Pécsett és környékén keresek orális szexre hellyel rendelkező partnert,partnereket.(Akár viszonzás nélkül is.)Kor alkat nem számít csak ápolt és diszkrét legyél.
cummkontroll érdekelne ma valakit pesten? Kanosan valaki bi heteró srác akit izgatna ha hosszan farokmasszázst, élveztetést kapna és csak a végén spriccelhetne? :P
Hali Ausztria Salzburg környékén van e valaki esetleg?? ( Aktív partnerem keresem)
Szopatni, szopni, dugatni, ujjaztatni, élvezkedni szeretnék este.
, Budán van helyem!
, Budán van helyem!
Szombathelyen ma valaki?
Budapesten valaki most szopatna fiatalt? Hely kell
Sziasztok! Kecskeméten valaki aki találkozni is mer vagy akar?
Sziasztok.Biszex uniszex fiatal pasi vagyok.18cm hosszú farokal.
Budaörs,Székesfehérvár,Dunaújváros,Tatabánya körzetében párt keresek. Pár mindkét tagját kényeztetném.
Lány,hölgy felcsatolhatósal.
Extrém is érdekel.
Privibe keresetek
Budaörs,Székesfehérvár,Dunaújváros,Tatabánya körzetében párt keresek. Pár mindkét tagját kényeztetném.
Lány,hölgy felcsatolhatósal.
Extrém is érdekel.
Privibe keresetek
Férfiakat szopatnék ma és holnap Sopronban. Helyem nincs
Szívesen maszíroznék biszex hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Veszprémben srác ma?
Sziasztok!
Ma Pápa környékén valaki?
Ma Pápa környékén valaki?
Jan. 21-25 közti Ausztiai síeléshez keresek társat, költségekkel nem kell foglalkoznod. Elkötelezettség és kötöttség mentessen. Privátban keress, mindent megbeszélünk…
Fejér megye déli részén keresek aktív partnert...
Tatabánya Bicske vonalon szopnék
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek, passzív női ruci kedvelő vagyok,imádok szopni popsim is dugható.
Balatonmária-Marcali környékén 2 bi pasihoz bi párok, srácok?
Szia! Nagyon kanos, szorostoku, szorosfaszu, perverz pasi vagyok. Szivesen talalkoznek veled!
Izgato a faszod!
Izgato a faszod!
Szia! Nagyon kanos, ferfias (szorostoku, szorosfaszu), perverz pasi vagyok. Hugyozas nagyon izgat.
Van kedved ismerkedni? (Ez egy válasz Galaxy29 üzenetére (2022. 01. 15. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kedved ismerkedni? (Ez egy válasz Galaxy29 üzenetére (2022. 01. 15. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 15. szombat 12:07
Szegeden vagy erre járóban mostanában vki? Sportos, férfias, dugható srác vagyok... helyem van.
Nagyon kanos, szorostoku, szorosfaszu, perverz pasi vagyok. Basszuk, szopjuk, hugyozzuk egymast!
Szegedrol keresek hasonlo pasit!
Szegedrol keresek hasonlo pasit!