mackós srác keres partnert 18ker-ben vagyok.
Szívesen fel avatlak
(Ez egy válasz kent75 üzenetére (2024. 09. 24. kedd 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 24. kedd 23:25
Sziasztok, van itt olyan aki szereti fel a vatni a fiú sex után érdeklödöt?
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Közös maszti ma este Marcaliban?
Kinek verhetném ki esténként a pestszentlőrinci vasútállomásnál? Én 35, 170/60 biszex...
Sziasztok!
Autós kaland most eger-hatvan vonalon? Akár m3 pihenő?
Autós kaland most eger-hatvan vonalon? Akár m3 pihenő?
.
Sziasztok
Péntek estére Tatabányára keresek 2 bipasit(valóban bi! nem heterot a múlt héten szinte mindenkinek el kellett magyarázni miért bi pasikat keresek),akik egymással és velem is érzéki játékokat játszanánk(női tagja a párnak)párom jelenlétében
Puszi
Péntek estére Tatabányára keresek 2 bipasit(valóban bi! nem heterot a múlt héten szinte mindenkinek el kellett magyarázni miért bi pasikat keresek),akik egymással és velem is érzéki játékokat játszanánk(női tagja a párnak)párom jelenlétében
Puszi
Kit szophatok le ? Békésmegye. Tudok utazni.
Keresek masztihavert! Légy vékony és ápolt!
M0 ecseri lehajtonal automban vagy m4 gerje piheno wc-jeben szuk segglyukammal pucsitanek aktivnak most.
Normal es bizarr is ok akar teljesen anonimben szo nelkuli urites is.
Normal es bizarr is ok akar teljesen anonimben szo nelkuli urites is.
Sziasztok,
Szentendre es kke?
Sportos bi uni srac vagyok,helyem van, rendszeres havert keresek.
Szentendre es kke?
Sportos bi uni srac vagyok,helyem van, rendszeres havert keresek.
Holnap napközben Pesten valaki?
Csak a ferfi tag keres
Csak a ferfi tag keres
Sziasztok! Faszimádó, késő harmincas férjként keresnék titokban, hétköznap napközbenre ápolt, korrekt, diszkrét pasit/pasikat egyoldalú orális kényeztetésre! Budapest 3. kerületben van helyem!
Miskolcon esetleg valaki? Közös fürdőzés is érdekelhet.... Kötetlen szabadidőm van!
Sziasztok! Most péntek 14 órától 16:30ig a Szauna69-ben leszek. Szívesen találkozom egy, vagy akár több normális pasival. (Az adatlapom szerint keresek jelentkezőket.) Írjon, akit érdekel!
Sziasztok!
Jászberényben esetleg valaki ? 2-3 között
Jászberényben esetleg valaki ? 2-3 között
Esztergom környékén egy közös hoki vagy esetleg leszopna valaki a héten valamelyik délelőtt? Autóban ill a természetben. Ha lehet legyél 30 alatt.
Kecskeméten ma valaki?