviden ennyi!!
Csak azért írtam ezt mind le, hogy a témával kapcsolatban ne menjünk el egymás mellett!!!
Nagyon kíváncsian várjuk a verseny képeit!!!! eljen
2008. 05. 07. szerda 20:13  #44
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
NEM csak a punci a lényeg, hanem az azt körülvevő nő, hölgy is smile
2008. 05. 07. szerda 19:50  #43
Törölt felhasználó (258393)
biztos hogy magyarországon! nyes
nézzétek meg az oldalamat. ma töltöttem fel a 19. ingyen szex videót! köszi annak aki megnézi!

http://***.net/
az tuti, hogy nem lesz több, mert véglegesen tiltalak:prune

bocsi a reklámért! több nem lesz!
2008. 05. 07. szerda 18:09  #42
weblui weblui
Ebben az esetben viszont, SZERÉNY VÉLEMÉNYEM SZERINT teljesen mindegy, hogy hol lakik.... Szintén az én véleményem szerint ezért kár volt elpuskázni az amúgy nagyon jó ötletet a helységnév-táblákkal, és a település nevezetességeivel való közös fotózást. Lefotózni egy puncit egy helységtáblával...kíváncsian várom, hogy a nevezők hogyan oldják meg ezt a nehéz feladatot.
Azt azért még megkérdezném, (mert korábban ez is téma volt) hogy a nyerteseknek átadáskor is csak a punciját fotózzák majd le? smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 06. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 05. 06. kedd 15:58
szerény véleményem szerint, mivel a címben az van benne, hogy: "Hol lakik a legjobb punci?", ezért a versenynek kimondottan a legjobb PUNCIRÓL és nem a legjobb nőről kellene szólnia, és
ugyan nagyon nehéz a kettőt elvonatkoztatni egymástól, de mégis igazságosabb lenne a verseny, ha CSAK a PUNCIK-ra kellene szavazni, és nem összességében a képen szereplő hölgyekre!

megjegyezni kívánom, hogy egy 34 éves, akár több gyermekes anyukának is lehet sokkal szebb és vonzóbb puncija, mint egy 20 éves, de összhatásban sokkal esztétikusabb-szebb nőnek!!! smile
2008. 05. 06. kedd 21:56  #41
majd láthatóak lesznek, amikor a szerkesztőség szavazásra bocsátja őket! (gondolom...hamarosan)

(én egyenlőre csak a véleményemet írtam le a verseny megrendezésével kapcsolatban, ill. a felvetett hsz. előzményekre reagáltam) smile
(Ez egy válasz Korneol üzenetére (2008. 05. 06. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 06. kedd 21:40
nem értem h tom mien nőrről beszél vagyis nem találom a képeket.
2008. 05. 06. kedd 21:40  #40
Korneol Korneol VIP
nem értem h tom mien nőrről beszél vagyis nem találom a képeket.
2008. 05. 06. kedd 15:58  #39
szerény véleményem szerint, mivel a címben az van benne, hogy: "Hol lakik a legjobb punci?", ezért a versenynek kimondottan a legjobb PUNCIRÓL és nem a legjobb nőről kellene szólnia, és
ugyan nagyon nehéz a kettőt elvonatkoztatni egymástól, de mégis igazságosabb lenne a verseny, ha CSAK a PUNCIK-ra kellene szavazni, és nem összességében a képen szereplő hölgyekre!

