Aktív, uni vagy passzív partnert keresek éjszakára!
Én uni vagyok, bármelyik felállást kedvelem, csak dugjunk .
Helyem van.
Én uni vagyok, bármelyik felállást kedvelem, csak dugjunk .
Helyem van.
Veszprémben keresek passzív srácot. Remelem akad ilyen
Sziasztok! Aktív/uni srác-pasi Nyíregyházán?
Fiatal fiút nyalnék pest környékén.
Estére keresek, aki szeret szopni, szopatni, dugi vagy ujjazni! Budán van helyem.
Párként keresünk fiút...cuckoldra.. lehetsz bi is. Csak fotós bemutatkozóra reagálunk ha tetszel. Lány 39.170.80. Mindenhol kerek. 16cm től! Vibered legyen! Számod add meg
Sziasztok!Ma estére keresek normális nőt,pasit,párt érzéki szexre...!Kényeztető olajos masszírozás tőlem...amolyan feszültségoldás,ismerkedés aztán.....!!
Szopatnék Esztergomba
Mosonmagyaróvár melletta este valaki? Helyem van, érezzük jól magunkat.
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam
Holgyekhes parokhoz csatlakoznek aktiv bi vagyok bp-n
Sziasztok ma illetve hétvégén valaki Győr-Mosonmagyaróvár környékén egy kis kalandra? Én mindenre kapható passzív vagyok
Sziasztok! Kecskeméten valaki esetleg?
Valaki aktív ma gyál vecsés környéke?
Valaki most a Nagyvárad téren egy orális talira?
sziasztok,
Szentendrén és környékén keresek partnert,helyem van. Olvass adatlapot
Szentendrén és környékén keresek partnert,helyem van. Olvass adatlapot
Szeretnék találni,egy vékony kukacos urat,! szűztelenítéshez.Teljesen kezdő vagyok,csak ápolt férfit keresek.
Melyikben vagy?
(Ez egy válasz t-boy30 üzenetére (2022. 02. 11. péntek 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 09:20
40 éves sportos pasi vagyok. Ma 11 és 13 óra között keresek valakit, aki a Király utcai vagy a Hegedűs utcai szexmoziban telefonommal szexfotókat készít rólam. Cserébe gumival, mélytorkosan leszoplak. . Meztelenül szopnék másokat is a teremben. Írj
Cam aztan akar tali? Bp, aktiv-dominans vagy perverz akar. Esetleg cd