Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Vékony Nőies passzív partnert keresek
Lehet itt normalus igenyes tiszta pasisexre partnett talani?
Vp- szfvar
Fotokon videon en vagyok
Vp- szfvar
Fotokon videon en vagyok
Sziasztok holnap reggel miskolc?
Na, egy ilyen gondolat és már el is durranok, úgy ki vagyok éhezve.
Kár, hogy fiatal vagy... (Ez egy válasz Bpfun üzenetére (2026. 02. 15. vasárnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár, hogy fiatal vagy... (Ez egy válasz Bpfun üzenetére (2026. 02. 15. vasárnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 15. vasárnap 16:06
Sziasztok! Macis tapasztalatlan srácként, keresnék lehetőleg olyan férfit akit szophatnék, akár rendszeresen is. Inkább 40 éves kor felett keresek. Helyem van.
Monor környéke hoki?
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Reptéren van mozgás? Érdemes kimenni?
Sziasztok! Macis tapasztalatlan srácként, keresnék lehetőleg olyan férfit akit szophatnék, akár rendszeresen is. Inkább 40 éves kor felett keresek. Helyem van.
Holnap reggel 5-6 ora között szivesen kiverném valakinek pesten.
Corvin negyed kke van uni/ passzív most?
Sziasztok! Ma délután kiverném valakinek Törökbálinton vagy környékén. Akit érdekelhet írjon
Biszex vagy meleg aktívpartnert keresek jászberényben és környékén,nemcsak eggy alkalomra.Ápoltság diszkréció adott éselvárt.
Fejér megyén belül keresek aktív 48+ os férfit, akár Érd környékéről is, rendszeres tartós szexkapcsolatra. Én egy fiatal sub, passzív srác vagyok. 171 magas, 68kg. Utazni tudok helyem nincs......
Egy autós orál Komárom, Tata környékén? Diszkréció adott és elvárt. Viszonozni nem kell, akár kíváncsi heteronak is. Légy ápolt és diszkrét!
Helyem van szabolcs megyeből keresek - aktiv pasit de max orálra - viber szám adok-
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi holnap délelőtt rá érek hely van 10-14 óra között.
50es, 60as aktív? Hely van.
Szaisztok. Uni sracként, 50+-os, akar nős baratot keresek Budapest környékéről rendszeres szexre.
Békés megyei bi, aki szeret cumizni, Gyomaendrőd?Privi!