Mikor lenne jo neked?
(Ez egy válasz Galaxy29 üzenetére (2022. 01. 22. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr-Sopron kölcsönös orál?
Sziasztok!Lányos,fiatal CD-t,travit keresek rendszeres talélkozásokra.
Valaki ma SZEGEDEN? sportos, borostás srác vok, hely ok!
Sziasztok, diszkrét bi srác vagyok, rendszeres havert keresek. helyem van Szentendrén
Bp 60-as biszex frfi bp párral ismerkedne
Budapesten, vagy a Budapest - Cegléd vasútvonalon keresek nagyobb méretű aktív férfit, hosszú, tartalmas, leginkább orális sexre, de ha jó nagy a szerszám, szívesen befogadom "alul" is. Perverzió is belefér. Hely vagy autó kell! Én 170/70, 39 éves passzív vagyok.
Hétfőn reggel-délelőtt valaki/k Pécsen?
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Kezdő aktív jelentkezését is várom. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Bi pasit keresünk párommal ma este Sümeg mellett.hely van.páromat dugni,vele együtt szopni.sok sperma előny.
Monor környékén szopatna valaki?
Sziasztok!
Szopnék ma egy jò formás farkat.Írj ha szopatnál egy jòt .Bp
Szopnék ma egy jò formás farkat.Írj ha szopatnál egy jòt .Bp
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver aki szereti ha szopják...
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Aktív előtt pucsítanék Szabolcsban.Hely van utazni is tudok.
Érett idős pasi bp szfvár veszprém környékéről ? Fotó videó oké sex közben . Inkább passzív vagyok . Utazás ok
Kecskeméten lecumiznék jó méretű akt vagy bi pasit. Átutazó vagyok. Házhoz megyek. Vezetek nem tudok írni. Ha érdekel és írsz megállóhely megint húsz perc múlva és adok teló számot.
Magas nagydb férfias full szörös testü,borostás arcú 50-es nős bi vagyok,uni akt inkább de imádok cumizni végig az ondót imádom nyelem.A viszonzás nem szükséges,simán csak ürithetsz ha erre van igényed,de tartos baráti kapcsolat lenne megfelelö számomra.A pina és a punci már uncsi számomra…Bp-n találkozni,de persze más idöpont is megfelelő lehet beszéljünk.Irj és a gyorsabb kontakt miatt esetleg irj telszámot.Köszönöm.