megjegyezni kívánom, hogy egy 34 éves, akár több gyermekes anyukának is lehet sokkal szebb és vonzóbb puncija, mint egy 20 éves, de összhatásban sokkal esztétikusabb-szebb nőnek!!! smile
2008. 05. 06. kedd 11:35  #38
weblui weblui
A hsz-ekből, és nyílván a pontozásból is látszik, hogy mennyire különböző a GG nézőközönsége. Sokan izgulnak a közeli, "szétnyíltpinás" hard képekre, kevesebben a szép, erotikus, vagy akár a vagány, exhibicionista megoldásokra, ahol a pinához tartozó NŐ is bemutatásra kerül....Így aztán nem lehet elvárni, hogy az, amit Te jónak tartasz, az mindenkinek tetszen. Az is igaz, hogy van, akinek semmi sem jó...ha valami elég jó anyag, az biztos kamu, vagy miért van kitakarva az arc, sorolhatnám...Ilyen lesz ez a verseny is..Számomra azt sugallja a kiirás, hogy egy bizonyos településen, szabadban-közterületen kell fotózni, és készíteni minél merészebb képeket, de nincs megtiltva a kiírásban az, hogy pl csinálsz egy képet egy településtáblánál GG felirattal, a többit meg otthon.
De kérdezhetném azt is, hogy kinek mit jelent a "legjobb punci"? Punci alatt a NŐT értik, vagy csak a "pináját"? A legjobb az a legszebb, vagy legnagyobb, vagy összességében a legkívánatosabb? Mert ugye, azt, hogy mennyire jó, azt csak akkor tudnánk meg, ha bedugnánk a farkunkat...vagy megnyalhatnánk....
Akinek meg gáz "nyílvánosan" átvenni a díjat,(mi sem tennénk) az nyerje meg a versenyt, és hagyja Kovinál a lét...gondolom nem fog bánkódni nagyon...
2008. 05. 06. kedd 08:50  #37
HI! Szerintem a díjazás jó és kell, csak.. a baj azokkal van, akik szavaznak, mert nem értékelik mások munkáját..
Kategória kellene más:PL otthoni képek(lakás,....4 fal között, ami pl"Megmutatom a feleségem, barátnőm"kategória lenne,
a másik pl:Kint a szabadban,....amiben benne lenne minden más, ami nem otthon vagy nyaralóban,házban ..készült, így külön lehetne venni,mert ameddig egy kalap alatt megy, nem lesz igazságos a verseny, SZERINTÜNK!!!!!
DE pont ez az új amatőr verseny nagyon jó erre a célra, hogy kimozdítsa az embert otthonról, tehát itt komoly dolgok várhatóak!!!!!Az ilyen versenyre kell is szerintünk a pénzdíjazás, mert biztos lesznek igényes sorozatok, amelyekbe pénzt ölnek bele.
Röviden ennyi!!
Csak azért írtam ezt mind le, hogy a témával kapcsolatban ne menjünk el egymás mellett!!!
Nagyon kíváncsian várjuk a verseny képeit!!!! eljen
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 05. 05. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator vazelinator VIP Admin
2008. 05. 05. hétfő 19:39
érdekes, ötlete is adtál...
majd megbeszélem lehet a következő versenyre ha jó ötletnek tartják...
lehessen jelentkezni díjazás nélküli megméretéssel is... azaz ha nyernél valamit te automatikusan le mondasz a következő javára...
vagy két külön eredmény kerül meghirdetésre, az őssz versenyzőkről... egy sorend az össz versenyzőkről (nem díjazásos, díjazásos egybe), és egy sorrend a díjazásra jelentkezők böl..

mert sokan nem a pénzért akarják csinálni, illetve a miatt vissza is lépnek, mert meg kéne jeleni a díjért... hivatalosan át venni..

szerinted? vissza addná neked az izgalmas amatőr jelleget? amiért szereted?
2008. 05. 05. hétfő 19:39  #36
érdekes, ötlete is adtál...
majd megbeszélem lehet a következő versenyre ha jó ötletnek tartják...
lehessen jelentkezni díjazás nélküli megméretéssel is... azaz ha nyernél valamit te automatikusan le mondasz a következő javára...
vagy két külön eredmény kerül meghirdetésre, az őssz versenyzőkről... egy sorend az össz versenyzőkről (nem díjazásos, díjazásos egybe), és egy sorrend a díjazásra jelentkezők böl..

mert sokan nem a pénzért akarják csinálni, illetve a miatt vissza is lépnek, mert meg kéne jeleni a díjért... hivatalosan át venni..

