Most/ma délelőtt 11ker Bocskai úton lenne srác?
Helyem van.
44 éves vagyok.
Privátba írj!!
Helyem van.
44 éves vagyok.
Privátba írj!!
Sziasztok! Ma napközben szívesen kényeztetnék valakit, van helyem, Gyálon lakom.
Esetleg Pest XIII-XIV-XV kerulet vagy közelében ma?
(Ez egy válasz Gaborbibp üzenetére (2025. 01. 28. kedd 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamionos ma M0 környéki pihenőkben??
Lenne itt egy fiatal passzív aki tartana igényt rám?
Aktív vagyok nagyon
Aktív vagyok nagyon
Jó reggelt! Valakinek nincs kedve a kora reggeli órákban egy autós kalandhoz? Férfias, sportos, aktív vagyok
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.
Szopatnek most 20ker helyem van
Sziasztok! Most 11. vagy a 22.kerbe valaki?
benne lennék
(Ez egy válasz Errekimondottan üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 27. hétfő 22:16
Ma estére keresek egy autós kaland keretein belül egy normális srácot közös hokizáshoz .
Ma estére keresek egy autós kaland keretein belül egy normális srácot közös hokizáshoz .
Szopatna most valaki?
Abban is benne lennék.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 27. hétfő 19:20
Szerintem, nem kifejezetten aktívat keres. sokkal inkább univerzálisat, oda-vissza alapon.
Sziasztok. Tatabányán most valaki?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van
Szerintem, nem kifejezetten aktívat keres. sokkal inkább univerzálisat, oda-vissza alapon.
(Ez egy válasz Tibor81 üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
mackós srác keres partnert 18ker-ben vagyok.
Szívesen fel avatlak
(Ez egy válasz kent75 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 23:25
Sziasztok, van itt olyan aki szereti fel a vatni a fiú sex után érdeklödöt?
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?