Sziasztok!
Baján leszek pár napig, keresek passzívat. szopatnék dugnék 18/6 szőrös
Baján leszek pár napig, keresek passzívat. szopatnék dugnék 18/6 szőrös
Ma kukkolhato vagyok Fehérváron miközben kocsimban masztizok!
Ha érdekel irj privátba és megmondom hol leszek és hogy mikor!
Ha érdekel irj privátba és megmondom hol leszek és hogy mikor!
ma estére keresek egy párt, esetleg egy idősebb partnert, helyem van
Nyiregyhazi aktiv nagyfarkú pasit keresem ma estere
Budapesten, a budai oldalon, közel a belvároshoz valakinek laza mókára van kedve? Public is ok, de hely is van.
Nyíregyháza kölcsönös orál?
Ma este 40es 50es aktív bi fickó Egerben vagy környékén???
Bp-ről most ráérő 18-40 év közötti, ápolt kanos pasit keresek, aki engedné, hogy kényeztessem
Kedden napközben bi párokkal találkoznék!!
Szia! 50-es pár vagyunk. Írnál magadról valamit .
(Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék ma Bp-n hely van.Írj ha szopatnál egy jòt
Hellyel rendelkező fotóst ketesek aki kèpeket kèszìtene rólam, szeretek meztelenkedni.Bp.ès kke.
Bp ma este? Akar public is.
Kanos pasit keresek Budapestről 18-40 év között,aki engedné, hogy kézzel, szájjal kényeztessem
Gyál-monor környékén lenne aktív mára?
Gyenesdiáson későn este 23 óra körül volna helyem. Szívesen foglalkoznék egy nem kövér, átlag alatti intimmel rendelkező úrral.
Üzenetet privátban kérem szépen!
Üzenetet privátban kérem szépen!
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 41 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 41 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Biszex, férfias, vagy híváncsi hetero srác, aki ismerkedne?
EGER-Salgótarján, Heves-Nógrád megyében????
Privátban írj! smile
EGER-Salgótarján, Heves-Nógrád megyében????
Privátban írj! smile
Budapesten 13kornyeki keruletekben aktiv vagy crossdress hellyel ma du?
Pécsen vki?