szerinted? vissza addná neked az izgalmas amatőr jelleget? amiért szereted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:44
Lényegtelen......de nem a pénzdíjjazással van gond...amúgy magát a díjjazást nagyon jó dolognak tartjuk, mert sok pár,aki veszi a fáradtságot, autóba ül, utazik, ruhát vesz, "kockáztat", lemarad,csak paraszt hsz-eket kap, akik meg otthon meztelenül csinálnak pár beállított ,pinás, segges, de egyáltalán nem amatőr,(szinte műtermi) képet, hónapról hónapra viszik a pálmát. Remélem értitek a lényeget!!! EZÉRT NEM indulunk, versenyeken, nincs értelme, ha feltennénk 20 full pinás képet, lenne esélyünk,de ennél MI és még szerencsére PÁRAN többre is képesek vagyunk.... a lényeg ennyi..
SOK SIKERT MINDENKINEK!!!! nyes
2008. 05. 04. vasárnap 21:44  #35
Lényegtelen......de nem a pénzdíjjazással van gond...amúgy magát a díjjazást nagyon jó dolognak tartjuk, mert sok pár,aki veszi a fáradtságot, autóba ül, utazik, ruhát vesz, "kockáztat", lemarad,csak paraszt hsz-eket kap, akik meg otthon meztelenül csinálnak pár beállított ,pinás, segges, de egyáltalán nem amatőr,(szinte műtermi) képet, hónapról hónapra viszik a pálmát. Remélem értitek a lényeget!!! EZÉRT NEM indulunk, versenyeken, nincs értelme, ha feltennénk 20 full pinás képet, lenne esélyünk,de ennél MI és még szerencsére PÁRAN többre is képesek vagyunk.... a lényeg ennyi..
SOK SIKERT MINDENKINEK!!!! nyes
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 05. 02. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 02. péntek 15:58
mi bajotok a pénz díjassal írd meg nekem emailban
léci

msgadmin(kukac)goldengate.hu
2008. 05. 02. péntek 15:58  #34
mi bajotok a pénz díjassal írd meg nekem emailban
léci

msgadmin(kukac)goldengate.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 02. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 02. péntek 08:59
HI! Mi is kíváncsian várjuk a versenyzők képeit, de mi többet pénzdíjason nem indulunk. Ha teszünk fel képet, azt csak sima amatőrként rakjuk fel,had nézze az a pár ember,aki megérdemli.
2008. 05. 02. péntek 14:34  #33
szerintem is jó ötlet volt kedvcsinálónak a képetek beszúrása, de sajnálom, ha nem akartok megint idulni a versenyen! smile
mindenkinek további jó és eredményes versenyzést kívánok! wink
2008. 05. 02. péntek 08:59  #32
HI! Mi is kíváncsian várjuk a versenyzők képeit, de mi többet pénzdíjason nem indulunk. Ha teszünk fel képet, azt csak sima amatőrként rakjuk fel,had nézze az a pár ember,aki megérdemli.
(Ez egy válasz tyro üzenetére (2008. 04. 15. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 21:17
talán a legjobb téma eddig ! extra köszi a képért, gruppár ( remélem neveztek ) bohoc
2008. 05. 01. csütörtök 22:01  #31
Marshlako Marshlako
Azért kiváncsi lennék hogy a rendőr elkezdene e a fényképezés közben igazoltathatni smile
2008. 05. 01. csütörtök 20:09  #30
igen erre tényleg figyeljetek oda, a rendőrökre, illetve harmadik személyre mert abban a pillanatban meg is valósul a jogszabály sértés...
tehát csak magányos akció... ne érjenek tetten benneteket (mindenki saját felelőségére)...
(Ez egy válasz Seliar üzenetére (2008. 05. 01. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 01. csütörtök 17:03
Kiváncsi lennék, hogy ezek az amatőr versenyek mennyire sértik az exhicionizmust érintő jogszabályokat. Nem vagyok az ilyesmi ellenzője, de ha erre téved egy, a munkáját túlságosan is a szivére vevő rendőr, az úgy elég csúnyán meghurcolhatja a résztvevőket, nem? Mert én úgy tudom, az exhicionizmus bármely fomája jogszabályokba ütköző cselekmény és büntethető/büntetendő, de hátha én tudom rosszul..
2008. 05. 01. csütörtök 20:01  #29
Keny78 Keny78
hát ezek a toratorás sorozatok eszméletlen jók
/ 9